Sri Lanka

Jumalten saari

Kartta

Kiertomatkat

Sri Lanka on suurten kontrastien, festivaalien ja upeiden nähtävyyksien maa, joka omaa monivivahteisen ja värikkään tuhansien vuosien päähän ulottuvan historian.

Sri Lanka tunnetaan ehkä parhaiten teestään, onhan “Ceylon” tee ollut tuttu tuote myös suomalaisissa ammupöydissä. Ceylon oli brittien muunnelma Sri Lankasta ja oli yleisesti käytössä nimike kunnes maa itsenäistyi Britannian 1948.

Tee on kuitenkin edelleen merkittävä taloudellinen tekijä Sri Lankassa. Onhan maassa vielä valtava määrä teeviljelmiä, jotka maisemoittavat kumpuavat kukkulat tarjoten työtä sadoille tuhansille ihmisille.

Sri Lanka on kuitenkin nousemassa myös yhä merkittävämmäksi turistikohteeksi maan rauhoituttua poliittisesti 2000-luvun alkupuolella. Pitkä kulttuurihistoria sekä pääuskontoina toimiva värikäs buddhalaisuus ja hindulaisuus tarjoavat upeita elämyksiä myös suomalaisille vierailijoille.

Näyttäviä kansallisia ja paikallisia festivaaleja on vuosittain kymmeniä eikä matkailijana ole tavatonta törmää kimaltavaan, koristeltuun ja riemukkaasti metelöivään juhlasaattueeseen maaseudun kyliä ohittaessaan.

Sri Lankassa on myös lukuisia UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvia nähtävyyksiä kuten Kandyn kuninkaallinen kaupunki sekä lukuisat näyttävät arkeologiset rauniokohteet kuten Sigiriya, Polonnaruwa tai Dambullan luolatemppeli. Näkemistä siis riittää monen matkan verran. Sri Lanka onkin parhaimmillaan juuri kiertomatkailun puitteissa, jolloin pääsee tutustumaan maan todella monivivahteiseen kulttuuriin ja nähtävyyksiin.

Lukuisten nähtävyyksien lisäksi Sri Lanka on myös rantakohde. Saarta ympäröi sekä tumma- että valkohiekkaiset rannat, joista kukin voi valita oman suosikkinsa. Hotellitarjonta on tasokas ja kattava, joten myös Mr Travelin asiakkaat löytävät Sri Lankasta erinomaisen rantalomakohteen.

Tällä Mr Travelin kiertomatkalla tutustut Sri Lankan parhaimpiin nähtävyyksiin niin rannikolla kun sisämaassa. Kattavan kierroksen jälkeen rauhoitutaan Beruwelassa rantalomailun merkeissä.


Lue lisää

Kiertomatka Sri Lankassa

Esimerkkipaketti 11 vrk

 • menopaluulennot Colomboon sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
 • 7 yön majoituksen kiertomatkan yöpymiskohteissa 4- tähden hotelleissa aamiaisella,
 • yksityinen kuljetus kohteiden välissä englanninkielisellä kuljettajaoppaalla,
 • päivittäiset opastetut kiertoajot ja kohdevierailut sisältäen sisäänpääsyn nähtävyyksiin,
 • Beruwelassa 4 yön majoitus 4-tähden hotellissa puolihoidolla,
 • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2730,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi.


Tarjouksia

Intian Valtameren ihanat Helmet - Malediivit, Sri Lanka, Mauritius ja Sri Lanka.


Kiinnostaako kiertomatka?

Lähetä kysely

Sri Lanka teeplantaasi
Sri Lanka buddha temppeli
Sri Lanka teeviljelySri Lanka ranta

Kohokohdat

Reitti

 1. Colombo
 2. Negombo (1 yö)
 3. Sigiriya (2 yötä)
 4. Kandy (1 yö)
 5. Nuwara Eliya (2 yötä)
 6. Yala (1 yö)
 7. Galle
 8. Beruwela (4 yötä)
 9. Colombo
 10. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä