Lahjakortti

Matkalahjakortti

Matkalahjakortti on erinomainen lahja silloin kun haluat yllättää merkkipäiväsankarin, jolla jo on kaikkea. Se on toivottu lahja syntymäpäiville, häälahjaksi tai minkä tahansa muun juhlan kunniaksi.

Mr Travelin matkalahjakortin summan voit valita itse, se on voimassa vuoden ostopäivästä ja sillä voi ostaa minkä tahansa matkatuotteen, joka on tilattavissa Mr Travelin kautta. Lahjakorttia ei tarvitse maksaa heti ostaessa vaan voit myös tilaa sen niin, että maksat sen vasta kun lahjakortin saaja käyttää sen matkan ostamiseen.

Lahjakortti on kooltaan A5 (puolikas A4 paperiarkki) ja muotoiltu niin, että voit halutessasi itse koristaa kortin sopivan aiheen mukaan esimerkiksi paperikauppojen valmiilla koristeilla oheisten esimerkkien tavoin. Lisäksi voit tilata korttiin oman onnittelutekstisi. Tällä tavoin voit antaa henkilökohtaisen lahjan, joka tuo paljon iloa saajalle.

Tilaa lahjakorttisi täyttämällä alla oleva lomake. Lähetämme sinulle laskun lahjakortin summalla ja postitamme lahjakortin ilmoittamaasi osoitteeseen kun lasku on suoritettu.

Huom. Jos haluat tilaa suuren määrän lahjakortteja tai vaikka nimettömiä kortteja yrityslahjaksi, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 0207 451 451 ark. 9-17.

Alkuun

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä