Ajankohtaista

Ohessa on Mr Travelin infopalsta, jossa julkaistaan ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita liittyen matkailuun. Jos haluat tietoa meneillään olevista tarjouksista, kannattaa tutustua tarjoussivuumme.

Kalevankadun toimisto auki joka arkipäivä 3.5.21 lähtien

Mr Travelin toimiston aukioloajat laajenevat!

Koronavuosi alkaa olla takana ja laajennamme toimiston aukioloaikoja. 3.5 lähtien olemme paikalla joka arkipäivä klo 9.00-13.00 välillä. Tämä lisäksi voit varata tapaamisajan myös muina aikoina. Puhelimessa saat palvelua arkisin 9.00-17.00 ja chätissä 9.00-19.00 välisenä aikana.

Tervetuloa käymään Kalevankadulla.

Risteilijät palaavat kesällä 2021

Risteily Oceania Cruises satama

Risteilijät palaavat maailman merille kesäkuussa 2021 – rajoituksin!

Risteilyliikenne on ollut pysähtynyt nyt yli vuoden ja laivayhtiöt ovat kilvan yrittäneet löytää ratkaisua reittien avaamiseen uudelleen maiden terveysviranomaisten kanssa. Nyt valoa on tunnelissa ja yhtiöt palaavat Karibialle ja Välimerelle kesäkuussa 2021 tiukkojen turvatoimien saattelemana. Mm Norwegian Cruise Line on ilmoittanut erikoisjärjestelyistä lokakuuhun 2021 saakka. Tähän saakka laivojen asiakasmääriä rajoitetaan, jokaisella matkustajalla tulee olla koronarokotteet otettuna (myös lapset) ja laivaan saavuttaessa tehdään koronatesti. Laivalla käytetään maskia julkisissa tiloissa ja kontakteja vältetään mm. buffetissa jossa ruoka tarjoillaan lautaselle. Ruokalistat on muutettu sähköisiksi ja niitä voi selata omalla laitteellaan. Laivoilla on lisätty terveyshenkilökunnan määrää ja henkilökunta on koulutettu turvallisuuden lisäämiseksi.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä