Tarjoukset

Ohessa on vaihtuvia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kannattaa kysyä tarjouksistamme myös suoraan toimistoltamme.

Kampita Matkahäpeä!

THL:n liikennevalojen mukaan lähialueet ovat karanteeni vapaita 19.9 lähtien. Meillä on pöytä täynnä upeita kaupunkilomia kaikkiin turvallisiin maihin! Kampita matkahäpeä!

Nyt 6 kuukautta on tutustuttu kotimaan ihmeisiin ja pitkä talvi on edessä. THL on helpottanut matkustamista lähialueille eikä karanteenia enää tarvita. Tässä muutama esimerkki Euroopan nyt uudelleen avatuihin maihin:

Oslo 318,-/ hlö

Berlin 366,-/hlö

Warsova 510,-/hlö

Riika 391,-/hlö

Reikjavik 520,-/hlö

Vilna 417,-/hlö

Esimerkki hinta sisältää: Suorat lennot Helsingistä, matkalaukun, lentokenttäkuljetukset perillä (ei Oslo), 2 yön majoituksen 4*-hotellissa keskustassa sekä aamiaiset. Mikäli THL:n ohjeistus muuttuu saa matkaa siirtää kuluitta. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Matkailu ei ole vaarallista kunhan matkustat vastuullisesti ja pidät huolta turva-väleistä ja hygieniasta!

Ota yhteyttä

Venyttelyä Seychelleillä 40% alennuksella!

Seychellien saareille Intian Valtamerellä pääsee jo! Nyt jos koskaan kannattaa pelko unohtaa ja lähteä lämpöön pakoon syysmyrskyjä. Seychelleillä on takuuvarmasti lämmintä – aina! Jätä villahousut kotiin ja tee aamuvenytykset kevyemmässä asussa!

Constance Ephelia 5* hotelli on yksi pääsaaren upeimmista hotellista keskelllä luonnonsuojelu aluetta. Tilaa on paljon ja hygieniaan ja turva-väleihin on panostettu paljon. Nyt hotelli tarjoaa 20-40% alennuksen syksy ja alkutalven majoituksista Junior ja Senior Suite – huoneissa. Mikäli kaukomaille mielii vielä tänä vuonna, on tässä erinomainen kohde – suosittelemme!

1.-30.10.20 2564,-/hlö

1.11-23.12.20 2459,-/hlö

24.12.20-3.1.21 4027,-/hlö

4.1-31.1.21 2590,-/hlö

Hinta sisältää; lennot Helsinki-Mahe-Helsinki turistiluokassa, 30 kg laukku, ruuat ja ruokajuomat lennoilla, vastanotto perillä, kuljetukset perillä hotelliin ja takaisin. 7 yön majoitus junior suite-huoneessa, puolihoito (aamiainen ja illallinen). Joustavat muutos- ja peruutusehdot.

HUOM! Syyskuun aikana tehdyt varaukset kuuluvat Varaa Nyt, Matka Myöhemmin-kampanjan piiriin!

Yhteistyökumppanimme taivaalla:

Ota yhteyttä

Syyskuun erikoistarjous Mauritiukselle -30%

Mauritius on täydellinen valinta rantalomalle. Pieni aikaero, pitkät rannat, kattavat palvelut ranta-hotelleissa, maukas ruoka, sekä paljon harrastuksia niin maalla kuin merellä.

Beachcomber hotelliketju tarjoaa vaihtoehtoja sekä perheille, että pariskunnille. Kaikki hotellit ovat rannalla ja palvelu on ensiluokkaista.. Beachcomber tarjoaa nyt Mr Travelin asiakkaille 30% alennuksen uusista varauksista syyskuun aikana. Alennus lasketaan majoituksesta sekä ateriapaketista. Matkustusaikaa on reilusti 1.11.20-31.10.21. Maurituksen voi yhdistää hienosti esim. safariin Etelä-Afrikassa tai Keniassa! Ohessa esimerkkihintoja matalasesongille:

Cannonier **** alk. 1903,-/hlö*

Victoria**** alk. 1982,-/hlö

Mauricia***+ alk. 2204,-/hlö

Trou aux Biches****+ alk. 2428,-/hlö*

Paradise***** alk. 2516,-/hlö*

Dinarobin***** alk. 2612,-/hlö*

Hinnat sisältävät: Lennot turistiluokassa Helsinki-Mauritius-Helsinki, lentokenttäkuljetukset perillä meno-paluu, 10 yön majoitus 2 hengen huoneessa mukavuuksin ja puolihoidon (aamiainen ja illallinen). (* soveltuu myös golfareille). Etu koskaa uusia varaukseia ennen 1.10.20 tehtyjä uusia varauksia.

HUOM! Syyskuun Varaa Nyt, Maksa Myöhemmin – kampanja on voimassa myös tähän tarjoukseen.

Ota yhteyttä

Madagaskarin kiertomatka 2021

Madagaskar on ainutlaatuinen saari Intian valtamerellä ja ehdottomasti luontoystävän suosikki. Nyt pääset mukaan kiertämään saaren parhaimmat nähtävyydet kansainvälisen pienryhmän seurassa tarjoushintaan.

Kahdentoista päivän Madagaskarin kierroksen aikana tapaat uusia tuttavuuksia, samanhenkisistä matkakumppaneista ja pääset tutustumaan paikallisoppaan johdolla saaren parhaimpiin luontonähtävyyksiin. Tarjolla on 16 lähtöä vuodelle 2021. Kierroksen aikana tutustutaan saaren olut- ja viinialueisiin sekä tunnetumpiin luonnonpuistoihin kuten Andasibe sekä Isalo. Ifatyssa lähellä Tulearia, on mahdollisuus nähdä valaita sekä snorklata Intian valtameressä. Kierros alkaa pääkaupungista Antananrivosta, jonne lennetään Helsingistä Turkish Airlinesin lennolla. Lomaan voi hyvin yhdistää esim. Etelä-Afrikan tai Kenian safarin tai rantaloman saarella. Huom. kierroksen voi myös tehdä yksityisesti muina ajankohtina!

Kierrospaketti alk. 3580,- / hlö

Hinta sis. lennot Helsinki – Antananarivo – Helsinki, kuljetukset kohteessa, majoitukset 2-hengen huoneessa mukavuuksin, aamiaiset päivittäin, englanninkielisen oppaan palvelut, päivittäiset retket, pääsy nähtävyyksiin ohjelman mukaan. Kysy lisää toimistostamme!

Lähdöt 2021:

 • Huhtikuussa – 4.4. / 18.4.
 • Toukokuussa – 2.5. / 18.5. / 30.5.
 • Kesäkuussa – 20.6.
 • Heinäkuussa – 4.7. / 18.7.
 • Elokuussa – 1.8. / 22.8.
 • Syyskuussa – 5.9. / 19.9.
 • Lokakuussa – 3.10. /17.10. / 31.10.
 • Marraskuussa – 21.11.

Ota yhteyttä

Alaskaan kesällä -21 tyylillä!

Lähde kesällä 2021 risteilemään luxury-luokan Oceania Regatta -laivalla Alaskaan!

Alaska on ehdottomasti jokaisen luonnosta ja kultuurista kiinnostuneen matkailijan “must” listalla. Maa on suuri ja parhaiten siihen tutustuu risteillen pitkin kauniita vuonoja. Ketchikan. Juneau, Wrangelle ja Sitka ovat mielenkiintoisia pikkukaupunkeja rannikolla, joilla on mielenkiintoinen historia. Oceania laivoilla hintaan sisältyy aina hytin lisäksi kaikki ruuat (myös erikoisravintolat), alkoholittomat juomat (erikoskahvit, mehut jne) sekä internet yhteys. Saat nyt erikoisetuna lisäksi

 • 10 % alennuksen ristelyn hinnasta.
 • Retkipaketin kaupan päälle.
 • Lisäksi vielä voi valita joko 400 USD laivarahan tai juomapaketin (alkoholilliset juomat aterioiden yhteydessä).

Ristelypaketti sisähytissä alk. 2820,- / hlö

 Ikkunahytissä alk. 2940,- / hlö

Parvekehytissä alk. 3855,- / hlö

Hinta sisältää lennot Helsinki – Seattle – Helsinki, matkalaukut, meno-paluukuljetukset lentokentän hotellin ja sataman välillä, 1 yön majoitus 4-tähden hotellissa Seattlen keskustassa, aamiaiset, 7 yön risteilyn Oceania Regent laivalla, valittu hytti, täysihoito laivalla, ohjelmaa laivalla, kaikki perusretket satamissa, internetyhteyden hytissä sekä valinnaisesti joko laivarahaa tai juomapaketin. Lähdöt Helsingistä 1.7.2021, 28.7.2021 ja 11.8.2021. Vinkki: voit jäädä muutamaksi päiväksi Seattleen tai Reykjavikiin koneen vaihdon yhteydessä!

Reitit

Yhteistyökumppanimme taivaalla:

Ota yhteyttä

Tarjous LUX* lomasaarille Malediiveilla

Kun teet lomavarauksen Malediiveille ennen syyskuun loppua saat Malediivien LUX* ketjun tasokkaille lomasaarelle majoituksen erikoishintaan.

LUX* South Ari Atoll on rento mutta tasokas lomasaari, jossa viihtyvät niin pariskunnat kuin perheetkin. Nyt saat Mr Travelin kautta majoituksesta jopa 55 % alennuksen (Beach Pavillion, Beach Villa ja Water Villa huoneista) sekä vielä lisäksi auringonlaskuristeilyn ja 25 % alennuksen kylpylähoidoista. Alennus on voimassa myös joulun ja uudenvuoden aikaan!

LUX* North Male lomasaari on yksi Malediivien parhaimpia ja tasokkaimpia lomasaaria pikaveneyhteyden päässä Malen kansainväliseltä lentokentältä. Täällä Mr Travel tarjoaa 25 % alennuksen majoituksen hinnasta (kaikki huonetyypit) sekä kaupan päälle aamiaispaketin korotuksen puolihoitoon (aamiainen ja illallinen).

LUX* South Ari Atoll alk. vain 2835,- / hlö

LUX* North Male alk. vain 5240,- / hlö

Paketit sisältävät meno-paluulennot pääsaarelle Malelle, kuljetukset lomasaarelle, majoituksen ilmoitetussa hotellissa 7 yötä (South Ari Atollissa Beach Pool Villa huone, North Malessa Beach Villa) sekä puolihoidon hotellissa. Varaus 15.8.-30.9.20.

Ota yhteyttä

Varaa matka nyt, maksa myöhemmin

Kun varaat kaukomaiden lomamatkasi elokuussa voit tehdä sen ilman huolia sillä sinun ei tarvitse maksaa varausmaksua lainkaan vaan maksat matkan vasta ennen lähtöä. Voit siis muuttaa tai perua matkasi täysin kuluitta eräpäivään saakka.

Tarjous on voimassa kun varaat 1.9.-30.9. välisenä aikana matkapaketin (sis. vähintään lennon ja majoituksen) Euroopan ulkopuolelle, jonka matka-aika on välillä 1.9.2020-30.9.2021 saakka. Matkan eräpäivä vaihtelee ja on jopa vasta 40 päivää ennen lähtöä. Tarjous ei koske joulun, uudenvuoden tai pääsiäisen matkoja eikä risteilypaketteja.

Ota yhteyttä

Jokiristeily Etelä-Ranskassa

Lähde jokiristeilylle Rhonen joelle kauniissa ja vehreässä eteläisessä Ranskassa.

A-Rosa -varustamo risteilee monella aluksella Rhonella. Joka päivä vieraillaan uudessa mielenkiintoisessa kohteessa joen varrella. Lähtösatama Lyon on alueen kulttuurikeskus ja tunnettu hyvästä ruuastaan ja viineistään. Matkan varrella vieraillaan myös sellaisissa upeissa keskiaikaisissa ja historiallisissa kohteissa kuten Avignon ja Arles.

Hinta alk. 2140,- / hlö

Paketti sisältää lennot Helsinki – Lyon – Helsinki, kuljetukset lentokentän ja sataman välillä, 7 päivän all inclusive risteilyn A-Rosan laivalla A-luokan 2 hengen ikkunahytissä. Hinta tasokkaammassa C-luokassa 2520,- / hlö.

Ota yhteyttä

Luksusristeily Norjan vuonoilla

Lähde seikkailemaan Norjaan! Mr Travel tarjoaa nyt mielenkiintoisen Norjan vuonojen risteilyn erikoishintaan. Vuonojen lisäksi matkaillaan myös junalla Norjan vuoriston läpi ja tutustutaan sekä Osloon että Bergeniin.

Hinta alk. vain 2455,- / hlö

Paketti sisältää lennot Helsinki – Oslo – Helsinki, 2 yön yöpymisen Oslossa tasokkaassa 4-tähden Christiania Theater boutique hotellissa aamiaisella, junamatka Oslosta Bergeniin 1. luokassa, 1 yön yöpymisen Bergenissä 4-tähden Thon Rosenkranz hotellissa aamiaisella, 7 yön täysihoito risteilyn Sea Dream Yacht Clubin jahtiristeilijällä ikkunahytissä.

Ohjelma

 • 11.9. Aamulento Osloon, 2 yötä Christiania Theater hotellissa.
 • 12.9. Vapaata ohjelma Oslossa.
 • 13.9. Aamujuna Oslosta Bergeniin 1. luokassa – reitti ylittää Norjan vuoriston upeine maisemineen. Bergenissä majoitus Thon Rosenkranz hotellissa.
 • 14.9. 7 yön risteily SeaDream Yacht Clubin jahdilla ikkunahytissä.
 • 21.9 Saapuminen Osloon ja päivälento Helsinkiin.

Huomaa, että lähtöjä myös muina aikoina pienellä lisähinnalla 447,- / hlö.

Ota yhteyttä

Luksusta Malediiveilla edullisesti

Viiden tähden luksushotelli Conrad Rangali Malediiveilla kutsuu nyt Mr Travelin asiakkaat lomailemaan paratiisisaarellaan edulliseen hintaan.

Esimerkiksi 7 vrk paketti sisältäen meno-paluulennot Helsingistä Rangalin lomasaarelle, 7 yön majoituksen Conrad Rangalissa Beach Villa huoneessa, puolihoidon, vastaanottopalvelun lentokentällä, puolentoista tunnin snorklausretken lähialueen koralliriutoille sekä 100 USD ostosrahaa hotellin lisäpalveluihin

alk. 4395,- / hlö

Matkustus välillä 1.10.2020-15.4.2021, varaus 25.10.2020 mennessä. Varaa ajoissa, alehuoneita rajoitetusti.

Ota yhteyttä

Lähde hauskalle jokiveneristeilylle!

Omatoimisella jokiveneristeilyllä olet oman veneesi kapteeni ja etenet pitkin Europopan jokia ja kanavia oman ohjelmasi mukaan. Jokiveneristeily on huippuhauska ja helppo tapa viettää kesälomaa esim. Ranskassa. Veneilykokemusta ei tarvita, jos osat ajaa autoa pärjäät myös jokiveneen kanssa.

NYT 20 % ALE VENEVUOKRASTA

Mr Travel tarjoaa nyt jopa 20% alennuksen vuoden 2020 venevuokrasta kun varaat 31.7.2020. mennessä vähintään viikon veneloman. Esimerkiksi Ranskan Canal du Midin jokiveneristeilyn venevuokra 2 hengelle 7 vrk alk. 825,- / hlö. Kauttamme saat myös lennot ja muut tarvittavat maajärjestelyt. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Ota yhteyttä

Oceania Cruisesin huipputarjous

Oceania Cruises tarjoaa nyt 60 risteilylle vuonna 2021 huippuedut.

Alennushintojen lisäksi saat saat jopa neljä tasokorotusta hyttiisi ilmaiseksi sekä vapaavalintaisen Olife Choice -paketin kaupan päälle. Esimerkiksi sisähytin hinnalla saat korkeamman tason parvekehytin. Olife Choise -paketit sisältävät ilmaisen internetyhteyden hytissä sekä lisäksi joko ilmaisia retkiä maissa, juomapaketin tai satoja dollareita ostosrahaa laivalle.

Olife Choice tarjoukseen voit tutustua tarkemmin lataamalla esite alla olevasta linkistä. Esitteessä on myös esitetty kattavasti tarjousreitit sekä tarkat edut.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varaa upea risteilyelämyksesi jo tänään. Tarjous voimassa kun varaat 10.7. mennessä.

Ota yhteyttä

Outrigger Konotta nyt jopa -50%

Ihana 5-tähden hotelli Outrigger Konotta Malediiveilla myöntää nyt Mr Travelin asiakkaille jopa 50% alennuksen majoituksen hinnasta.

Malediivien matkapaketti sis. lennot, kuljetukset perillä, 7 yötä Outrigger Konottan rantavillassa, jossa oma uima-allas ja all inclusive palvelut alk. 3800,- / hlö. Voit myös varata pelkän majoituksen Outrigger Konottaan.

Majoituksen 50% alennus voimassa kun matkustat välillä 1.7.-31.10.20, 40% 1.1.-23.12.20, 20% 24.12.20-31.12.21. Varaus 31.10.20 mennessä, alennushuoneita on rajoitetusti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä