Tarjoukset

Täältä löydät vaihtuvia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kannattaa kysyä tarjouksistamme myös suoraan toimistoltamme.

Karkota kevätväsymys Mauritiuksella!

1960,-/hlö

Maurituksella sijaitseva Paradise Cove boutique hotelli on tarkoitettu vain aikuisille. Se sopii siten parhaiten pariskunnille sekä häämatkalaisille, jotka löytävät Paradise Covesta tasokkaan majapaikan Mauritiuksen lomallaan.

Usein palkittu Paradise Cove Boutique -hotelli tarjoaa upeat puitteet aikuisille rentouttavaan lomaan. Varaa nyt ja matkusta 30.04.2019 mennessä erikoishintaan alk. 1960,-/hlö (norm. 2160,-/hlö) Hintaan sisältyy:

 • Edestakaiset lennot Helsinki-Mauritius Pariisin kautta,
 • 7 yön majoitus Paradise Cove Boutique -hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa,
 • puolihoito,
 • edestakaiset kuljetukset lentokentältä hotelliin.

Ota yhteyttä

Luksusvarustamo Seabournin tarjous

Seabourn Cruises on luksusvarustamo, joiden upeilla laivoilla pääsee rantautumaan pienempiinkin satamiin, jonne suuremmat alukset eivät pääse. Huipputason palvelu, gourmet ruoka ja jännittävät retket takaavat onnistuneen risteilyloman.

Varaa unelmaristeilysi ennen 19.02. ja hyödynnä varustamon alennus valikoiduille risteilyille. Tarjous koskee yli 220 erilaista lähtöä.

 • Ilmainen 300 minuutin internet/henkilö,
 • ilmainen hyttiluokan korotus (riippuu varaustilanteesta),
 • laivarahaa ostoksille laivalla 500 USD / sviitti,
 • yhdistelmäristeilyistä alennusta jopa -15%.

Kysy lisää toimistostamme!

Ota yhteyttä

SeaDream luksusristeilyt

SeaDreamilla risteilet kuin omalla huvijahdillasi. Laivat ottavat vain 112 matkustajaa ja heitä palvelee lähes sadan hengen miehistö. Pienet laivat vievät ihastuttaviin pikkukaupunkeihin, jonne suuret alukset eivät pääse. Risteilyt ovat all inclusive, joten lompakonkin voit jättää kotiin.

SeaDreamin upea tarjous! Varaa risteilysi viimeistään 31.1.2019, saat 360 eur/hlö alennuksen risteilysi hinnasta! Tarjous koskee kaikkia uusia varauksia, kysy lisää ja lähde Karibian tai Välimeren aalloille tyylikkäästi melkein omalla jahdilla!

Ota yhteyttä

OLife Ultimate kampanjaedut

Luksusvarustamo Oceania Cruises palvelee asiakkaitaan hieman pienemmillä laivoilla ja yleensä pidemmillä risteilyillä kuin toiset. Tarjonnassa on jopa puoli vuotta kestäviä maailmanympäriristeilyjä.

Oceania Cruises varustamo tunnetaan erityisesti keittiöstään, joka onkin palkittu lukuisia kertoja. Sanotaakin, että Oceanialla maksetaan Premium-hinta, mutta nautitaan luksustason ruoasta.

Oceanian risteilyt ovat täysihoidolla ja kun toimit nopeasti, saat lisäksi valikoiduille lähdöille upeat OLife Ultimate -kampanjaedut:

 • Nettiyhteys hyttiin,
 • ilmaiset palvelumaksut, juomapaketti ja retkiä,
 • laivarahaa jopa 800 dollaria käytettäväksi ostoksiin laivalla.

Esimerkkiristeilyjä OLife Ultimate tarjouksin:

 • Karibian kierros 12 vrk 4.-16.3.19 4195,-
 • Monte Carlo – Rooma 8 vrk 15.-23.8.19 3595,-
 • Southampton – Barcelona 13 vrk 1.-14.10.19 5295,-

Hintaesimerkit alk. / hlö , kun kaksi matkustaa sis. lennot, lentokenttä- ja satamakuljetukset, 1-2 yön majoituksen maissa ennen risteilyä, aamiaiset hotellissa sekä 7-12 yön risteilyn parvekehytissä. Tarjoushintaisia hyttejä on rajoitetusti.

Kysy pakettia myös mm. seuraaville lähdöille:

 • Shangaista Singaporeen 18 vrk – 22.3.-9.4.19
 • Vancouverista Seattleen 14 vrk – 29.5.-12.6.19
 • Lissabonista Roomaan 10 vrk – 5.-15.7.19
 • Miamista Panaman kanavan kautta San Franciscoon 14 vrk – 14.-28.10.19.

Ota yhteyttä

Koe Puerto Vallarta tarjoushinnoin

Perhe 4 henkeä 7 vrk yht. 5730,-

Koe upean Dreams Villamagna -hotellin upeat palvelut Puerto Vallartan lomalla.

Vielä ehdit varmistaa paikan auringossa hiihtolomalla! Lennä vaivattomasti suorin lennoin Meksikoon ja rentoudu Puerto Vallartassa vaikka koko perheen voimin!

Esimerkkipaketteja:

 • 2 aikuista, 7 vrk. alk. 1895,- / hlö,
 • 2 aikuista, 14 vrk alk. 2925,- / hlö.
 • Perhe (2 aikuista ja 2 alle 12 v. lasta), 7 vrk alk. yhteensä 5730,-

Hinnat sis. suorat lennot, edestakaiset lentokenttäkuljetukset Puerto Vallartassa, majoituksen mainitulle ajalle Dreams Villamagna -hotellissa sekä all inclusive -palvelut. Varaa jo tänään, paikkoja rajoitetusti!

Ota yhteyttä

Beachcomberin hotellitarjous Mauritiukselle

Beachcomber Hotels on hotelliketju Mauritiuksella, joka tarjoaa tasokasta majoitusta niin pariskunnille kun häämatkalaisillekin. Usea Beachcomberin hotelli on myös erinomainen valinta golffareille.

Mr Travel ja Beachomber Hotels Mauritiuksella tarjoaa nyt jopa 30% alennuksen majoituksen hinnasta kuin varaat 30.11. mennessä.

Tarjous voimassa kun majoittaudut välille 1.12.18-30.9.19 muutamin rajoituksin. Tarjous koskee hotelleja Royal Palm, Dinarobin, Paradis, Trou aux Biches, Shandrani, Victoria, Canonnier, Mauricia ja lähes kaikkia huonekategorioita. Kysy tarkemmat ehdot toimistostamme.

Ota yhteyttä

MR TRAVELIN UPEAT BLACK FRIDAY -TARJOUKSET

Oceania Cruises

Upeat Black Friday -risteilyt vain meiltä Mr Travelista! Saat nyt upeat, yli tuhannen euron edut valikoituihin Oceania Cruisesin risteilyihin, tässä muutamia esimerkkejä:

 • Itäinen Karibia 10 vrk 4095,-
 • Läntinen Karibia 10 vrk 4455,-
 • Ranskan Polynesia 12 vrk 6995,-

Esimerkkihinnat lennot kohteeseen, tarvittavat kuljetukset kohteessa, majoitukset maissa 4-tähden hotelleissa aamiaisin sekä Oceanian risteilyn parvekehytissä. Varaus ennen 31.12.18.

Lisäksi saat kaupan päälle

 • Laivan palvelumaksut – Normaalisti n. 15,- / hlö / vrk.
 • Ilmaisen nettiyhteyden laivalla.
 • Juomapaketin – Oluet viinit ja samppanja aterioilla.
 • Laivarahaa 600 USD.
 • Kuusi ilmaista retkeä.
 • Etujen arvo reippaasti yli 1000 euroa!

Muita Black Friday -tarjouksia

 • Royal Caribbean International – Risteilyt vain euron varausmaksulla kun varaat 26.11. mennessä!
 • Celebrity Cruises – Lisäalennuksia uusista risteilyvarauksista, kun teet varauksen 30.11. mennessä. Alennukset jopa 500 eur/hlö!
 • Finnairin, Turkish Airlinesin sekä Qatar Airwaysin lentotarjoukset myös meiltä, erinomaisia tarjouksia niin Eurooppaan kuin kauemmaksi. Varaus 26.11. mennessä.

Ota yhteyttä

Jokiveneristeilyistä ale jopa 20%

Jokiveneristeily on upea kesälomavaihtoehto. Ajat omalla veneellä läpi Euroopan jokien ja kanavien maisemia ihaillen, pysähdyt itse valitsemissasi kohteissasi oman aikataulusi mukaan.

Varaa kesän 2019 Locaboat jokiveneristeilysi nyt! Säästät nimittäin jopa 20% venevuokrasta kun varaat vuoden loppuun mennessä yli viikon kestävän risteilyn. Kohteita löytyy ympäri Eurooppaa kuten Ranskan Canal Du Midi, Venetsia, Skotlanti, Englannin Thames-joki tai Hollannin kanavat, sopiva vaihtoehto löytyy varmasti.

Kysy lisää toimsitostamme.

Ota yhteyttä

Reykjavikin kaupunkiloma

Reykjavik 3 vrk nyt vain alk. 690,- / hlö.

Islannin pieni mutta kansainvälinen Reykjavik on kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta.

Koe kiehtova Reykjavik 3 päivän kaupunkilomalla sisältäen lennot, tasokkaan majoituksen, aamiaiset, kuljetukset ja retkiä.

Hinta nyt vain alk. 690,- / hlö kun varaat 15.11.18 menneesä ja matkustat 31.3.19 mennessä.

Katso lisää alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä

Andorran lumille tarjoushintaan

7 vrk 1145,-/hlö (norm. alk. 1330,-/hlö)

Andorra ja Grandvalira tarjoaa lumilomaa Pyreneiden auringon alla. Rinteitä löytyy jokaiseen makuun ja iltaisin shoppailet edullisesti pääkaupunki Andorra la Vellassa.

Vielä ehdit varmistaa paikkasi Andorran lumille tarjoushintaan, kun toimit nopeasti! 7 yön lumiloma Andorrassa Ski Plaza -hotellissa alkaen 1145,- /hlö (normaalisti alkaen 1330 eur/hlö) kun varaat ja maksat matkan 31.10. mennessä.

Hintaesimerkki sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, majoituksen puolihoidolla Ski Plaza -hotellissa sekä hissiliput 6 päiväksi.

Tarkemmat tarjousehdot sekä mahdolliset matkustuspäivät saat Mr Travelista.

Ota yhteyttä

Lähde Galapagoksen luksusristeilylle

Silversea on luksusvarustamo, joka operoi pienemmillä laivoilla, jotka mahtuvat myös pienempiin satamiin. Mielenkiintoinen reittivalikoima sekä tasokkaat palvelut takaavat onnistuneen loman.

Nyt saat Silversean ennakkovaraajanetuna 10 % alennuksen risteilyn hinnasta, kun varaat ja maksat Galapagoksen risteilysi 31.10.2018 mennessä.

Tarjous on voimassa valikoiduille lähdöille. Kysy lisää toimistostamme.

Ota yhteyttä

Norwegian Cruise Linen risteliytarjous

Norwegian Cruise Line on upea vaihtoehto kun haluat risteillä edullisemmin palveluista tinkimättä. Etenkin laivat Breakaway, Getaway ja Escape ovat mielenkiintoisia uutuuksia maailman merillä ja tarjovat tasokkaan risteilykokemuksen tyylikkäissä puitteissa.

Valikoituihin risteilyihin, joiden kesto 9 yötä tai enemmän, saat nyt maksutta seuraavat lisäpalvelut:

 • 120 minuutin puhelupaketti
 • 250 minuutin internetpaketti
 • 50 USD retkirahaa / satama
 • 100 USD laivarahaa

Tarjous voimassa 18.11.2018 saakka. Paikkoja rajoitetusti. Tarjous ei koske kaikkia hyttiluokkia. Kysy lisää toimistostamme.

Ota yhteyttä

Hurtigrutenin lentokampanja jatkuu!

Hurtigrutenin risteilyjä Norjan Atlantin rannikkoa pitkin kutsutaan usein maailman kauneimmaksi risteilyreitiksi. Hurtigrutenilla voi risteillä ympäri vuoden ja lähtöjä on päivittäin. Voit itse päättää matkasi keston sekä alku- ja päätepisteen.

Hurtigrutenin ilmaiset lennot -kampanja jatkuu vielä lokakuun loppuun saakka. Kun varaat 31.10. mennessä Hurtigrutenin risteilyn Bergenistä Kirkkoniemeen jompaankumpaan suuntaan tai vaikka koko reitin edestakaisin, saat lennot lähtö- ja paluusatamiin kaupan päälle! Lisäetuna Hurtigruten tarjoaa myös kuljetukset lentokentältä satamaan ja satamasta kentälle.

Jos haluat päättää itse miten ja milloin lennät, saat 250,- / hlö alennuksen risteilyn hinnasta.

Ota yhteyttä

Huoneistomajoitus Mauritiuksella

Les Estivales Beachfront Suites & Penthouses by LOV tarjoaa tasokasta huoneistomajoitusta Mauritiuksella. Rantojen läheinen sijainti, korkea varustetaso sekä suuret terassit / parvekkeet takaavat onnistuneen lomaelämyksen.

Huoneisto on kätevä ja edullisempi vaihtoehto erityisesti kun matkustat suuremman seurueen tai perheesi kanssa.

Varaa Maurutiuksen lomasi Les Estivales Beachfront Suites & Penthouses by LOV -majoituksella huippuedulliseen hintaan 1430 ,- / hlö. Hinta on voimassa kun 4 henkilöä matkustaa yhdessä ja sisältää:

 • meno-paluulennot Mauritiukselle,
 • 7 vrk majoitus Les Estivales Beachfront Suites huoneistohotellissa 2 makuuhuoneen huoneistossa,
 • edestakaiset kuljetukset lentokentän ja huoneiston välillä,
 • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä.

Tarjous voimassa 15.10.18. saakka.

Ota yhteyttä

All inclusive loma Malediiveilla

Viiden tähden Atmosphere Kanifushin lomasaari on Malediiveilla täydellinen paikka viettää laatuaikaa kahdestaan tai perheen kanssa. Tyylikäs ympäristö, designsisustus ja all inclusive -palvelut takaavat onnistuneen loman.

Varaa ensi vuoden Malediivien lomasi ennen 30.11. niin saat 20% lisäalennuksen majoituksesta 5-tähden Athmopsphere Kanifushi all inclusive lomasaarelle.

Matkapaketin hinta .alk. 3330,- / hlö sisältäen

 • meno-paluulennot Malelle, matkalaukut sekä paikkavarauksen lennolla,
 • meno-paluukuljetus lentäen lomasaarelle
 • 7 yön majoituksen 5-tähden Athmosphere Kanifushin luksushotellissa Sunset Beach Villassa
 • all inclusive -palvelut
 • vastaanottopalvelu lentokentällä.

Varaus 30.11.18 mennessä, matkustus 6.1.-30.10.19 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

Risteilytarjous – Luksusta merellä

Silversea on luksusvarustamo, joka operoi pienemmillä laivoilla ja vierailee satamissa joihin ei suurilla aluksilla pääse. Reitin varrelle mahtuu siten lukuisia mielenkiintoisia ja jännittäviä kohteita.

Upean reittivalikoiman lisäksi Silversea hemmottellee tasokkaalla, ns. all inclusive palveluilla ja suurilla sviittti-hyteillä.

Silversean ennakkovaraajanetuna 10% alennus risteilyn hinnasta, kun varaat ja maksat risteilyn 31.10.2018 mennessä.

Tarjous koskee lähtöjä 01.03.2019 alkaen, mutta ei maailmanympäriristeilyitä, Grand Voyages- eikä yhdistelmäristeilyitä.

Kysy lisää toimistostamme ja varaa upea merellinen luksusloma.

Ota yhteyttä

Dubain LUKSUS kaupunkiloma

Palazzo Versace on huippuhotelli, jossa tunnet olevasi lähes aatelinen. Palvelu on maailmanluokkaa ja kuten jo nimestä saattaa päätellä, Palazzo Versace ympäröi sinua tyylillä, designilla ja taiteella, jossa ei rahaa olla säästetty.

Lähde LUKSUS kaupunkilomalle Dubaihin ja majoittaudut yhdessä Dubain upeimmista hotelleista Palazzo Versacessa!

Dubain 4 vuorokauden luksustason kaupunkiloma nyt vain alk. 1295,- / hlö.

Hinta sisältää. suorat meno-paluulennot Dubaihin, 4 yön majoituksen Delux Versace -huonessa puolihoidolla, yksityisen meno-paluu kuljetus hotellin ja lentokentän välillä.

Kun varaat ennen 21.10.18 saat kaupan päälle:

 • Dine Around-edun.
 • Lapset alle 16v. majoittautuvat ja syövät ilmaisesti.
 • Pääsyn Nikki Beach Clubille.
 • Ilmaisen huonetason korotuksen.
 • VIP-palvelut lentokentällä saavuttaessa.

Ota yhteyttä

Yhdistele hotelleja Mauritiuksella ja säästä

LUX* -hotelliketju tarjoaa tasokasta majoitusta vaativille asiakkaille. Mauritiuksella valikoimassa on neljä upeaa hotellia eri puolilla saarta, jotka kukin tarjoavat hieman erilaisen elämyksen.

LUX* -hotelliketju tarjoaa nyt mahtavia alennuksia kun varaat hieman pitemmän loman Mauritiukselle. Esimerkiksi 6 + 6 vrk Mauritiuksen paketti

6 vrk LUX* Merville Beach + 6 vrk Tamassa -hotelleissa alk. 2395,- / hlö,

6 vrk LUX* Belle Mare + 6 vrk LUX* Le Morne -hotelleissa alk. 3140,-/hlö ja

6 vrk LUX* Grand Gaube + 6 vrk LUX* Le Morne -hotelleissa alk. 3180,-/hlö.

Paketiti sisältävät meno-paluulennot Mauritiukselle, edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin sekä hotellien välillä, 6 vrk majoituksen yhdessä hotellissa ja 6 vrk toisessa hotellissa tasokkaassa huoneessa, puolihoidon (Tamassassa all inclusive) sekä valinnanvarainen kokopäivän retki.

Varaukset 15.12.2018 mennessä, matkustus 1.10.18-31.10.19 välisenä aikana. Kysy lisää toimistostamme ja varaa upea 5-tähden lomasi jo tänään.

Ota yhteyttä

Singaporen ja Abu Dhabin F1-tarjous

Mr Travelin Formula 1 -paketit sisältävät myös kisaliput hyvillä paikoilla.

Nyt huipptarjous Singaporen ja Abu Dhabin Formula 1 -kisoihin.

 • Singapore 5 vrk (To-Ti 13.-18.9.) alk. 1940,- / hlö.
 • Abu Dhabi 5 vrk (To-Ti 22.-27.11.) alk. 2098,- / hlö.

Sisältäen lennot Helsinki-Singapore / Abu Dhabi -Helsinki, yksityiset lentokenttäkuljetukset, 5 yön hotellimajoituksen 4-tähden keskustahotellissa, aamiaiset hotellissa, pääsyliput F1-kisaan (viikonloppuliput).

Ota yhteyttä

Royal Caribbean huippuale

Karibian-risteilyllä yhdistyvät aurinko, meri, monipuoliset kokemukset, herkullinen ruoka, unohtumaton viihde ja rentoutuminen – vuoden ympäri! Royal Caribbean International -varustamo risteilee muun muassa Miamista, Fort Lauderdalesta ja New Yorkista, itäiselle, läntiselle ja eteläiselle Karibialle.

Saat jopa 200,- alennusta kun varaat Royal Caribbean Internationalin risteilyn ikkunahytissä tai korkeammassa hyttiluokassa. Alennus koskee kaikkia Karibian-risteilyjä välillä 1.10.2018-31.3.2019.

Varaus viimeistään 30.4.2018 joten toimi heti ja ota yhteyttä toimistoomme!

Muistathan, että voit ostaa risteilysi myös osamaksulla!

Ota yhteyttä

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä