Tarjoukset

Ohessa on vaihtuvia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kannattaa kysyä tarjouksistamme myös suoraan toimistoltamme.

Lähde hauskalle jokiveneristeilylle!

Omatoimisella jokiveneristeilyllä olet oman veneesi kapteeni ja etenet pitkin Europopan jokia ja kanavia oman ohjelmasi mukaan. Jokiveneristeily on huippuhauska ja helppo tapa viettää kesälomaa esim. Ranskassa. Veneilykokemusta ei tarvita, jos osat ajaa autoa pärjäät myös jokiveneen kanssa.

NYT 20 % ALE VENEVUOKRASTA

Mr Travel tarjoaa nyt jopa 20% alennuksen vuoden 2020 venevuokrasta kun varaat 31.7.2020. mennessä vähintään viikon veneloman. Esimerkiksi Ranskan Canal du Midin jokiveneristeilyn venevuokra 2 hengelle 7 vrk alk. 825,- / hlö. Kauttamme saat myös lennot ja muut tarvittavat maajärjestelyt. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Ota yhteyttä

Oceania Cruisesin huipputarjous

Oceania Cruises tarjoaa nyt 60 risteilylle vuonna 2021 huippuedut.

Alennushintojen lisäksi saat saat jopa neljä tasokorotusta hyttiisi ilmaiseksi sekä vapaavalintaisen Olife Choice -paketin kaupan päälle. Esimerkiksi sisähytin hinnalla saat korkeamman tason parvekehytin. Olife Choise -paketit sisältävät ilmaisen internetyhteyden hytissä sekä lisäksi joko ilmaisia retkiä maissa, juomapaketin tai satoja dollareita ostosrahaa laivalle.

Olife Choice tarjoukseen voit tutustua tarkemmin lataamalla esite alla olevasta linkistä. Esitteessä on myös esitetty kattavasti tarjousreitit sekä tarkat edut.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja varaa upea risteilyelämyksesi jo tänään. Tarjous voimassa kun varaat 10.7. mennessä.

Ota yhteyttä

Outrigger Konotta nyt jopa -50%

Ihana 5-tähden hotelli Outrigger Konotta Malediiveilla myöntää nyt Mr Travelin asiakkaille jopa 50% alennuksen majoituksen hinnasta.

Malediivien matkapaketti sis. lennot, kuljetukset perillä, 7 yötä Outrigger Konottan rantavillassa, jossa oma uima-allas ja all inclusive palvelut alk. 3800,- / hlö. Voit myös varata pelkän majoituksen Outrigger Konottaan.

Majoituksen 50% alennus voimassa kun matkustat välillä 1.7.-31.10.20, 40% 1.1.-23.12.20, 20% 24.12.20-31.12.21. Varaus 31.10.20 mennessä, alennushuoneita on rajoitetusti.

Ota yhteyttä

LUX* -hotellien tarjous

LUX* -hotelliketju tarjoaa nyt jopa 20 % alennuksen Mauritiuksen majoituksen hinnoista seuraaviin hotelleihin: LUX* Belle Mare Resort & Villas, LUX* Le Morne Resort, LUX* Grand Gaube Resort & Villas, Salt of Palmar, Tamassa.

Esimerkiksi 7 vrk paketti sisältäen meno-palulennot Mauritiukselle, 7 yön majoituksen valitussa hotellissa, puolihoidon (Tamassa all inclusive), kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä vastaanottopalvelu lentokentällä:

Hinta / henkilö koko matkapaktille. Varaus viimeistään 31.5.20, matkustus välillä 01.05.20 ja 31.10.21. Huomaa, että hotellista riippuen huoneita ei ole saatavilla tarjoushinnoin tiettyinä ajankohtina. Kysy lisää toimistostamme.

Ota yhteyttä

Golftarjous Dominikaaniseen tasavaltaan

Lähde Golfaamaan La Romanaan Dominikaanisessa tasavallassa

Hinta alk. vain 2650,- / hlö sisältäen

  • meno-paluulennot Punta Canaan sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Casa De Campo Resort & Villas -hotellissa Superior Casita -huoneessa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset Punta Canan lentokentän ja La Romanan hotellin välillä.
  • 5 pelikierroksta Casa de Campon kentillä.

Varaukset 15.3.2020 mennessä, matkustus 17.2.20-5.1.21 välisenä aikana. Toimi nopeasti, alennushuoneita rajoitetusti.

Ota yhteyttä

Huipputarjous Malediiveille

Lomaile tasokkaassa 5-tähden Malediivien Sun Resorts Kanuhura hotellissa huippuedulliseen hintaan.

7 vrk alk. 3895,- / hlö

Hinta sisältää meno-paluulennot Helsingistä – Malelle, meno-paluulennot Kanuhuran lomasaarelle, 7 vrk majoituksen 5-tähden Kanuhura luksushotellissa Beach Bungalow huoneessa ja all inclusieve palveluilla, vastaanotonpalvelu Malen lentokentällä.

Tarjous voimassa kun varaat 28.2.2020 mennessä ja matkustat 7.1.-26.12.2020 välisenä aikana. Tarjoushuoneita on rajoitetusti joten varaa jo tänään.

 

Ota yhteyttä

Melia hotellien supertarjous

Meliá hotelliketju tarjoaa nyt jopa 35% alennusta Kanariansaarten majoituksistaan kun viimeistään 7.2.2020 ja matkustat 6.2.-31.10.2020.

Tarjoushotellit ovat

Teneriffalla : Gran Meliá Palacio de Isora, Meliá Jardines del Teide, Sol Arona Tenerife

Lanzarotella : Sol Lanzarote All Inclusive

Fuerteveturalla : Meliá Fuerteventura

Gran Canarialla : Meliá Tamarindos

Kysy tarkemmat ehdot ja pyydä tarjous toimistostamme jo tänään.

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä