Ryhmämatkat

Mr Travelin kautta voit tilata matkan myös suuremmalle ryhmälle kuten urheiluseuralle, kerholle, yritykselle tai kaveriporukalle.

Mr Travelilla on pitkä kokemus ryhmämatkojen järjestelyistä ja kauttamme matkustelevat sadat ryhmämatkalaiset vuodessa. Annamme myös ehdotuksia sopivista kohteista, ohjelmasta ja muista järjestelyistä ellei sinulla jo ole matkaidea valmiiksi mietittynä.

Yleisesti ryhmämatkaan sisältyy vähintään lennot, majoitus sekä kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä. Mr Travelin valikoimasta löytyy lisäksi kattava valikoima erilaisia ohjelmapalveluita ja tapahtumalippuja, joilla voit elävöittää ryhmäsi matkaa.

Tutustu muutamaan ryhmämatkan järjestäjän vinkkiin alla ja jätä ryhmämatkan tarjouspyyntö tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Vinkkejä ryhmämatkaa suunnittelevalle

Mikä on ryhmä?

Matkailualalla ryhmäksi lasketaan yleensä vähintään 8-10 henkilön yhdessä matkustava joukko. Esimerkiksi lentoyhtiöt eivät myönnä ryhmähintaa tätä pienemmille seurueille.

Ei aina edullisempi

Ryhmämatka ei välttämättä ole edullisempi kuin yksittäisen matkustajan ostama matka, koska palveluntarjoajat hinnoittelevat ryhmän peruutusriskin hintoihinsa. Ryhmähinta on yleensä kuitenkin edullisempi kuin ostaa seurueen matkat yksitellen. Ryhmähintoihin pätee omat matkustus- ja peruutussääntönsä, jotka vaikuttavat myös näiden palveluiden hinnoitteluun varsinkin lentoyhtiöiden osalta.

Jos sitoudut, maksat vähemmän

Jos ryhmäsi on valmis sitoutumaan nopeasti kauppaan varaamisen jälkeen – eli maksamaan matkan edes osittain ja vahvistamaan matkustajien nimet – saat yleensä matkan huomattavasti edullisemmin kuin jos lopullinen päätös ja matkustajalista tehdään myöhään. Varmista siis ryhmäsi osallistujat jo varhaisessa vaiheessa niin saatte edullisemman matkan.

Myös yrityksille

Lukuisat yritykset ostavat ryhmämatkansa Mr Travelilta. Oli kyse sitten henkilökunnan virkistys- tai pikkujoulumatkasta, konferenssista tai myyntitiimin matkasta, ratkaisu löytyy Mr Travelilta.


Jätä yhteydenottopyyntö ryhmämatkasta

Voit lähettää yhteydenottopyynnön ryhmämatkaideastasi. Soitamme sinulle takaisin 1-2 arkipäivän kuluessa, jotta voimme keskustella yksityiskohdista ja tehdä tarpeisiisi sopivan tarjouksen.

Yhteydenottopyyntö ei sido sinua ostoon.

 

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä