Tietoa palveluistamme

Tutustu palveluihimme sekä hyödylliseen matkainfoon

Olemme keränneet tälle sivulle tarkempaa tietoa palveluistamme, kätevän matkaajan muistilistan sekä lisäinfoa VIP-kanta-asiakkuudestamme. Jos et löydä etsimääsi tältä sivulta, ota meihin yhteyttä!

Palveluhinnasto ja maksaminen
Matkaesimerkkien ehdot
Kysymyksiä ja vastauksia
Verkkosivujen käyttöehdot


Palveluhinnasto ja maksaminen

1. Suunnittelumaksu

Monimutkaisista matkatarjouksista tai jos haluat Mr Travelin suunnittelevan matkan, jonka aiot koota itse, veloitamme suunnittelumaksuna 150 eur / matkatarjous (VIP kanta-asiakkaille 90 eur / matkatarjous).

Suunnittelumaksusta ilmoitetaan etukäteen ja hyvitetään kokonaisuudessaan siitä Mr Travelilta ostetulta matkan hinnasta, jota suunnittelumaksu koski. Suunnittelumaksu ei siis korota ostetun matkan hintaa.

2. Varausmaksu

Varausmaksu välitystuotteista 20 eur / hlö / tuote (VIP kanta-asiakkaille 10 eur / hlö / tuote).

Välitystuote on esim. Apollomatkojen seuramatkat, Tallinnan risteilyt jne.

3. Itsevarauspalvelujen varaaminen

Itsevarauspalvelujen varaaminen asiakkaan puolesta, 20 eur / hlö / matka (VIP kanta-asiakkaille 0 eur / hlö / matka).

Itsevarauspalveluja ovat esim. lentoyhtiön istumapaikkavaraukset, suksivaraukset jne.

4. Viisuminhankinta matkan oston yhteydessä

30 eur / viisumi + hankintakulut.

5. Yleisten Valmismatkaehtojen mukainen toimistomaksu

Kilpailu- ja kuluttajaviraston laatimien Yleisten Valmismatkaehtojen mukainen ns. toimistomaksu on ennakkomaksun suuruinen, kuitenkin vähintään 80 eur / hlö.

6. Muut palvelumaksut

Tapauskohtaisesti voidaan soveltaa myös muita palvelumaksuja kuten monilaskutuslisiä, toimeksiantomaksuja jne.

Näistä tilauspalveluhinnoista ilmoitetaan aina erikseen kun tilaat kyseisen palvelun.

7. Matkan maksaminen

Matka maksetaan yleensä kahdessa osassa, ennakkomaksu ja loppumaksu.

Matkapaketeissa ennakkomaksu on 20 % matkan hinnasta (VIP kanta-asiakkaille 10%) ja maksetaan n. 1 viikko matkan vahvistumisen jälkeen. Loppumaksu maksetaan viimeistään 60 päivää ennen matkan alkua.

Edellä olevasta voidaan poiketa jos käytännön tilanne ja/tai toimittajan ehdot niin edellyttävät.

8. Maksutavat

Mr Travelille voit maksaa käteisellä, tilisiirrolla, pankkikortilla, yleisimmillä luottokorteilla (Visa, Mastercard, Eurocard, American Express).

Veloitamme luottokorttiyhtiön perimän luototuspalkkion American Express maksuista, 3,5% veloitettavasta summasta.

9. Matkan peruuttaminen

Peruutukseksi lasketaan matkan kokonainen peruuntuminen tai matkakohteen muuttuminen. Aikataulujen muutokset ovat ilmaisia ennen matkan maksamista edellyttäen, että varaustilanne sallii muutosten teon.

9.1. Peruutuskulut ennen matkan maksamista

Vahvistetusta matkasta, jonka asiakas peruu ennen matkan edes osittaista maksamista veloitetaan kohdan. 2. varausmaksu.

9.2. Peruutuskulut matkan osittaisenkin maksamisen jälkeen

Peruutuskulu saattaa olla jopa 100% matkan hinnasta riippuen palveluntarjoajien ehdoista, mutta kuitenkin vähintään ennakkomaksun verran. Mahdollisia erikseen laskutettuja palvelumaksuja ei palauteta asiakkaan peruuttaessa matkan. Täsmälliset peruutuskulut ja -ehdot voi kysyä virkailijoiltamme varaamisen yhteydessä.

Suosittelemme kattavan peruutusturvan sisältämän matkavakuutuksen hankkimista!

10. VIP-kanta-asiakasedut

VIP-kanta-asiakasedut astuvat voimaan kun olet liittynyt kanta-asiakkaaksi. Liittyä voi kun ostaa matkan.

11. Vastuullinen matkanjärjestäjä

Dream Time Holidays Oy, Y-2168606-4. Mr Travel on Dream Time Holidays Oy:n aputoiminimi.


Matkaesimerkkien ehdot

Verkkosivuillamme esiintyviä matkaesimerkkejä koskee seuraavat ehdot.

  • Vain Suomessa maksettavat verot (jos niin ilmoitettu) on sisällytetty esimerkkipakettien hintoihin.
  • Mahdolliset viisumit eivät sisälly ilmoitettuihin hintoihin ellei toisin ilmoiteta.
  • Kaikki tiedot (hotellikuvaukset, retkien ohjelmat jne.) on näillä sivuilla ilmoitettu niin kuin ne on Mr Travelille annettu. Mr Travel ei vastaa niiden oikeellisuudesta.
  • Hinnat ja muut tiedot eivät ole sitovia ennen kuin asiakas on tehnyt tilauksen ja Mr Travel on erikseen vahvistanut ne asiakkaalle.
  • Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään.

Kysymyksiä ja vastauksia

Millaisia matkoja Mr Travel myy?

Mr Travel myy sekä yksittäisille matkustajille että ryhmille ns. räätälöityjä eli yksilöllisesti koostettuja matkoja (kts. alla). Mr Travel ei ole halpamatkatoimisto vaan painotamme matkoissamme palveluiden tasoa ja tarkoituksenmukaisuutta. Siten esim. matkamme majoitukset ovat keskeisillä paikoilla eikä jossain periferiassa vain saadaksemme matkan hinnan alas. Jos haluat halpoja matkoja heikoilla palveluilla, Mr Travel ei ole matkatoimistosi. Matkamme ovat siis tarkoitettu sellaisille asiakkaille, jotka arvostavat helppoutta, tasokkuutta ja jotka matkustavat nauttiakseen.

Mikä on räätälöity matka?

Räätälöity matka on sellainen, joka kootaan tapauskohtaisesti juuri sinun toivomustesi mukaan. Räätälöity matka ei siis ole “hyllytavaraa” perinteisen seuramatkan tapaan. Räätälöidyllä matkalla matkustat yksin tai ystäviesi kanssa, et suuressa tuntemattomassa seurueessa. Mr Travelin räätälöity matka on siten paras tapa matkustaa kun haluat itse päättää mitä matkan aikana tehdään, mitä palveluja tarvitset ja koska haluat matkustaa.

Onko räätälöity matka kalliimpi kuin seuramatka?

Räätälöity matka ei ole synonyymi kalliille matkalle. Mr Travel rakentaa matkan varaushetkellä aina tapauskohtaisesti voimassa olevien palveluntuottajien tarjousten perusteella. Räätälöidyn matkan hinta on mahdollisimman alhainen huomioiden sinun toivomuksesi ja haluamasi matkustusajankohta. Mr Travelin matkat ovat omatoimimatkoja, joilla itse päätät ohjelmasi ja maksat vain haluamistasi palveluista.

Mr Travelilla on laaja valikoima erilaisia matkatuotteita ja kontakteja maailmalla, joiden kautta kilpailutamme edullisimman hinnan asiakkaillemme. Vuosittaiset ostovolyymimme hotelleihin ja lentoyhtiöihin oikeuttavat määräalennuksiin, joista asiakkaammekin hyötyvät. Mr Travelin matkat eivät ole vain matkatuotteita vaan niihin sisältyy myös huipputasokas palvelumme, virkailijamme neuvonanto sekä huolenpito asiakkaasta matkan aikana.

Haluamme vain tyytyväisiä asiakkaita. Sen takia käytämme usein esim. huomattavasti tasokkaampia hotelleja paremmilla paikoilla kun kilpailijamme. Useimmat matkamme sisältävät myös lentokenttäkuljetukset, kiertoajeluja ja muuta ohjelmaa.
Huomioi myös matkan pituus verratessasi hintoja. Mr Travel ei tarjoa suppeita parin päivän matkoja vain saadaksemme edullisemman hinnan mainoksiin. Sellaisia matkoja on turha tehdä. Sen takia sisällytämme enemmän päivä perillä kun useimmat kilpailijamme.

Lyhyesti: Mr Travelin matkat ovat järkeviä ja tasokkaita kokonaisuuksia, johon olemme sisällyttäneet kaiken olennaisen.

Muista siis tutustua myös matkojen sisältöön kun vertaat hintoja!

Miksi verkkosivujen hinnat ovat esimerkkihintoja?

Mr Travel käyttää kaikissa matkoissaan reittilentoja, jolloin aikataulu-, reitti- ja lentoyhtiövaihtoehtoja on runsaasti. Lähtöjä on useimpiin kohteisiin päivittäin jopa useita. Reittilennoilla ei ole kiinteää hintaa, vaan hinta määräytyy varaushetken kysynnän mukaan. Yleisesti lentolipun hinta nousee mitä myöhemmin varaat, eikä äkkilähtöhintoja ole tarjolla. Myös majoituksen hinnat nousevat yleensä mitä myöhemmin varaat.

Reittilennot mahdollistavat sen, että voit valita itsellesi sopivimman lähtöpäivän, matkakohteet ja matkan keston. Kaikki verkkosivumme hinnat ovat siis esimerkkejä toteutettavasta matkasta. Oman matkaunelmasi voit toteuttaa joko esimerkkimme mukaisesti tai vapaasti muunneltuna.

Miksi Mr Travelista ei voi varata matkaa itse?

Mr Travel ei pyri tekemään asiakkaistaan matkatoimistovirkailijoita vaan toimintamme peruspilari on asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu laadusta tinkimättä. Tarjoammekin asiakkaillemme helpon ja aikaasäästävän tavan toteuttaa matkaunelmat. Voit heittää vapaalle jo ennen matkalle lähtöä luottaen ammattitaitoomme.

Yhdellä yhteydenotolla Mr Traveliin vältät tuntikausien seikkailun verkossa halvinta hintaa etsien ja jännittäen mitä lopulta rahallasi saat. Matkakohdetta tuntematta voi helposti varata hotellin kaukana keskustasta tai turvattomalta alueelta. Ostaessasi tuotteet itse verkosta vastaat myös mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämisistä itse ja jokaisen palveluntuottajan kanssa erikseen (esimerkiksi matkustusta haittaava lakko tai sääilmiöt).

Mr Travel vastaa matkan laadusta Kuluttajaviraston ja Suomen kuluttajalakien mukaan. Tätä turvaa et saa tilatessasi matkatuotteet suoraan toimittajalta. Ilman matkatoimistoa olet maailmalla yksin!

Onko Mr Travel käynyt kohteissa joita myydään?

Mr Travel panostaa paljon henkilökuntansa kouluttamiseen. Eräs osa koulutusta on tutustuminen kohteisiin, joita myymme. Joka maailman kolkassa emme tietenkään ole käyneet, mutta henkilökuntamme on vieraillut yli sadassa maassa ja sadoissa kohteissa vuosien varrella. Tutustumismatkoja tehdään useita vuosittain ja vierailuihin kuuluu myös hotellien ja muiden palvelujen tarkistus. Hotelleja onkin tullut tarkistettua yhteensä tuhansia vuosien varrella.

Myynnissä on toki joitain kohteita, joissa emme ole itse vierailleet. Kattavan kumppaniverkostomme kautta pystymme kuitenkin tarjoamaan luotettavaa palvelua niissäkin paikoissa, joita emme ole itse nähneet. Laajan kokemuksemme turvin uskallamme väittää, että Mr Travel on yksi niistä varsin harvoista Suomen matkatoimistoista, joilla on erittäin laaja ja syvällinen tietämys maailman lomakohteista.

Kun ostat Mr Travelilta matkat, voit siis luottaa siihen että tiedämme mistä puhumme.

Miksi omaa matkakohdettani ei löydy verkkosivuilta?

Tarjontamme kaikkia kohteita ei ole mahdollista esittää kattavasti näillä sivuilla. Olemme siis valinneet vain suosituimmat matkamme esimerkeiksi. Jos omaa matkakohdettasi ei ole listattu sivuillamme, ota yhteyttä tai lähetä kysely. Pystymme toteuttamaan sen.

Onko Mr Travelin matkalla suomenkielinen opas mukana?

Kaikki matkamme ovat ns. yksittäismatkoja, jolloin suomenkielisen oppaan palvelut eivät yleensä ole käytettävissä seuramatkan tapaan. Valtaosassa kohteita käytettävissämme on paikallisia edustajia, joiden kautta voimme tarjota opaspalveluita englanniksi. Joissain kohteissa on myös mahdollisuus suomalaiseen opastukseen.


Verkkosivujen käyttöehdot

  • Niin sanottu eväste (cookie) on pieni tiedosto, joka tallentuu tietokoneellesi kun selailet verkkosivuja ja niitä käyttävät lähes kaikki maailman verkkosivustot.
  • Verkkosivujemme ulkoisilla palveluilla on evästeitä käytössä ja ne ladataan heidän palvelimilta koneellesi kun vierailet sivuillamme.
  • Selaamalla sivujamme hyväksyt evästeiden käytön.
  • Tietoturvasyistä suosittelemme evästeiden poistamisen säännöllisin väliajoin. Poisto tehdään selaimesi asetusten kautta ja tarkka menetelmä riippuu selaimesta. Monessa selaimessa on myös asetus automaattipoistolle, jota kannatta aktivoida. Kysy neuvoja tietotekniikka-asiantuntijaltasi.
  • Tutustuhan myös tietosuojaselosteeseemme.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä