Tarjoukset

Täältä löydät vaihtuvia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kannattaa kysyä tarjouksistamme myös suoraan toimistoltamme.

Reykjavikin kaupunkiloma

Reykjavik 3 vrk nyt vain alk. 690,- / hlö.

Islannin pieni mutta kansainvälinen Reykjavik on kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta.

Koe kiehtova Reykjavik 3 päivän kaupunkilomalla sisältäen lennot, tasokkaan majoituksen, aamiaiset, kuljetukset ja retkiä.

Hinta nyt vain alk. 690,- / hlö kun varaat 15.11.18 menneesä ja matkustat 31.3.19 mennessä.

Katso lisää alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä

Andorran lumille tarjoushintaan

7 vrk 1145,-/hlö (norm. alk. 1330,-/hlö)

Andorra ja Grandvalira tarjoaa lumilomaa Pyreneiden auringon alla. Rinteitä löytyy jokaiseen makuun ja iltaisin shoppailet edullisesti pääkaupunki Andorra la Vellassa.

Vielä ehdit varmistaa paikkasi Andorran lumille tarjoushintaan, kun toimit nopeasti! 7 yön lumiloma Andorrassa Ski Plaza -hotellissa alkaen 1145,- /hlö (normaalisti alkaen 1330 eur/hlö) kun varaat ja maksat matkan 31.10. mennessä.

Hintaesimerkki sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, majoituksen puolihoidolla Ski Plaza -hotellissa sekä hissiliput 6 päiväksi.

Tarkemmat tarjousehdot sekä mahdolliset matkustuspäivät saat Mr Travelista.

Ota yhteyttä

Lähde Galapagoksen luksusristeilylle

Silversea on luksusvarustamo, joka operoi pienemmillä laivoilla, jotka mahtuvat myös pienempiin satamiin. Mielenkiintoinen reittivalikoima sekä tasokkaat palvelut takaavat onnistuneen loman.

Nyt saat Silversean ennakkovaraajanetuna 10 % alennuksen risteilyn hinnasta, kun varaat ja maksat Galapagoksen risteilysi 31.10.2018 mennessä.

Tarjous on voimassa valikoiduille lähdöille. Kysy lisää toimistostamme.

Ota yhteyttä

Norwegian Cruise Linen risteliytarjous

Norwegian Cruise Line on upea vaihtoehto kun haluat risteillä edullisemmin palveluista tinkimättä. Etenkin laivat Breakaway, Getaway ja Escape ovat mielenkiintoisia uutuuksia maailman merillä ja tarjovat tasokkaan risteilykokemuksen tyylikkäissä puitteissa.

Valikoituihin risteilyihin, joiden kesto 9 yötä tai enemmän, saat nyt maksutta seuraavat lisäpalvelut:

 • 120 minuutin puhelupaketti
 • 250 minuutin internetpaketti
 • 50 USD retkirahaa / satama
 • 100 USD laivarahaa

Tarjous voimassa 18.11.2018 saakka. Paikkoja rajoitetusti. Tarjous ei koske kaikkia hyttiluokkia. Kysy lisää toimistostamme.

Ota yhteyttä

Hurtigrutenin lentokampanja jatkuu!

Hurtigrutenin risteilyjä Norjan Atlantin rannikkoa pitkin kutsutaan usein maailman kauneimmaksi risteilyreitiksi. Hurtigrutenilla voi risteillä ympäri vuoden ja lähtöjä on päivittäin. Voit itse päättää matkasi keston sekä alku- ja päätepisteen.

Hurtigrutenin ilmaiset lennot -kampanja jatkuu vielä lokakuun loppuun saakka. Kun varaat 31.10. mennessä Hurtigrutenin risteilyn Bergenistä Kirkkoniemeen jompaankumpaan suuntaan tai vaikka koko reitin edestakaisin, saat lennot lähtö- ja paluusatamiin kaupan päälle! Lisäetuna Hurtigruten tarjoaa myös kuljetukset lentokentältä satamaan ja satamasta kentälle.

Jos haluat päättää itse miten ja milloin lennät, saat 250,- / hlö alennuksen risteilyn hinnasta.

Ota yhteyttä

Huoneistomajoitus Mauritiuksella

Les Estivales Beachfront Suites & Penthouses by LOV tarjoaa tasokasta huoneistomajoitusta Mauritiuksella. Rantojen läheinen sijainti, korkea varustetaso sekä suuret terassit / parvekkeet takaavat onnistuneen lomaelämyksen.

Huoneisto on kätevä ja edullisempi vaihtoehto erityisesti kun matkustat suuremman seurueen tai perheesi kanssa.

Varaa Maurutiuksen lomasi Les Estivales Beachfront Suites & Penthouses by LOV -majoituksella huippuedulliseen hintaan 1430 ,- / hlö. Hinta on voimassa kun 4 henkilöä matkustaa yhdessä ja sisältää:

 • meno-paluulennot Mauritiukselle,
 • 7 vrk majoitus Les Estivales Beachfront Suites huoneistohotellissa 2 makuuhuoneen huoneistossa,
 • edestakaiset kuljetukset lentokentän ja huoneiston välillä,
 • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä.

Tarjous voimassa 15.10.18. saakka.

Ota yhteyttä

All inclusive loma Malediiveilla

Viiden tähden Atmosphere Kanifushin lomasaari on Malediiveilla täydellinen paikka viettää laatuaikaa kahdestaan tai perheen kanssa. Tyylikäs ympäristö, designsisustus ja all inclusive -palvelut takaavat onnistuneen loman.

Varaa ensi vuoden Malediivien lomasi ennen 30.11. niin saat 20% lisäalennuksen majoituksesta 5-tähden Athmopsphere Kanifushi all inclusive lomasaarelle.

Matkapaketin hinta .alk. 3330,- / hlö sisältäen

 • meno-paluulennot Malelle, matkalaukut sekä paikkavarauksen lennolla,
 • meno-paluukuljetus lentäen lomasaarelle
 • 7 yön majoituksen 5-tähden Athmosphere Kanifushin luksushotellissa Sunset Beach Villassa
 • all inclusive -palvelut
 • vastaanottopalvelu lentokentällä.

Varaus 30.11.18 mennessä, matkustus 6.1.-30.10.19 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

Risteilytarjous – Luksusta merellä

Silversea on luksusvarustamo, joka operoi pienemmillä laivoilla ja vierailee satamissa joihin ei suurilla aluksilla pääse. Reitin varrelle mahtuu siten lukuisia mielenkiintoisia ja jännittäviä kohteita.

Upean reittivalikoiman lisäksi Silversea hemmottellee tasokkaalla, ns. all inclusive palveluilla ja suurilla sviittti-hyteillä.

Silversean ennakkovaraajanetuna 10% alennus risteilyn hinnasta, kun varaat ja maksat risteilyn 31.10.2018 mennessä.

Tarjous koskee lähtöjä 01.03.2019 alkaen, mutta ei maailmanympäriristeilyitä, Grand Voyages- eikä yhdistelmäristeilyitä.

Kysy lisää toimistostamme ja varaa upea merellinen luksusloma.

Ota yhteyttä

Dubain LUKSUS kaupunkiloma

Palazzo Versace on huippuhotelli, jossa tunnet olevasi lähes aatelinen. Palvelu on maailmanluokkaa ja kuten jo nimestä saattaa päätellä, Palazzo Versace ympäröi sinua tyylillä, designilla ja taiteella, jossa ei rahaa olla säästetty.

Lähde LUKSUS kaupunkilomalle Dubaihin ja majoittaudut yhdessä Dubain upeimmista hotelleista Palazzo Versacessa!

Dubain 4 vuorokauden luksustason kaupunkiloma nyt vain alk. 1295,- / hlö.

Hinta sisältää. suorat meno-paluulennot Dubaihin, 4 yön majoituksen Delux Versace -huonessa puolihoidolla, yksityisen meno-paluu kuljetus hotellin ja lentokentän välillä.

Kun varaat ennen 21.10.18 saat kaupan päälle:

 • Dine Around-edun.
 • Lapset alle 16v. majoittautuvat ja syövät ilmaisesti.
 • Pääsyn Nikki Beach Clubille.
 • Ilmaisen huonetason korotuksen.
 • VIP-palvelut lentokentällä saavuttaessa.

Ota yhteyttä

Yhdistele hotelleja Mauritiuksella ja säästä

LUX* -hotelliketju tarjoaa tasokasta majoitusta vaativille asiakkaille. Mauritiuksella valikoimassa on neljä upeaa hotellia eri puolilla saarta, jotka kukin tarjoavat hieman erilaisen elämyksen.

LUX* -hotelliketju tarjoaa nyt mahtavia alennuksia kun varaat hieman pitemmän loman Mauritiukselle. Esimerkiksi 6 + 6 vrk Mauritiuksen paketti

6 vrk LUX* Merville Beach + 6 vrk Tamassa -hotelleissa alk. 2395,- / hlö,

6 vrk LUX* Belle Mare + 6 vrk LUX* Le Morne -hotelleissa alk. 3140,-/hlö ja

6 vrk LUX* Grand Gaube + 6 vrk LUX* Le Morne -hotelleissa alk. 3180,-/hlö.

Paketiti sisältävät meno-paluulennot Mauritiukselle, edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin sekä hotellien välillä, 6 vrk majoituksen yhdessä hotellissa ja 6 vrk toisessa hotellissa tasokkaassa huoneessa, puolihoidon (Tamassassa all inclusive) sekä valinnanvarainen kokopäivän retki.

Varaukset 15.12.2018 mennessä, matkustus 1.10.18-31.10.19 välisenä aikana. Kysy lisää toimistostamme ja varaa upea 5-tähden lomasi jo tänään.

Ota yhteyttä

Singaporen ja Abu Dhabin F1-tarjous

Mr Travelin Formula 1 -paketit sisältävät myös kisaliput hyvillä paikoilla.

Nyt huipptarjous Singaporen ja Abu Dhabin Formula 1 -kisoihin.

 • Singapore 5 vrk (To-Ti 13.-18.9.) alk. 1940,- / hlö.
 • Abu Dhabi 5 vrk (To-Ti 22.-27.11.) alk. 2098,- / hlö.

Sisältäen lennot Helsinki-Singapore / Abu Dhabi -Helsinki, yksityiset lentokenttäkuljetukset, 5 yön hotellimajoituksen 4-tähden keskustahotellissa, aamiaiset hotellissa, pääsyliput F1-kisaan (viikonloppuliput).

Ota yhteyttä

Jokiveneristeilyistä jopa -30%

Jokiveneristeily on upea kesälomavaihtoehto. Ajat omalla veneellä läpi Euroopan jokien ja kanavien maisemia ihaillen, pysähdyt itse valitsemissasi kohteissasi oman aikataulusi mukaan.

Locaboat, jokiveneristeilykumppanimme Ranskassa, tarjoaa nyt jopa 30% alennuksen veneen vuokrasta kun varaat Mr Travelin kautta. Alennus koskee kaikkia reittejä ja veneitä kun vuokraat yli viikoksi, varaus ennen 20.7. Kysy lisää toimistostamme.

Muistathan, että voit tilata koko jokiveneristeilyn matkapaketin Mr Travelilta.

Ota yhteyttä

Royal Caribbean huippuale

Karibian-risteilyllä yhdistyvät aurinko, meri, monipuoliset kokemukset, herkullinen ruoka, unohtumaton viihde ja rentoutuminen – vuoden ympäri! Royal Caribbean International -varustamo risteilee muun muassa Miamista, Fort Lauderdalesta ja New Yorkista, itäiselle, läntiselle ja eteläiselle Karibialle.

Saat jopa 200,- alennusta kun varaat Royal Caribbean Internationalin risteilyn ikkunahytissä tai korkeammassa hyttiluokassa. Alennus koskee kaikkia Karibian-risteilyjä välillä 1.10.2018-31.3.2019.

Varaus viimeistään 30.4.2018 joten toimi heti ja ota yhteyttä toimistoomme!

Muistathan, että voit ostaa risteilysi myös osamaksulla!

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä