Tarjoukset

Mr Travelilla on jatkuvasti tarjouksia lennoista, hotelleista risteilyistä ja muista matkatuotteista. Ohessa on muutamia ajankohtaisia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun.

Intia Valtameren helmet Malediivit, Sri Lanka, Mauritius ja Seychellit!

Intian Valtameren 4 helmeä!

I

Intian Valtameri on todellinen paratiisimeri sillä aikaero on vähäinen mutta lämpöä ja nähtävää riittää paljon. Mr Travelin 4 kohdetta ovat suosittuja ja voit lähteä lomalle näihin kohteisiin milloin vain sillä lennämme kaikkiin kohteisiin useamman kerran viikossa.

Sri Lanka on historiaan ja kulttuuria pursuvat saari Intian eteläpuolella. Saaren historia on mielenkiitoinen ja siksi suosittelemme vahvasti saaren kierrosta ennen rantaloma-osuutta. Mr Travelilla on ohjelmassa 4 päivä sekä 6 päivän kierros omalla autolla ja kuljettaja-oppaalla jonka jälkeen vähintään 3 yötä rannalla. Paras aika Sri Lankaan on joulukuusta maalikuuhun ja keskikesä. Syksyllä Sri Lankassa on sadekausi.

Malediivit sijaitsevat noin 1 h lentomatkan päässä Sri Lankasta ja voitkin helposti yhdistää nämä paratiisisaaret juuri Sri Lankan kanssa. Malediivit koostuvat sadoista pienistä atollisaarista joissa useissa on tasokas hotelli. Lomasaarille matkataan Malen kentältä joko pikaveneellä tai vesitasolla. Elämä saarilla on rentoa aurinkoa ottaen, hotellin palveluista nauttien ja tehden retkiä lähialueille. Paras aika lomailla Malediiveillä on keväällä tammikuusta maaliskuuhun. Muina aikoina lämmön nostamat sateet lankeavat yleensä iltapäivisin ja kestävät vain vähän aikaa.

Seychellit sijaitsevat noin 1.5 h lentomatkan päässä Afrikan rannikosta ja koostuvat useasta eri saaresta. Suosituimmat saaret ovat Mahe, Parslin ja La Dique joiden yhdistäminen onkin hyvä idea. Saarien välillä operoi nopeasti katamaraanit ja Praslinille pääsee myös 15 minuutin lennolla Mahen saarelta. Seychellit ovat ympärivuotinen kohde mutta trooppisia sateita tulee etenkin talvikaudella. Sateet nousevat yleensä iltapäivisin aamujen ollessa ihana aurinkoisia.

Mauritius on näistä helmistä eteläisin ja sijaitsee lyhyen lentomatkan päässä Reunionin ja Madagaskarin saarista joita voi hyvin yhdistää lomaan Mauritiuksella. Mauritiuksen historia on mielenkiintoinen yhdistelmä Afrikkaa, Intiaan, Iso Britannia ja Ranskaan. Lomailu keskittyy yleensä oman hotellin suojiin sillä hotellit tarjoavat laajat palvelut lomalaisille. Tämä lisäksi saareen kannattaa tutustua paikallistoimistojen retkillä sen eri osiin. Paras aika Mauritiuksen lomaan on kesä ja syksy sillä joulukuusta maaliskuuhun trooppinen kesä voi nostaa sateita ja myrskyjä alueella. Mauritius on myös golfaajien paratiisi, sillä monen hotellin huonehintaan sisältyy pelioikeus alueen kentillä. Mauritius on helppo myös yhdistää esim. Afrikan safareihin tai vaikkapa lomaan Kap Kaupungissa.

Mr Travelilla on jatkuvasti hyviä tarjouksia kaikkiin Intian Valtameren kohteisiin joten pyydä tarjous ja me suunnittelemme täydellisen loman!

Mr Travelin matkat ovat aina räätälöity asiakkaiden toivomusten mukaan ja voit viettää kohteessa haluamasi ajan. Myös loman tason määrittää annettu budjetti ja valikoimastamme löytyy majoitusvaihtoehtoja aina hyvästä 3* luksusluokan ranta-hotelleihin. Tunnemme saaret hyvin joten voit levollisin mielin kääntyä puoleemme. Muistathan myös, että olet oikeutettu mukaviin VIP etuihin jo ensimmäisestä matkasta.

Ottakaa minuun yhteyttä

Valloittava Marrakesh

Marrakesh valloittaa aina. Tässä 4 ja 7 päivän pakettimme

Marrakesh on valloittava kohde Marokossa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Afrikkalainen, arabialainen ja ehkä jopa vähän eurooppalainen. Täynnä vaikutteita kaikkialta. Kaupunki sykkii niin päivällä kuin yöllä ja nähtävää on paljon kaikille aisteille. Meidän suosikki on Medina – vanha kaupunki jota pitää ehdottomasti kokea. Riad – majatalot ovat pieniä mutta tasokkaita ja ehdottomasti vierailun arvoisia. Talvikauden lennätämme asiakkaamme mukavasti Marrakeshiin Riian kautta ja pakettimme sisältävät kaiken mitä matkalla tarvitset. Lisäretket saat helposti kauttamme. Paketit soveltuvat myös golfareille! Miksi et kävisi myös kauniissa rannikkokaupungissa Essouirassa tai pari yötä glamping leirillä Atlas vuorilla! Voit myös yhdistää lomaan ranta-osuuden esim. Agadirissa! Kysy meiltä lisää!

Perillä

Paketti

Hinta per hlö

sisältää

4 yötä

Kaupunkiloma

853.-

*

4 yötä

Golfloma

1203,-

**

7 yötä

Kaupunkiloma

1095,-

***

7 yötä

Golfloma

1670,-

****

Hinnat sisältävät

 • Lennot turistiluokassa
 • 23 kg laukun
 • Lämpimät ateriat sis. juomat pitkillä lennoilla (Riika-Marrakesh-Riika)
 • Lentokenttäkuljetukset perillä
 • Majoituksen ihanassa Riad Turqoise majatalossa vanhassa kaupungissa
 • Päivittäiset aamiaiset
 • Tämän lisäksi
  • * ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros
  • ** ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros sekä 3 kierrosta golfia kuljetuksineen
  • *** ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros sekä ½ päivän Marrakeshin maut -kierros torilla sis. illallisen
  • **** ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros, ½ päivän Marrakeshin maut -kierros, 5 kierrosta gofia kuljetuksineen

Hinnat ovat esimerkkihintoja ja vaihtelevat lähtöpäivän mukaan. Lentopäivät ovat talvikaudella tiistaina ja lauantain

Matkan voi pidentää tai lyhentää. voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Upean Omanin kiertomatkat 2024

Omanin kiertomatkalle nyt joko itse ajaen tai kansainvälisen ryhmän mukana!

Oman on kerrassaan ihana maa, vihreä, kuiva, vuoristoinen, laakea, meren ääressä, kaukana aavikolla… ja ihmiset ovat vieraanvaraisia. Mr Travelilla on laajin Omanin tarjonta Suomessa ja voitkin tutustua tähän maahan joko tarkasti suunniteluilla Lennä & Autoile paketeilla, tai lähteä huolettomalle ryhmäkierrokselle kansainvälisenä ryhmän mukana. Voit tutustua tähän valloittavaan maahan myös risteillen Arabian niemimaalla. Lennä & Autoile kierroksemme lähtevät päivittäin ja Omanin ryhmäkierrokset vuoden ympäri. Voit lomiin liittää rantaloman vaikka Salalahissa tai Emiraateissa tai vaikkapa citystopin Dohassa. Alla näet ryhmäkierrosten lähtöpäivät Muscatista ja hinnat sisältävät myös lennot Helsingistä.

Kuukausi

Lähtöpäivät

Hotellit 3*-4*

Hotellit 4*-5*

Lennä & Autoile*

Tammikuu -24

14./21.

1663,-

2132,-

1766,-

Helmikuu -24

11./18,

1696,-

2222,-

1766,-

Maalikuu -24

3.

1696,-

2222,-

1766,-

Huhtikuu -24

14./21.

1696,-

2222,-

1766,-

Toukokuu -24

5./12.

1662,-

2132,-

1766,-

Kesäkuu -24

2.

1662,-

2132,-

1766,-

Heinäkuu -24

7.

1662,-

2132,-

1766,-

Elokuu -24

4.

1662,-

2132,-

1766,-

Syyskuu -24

15.

1662,-

2132,-

1766,-

Lokakauu -24

6./13.

1696,-

2222,-

1766,-

Marraskuu -24

3./10.

1696,-

2222,-

1766,-

Joulukuu -24

1./8.

1696,-

2222,-

1766,-

8 päivän kierroksen ohjelma (ryhmäkierroksena)

 1. Saapuminen Muscattiin – kuljetus – majoitus
 2. Aamiainen – kokopäivän Batinah kierros – lounas (Barka, Ain Thawara, Al Hajar, kansallismuseo)
 3. Aamiainen – kokopäivä kaupunkikierros Muscatissa – lounas – auringonlaskuristeily
 4. Aamiainen – Jabreen – Al Hamra – Jebel Shamsin kanjoni – Nizwa – lounas – majoitus Nizwassa
 5. Aamiainen – Sinawin markkinat – Al Manziwah – Wahiba Sands aavikko – lounas – illallinen
 6. Aamiainen – Wadi Bani Khalid – Sur – Ras Al Hadd – lounas – illallinen – majoitus Ras Al Hadissa
 7. Aamiainen – Wadi Tiwi – Bimah Sinkhole – Muscat – lounas – jättö lentokentälle tai lisäyön Muscatissa

* Lennä & Autoile paketissa sisältä ja ohjelma ovat hieman erilaisia.

Helsingistä lähtö 1 pv aiemmin. Hinta on alkaen hinta ja riippuu lentojen varaustilanteesta. Paketti sisältää lennot turistiluokasssa, matkalaukun, majoituksen 2 hengen huoneessa (kysy 1 hengen huoneen lisää) valitussa hotellitasossa, ohjelma mukaiset kuljetukset ja retket sekä pääsymaksut nähtävyyksiin, englannin kielisen oppaan palvelut kierroksen aikana. Pyydä tarkempi ohjelma. Lennä & Autoile paketit koostetaan asiakkaiden toiveiden mukaan joten pyydä myös niistä erillinen tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Runsaasti ristelytarjouksia

Mr Travel tarjoaa erittäin kattavan määrän risteilyjä niin merillä kuin joilla.

Omatoiminen jokiristeily on upea tapa viettää kesälomaa Euroopan joilla. Olet oman veneesi kapteeni ja etenet maaseudun vesistöjä pitkin omalla aikataulullasi pysähtyen pittoreskeissa kylissä ja pienkaupungeissa. Esimerkiksi neljän makuuhuoneen jokiveneellä voit viettää upean viikon joko perheen tai ystävien seurassa Ranskan, Saksan tai vaikkapa Hollannin joilla ja kanavilla.

Jos haluat kokea Euroopan joet olematta itse kapteeni, tarjoaa jokiristeily oivan vaihtoehdon. Erinomainen ruoka, vaihtuvat maisemat ja mielenkiintoiset kohteen Euroopan valtajokien varrella vie sinut kohteisiin, joita et ehkä ole edes miettinyt: Duoro-joki Portugalissa tai Normandian risteily alkaen Pariisista ovat tutustumisen arvoisia reittejä.

Merelle kaipaavat löytävät Mr Travelin valikoimasta kaiken aina katamaraaniristeilyistä Seychelleillä, Karibian, Välimeren ja muiden valtamerien risteilyihin. Tai miksi et kokeilisi maailmanympäriristeilyä?

Juuri nyt on runsaasti risteilytarjouksia meneillään joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Golfloma Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan golfloma kutittaa kaikkia tuntoaisteja. Upeat maisemat, haastavat kentät, maukkaat ruoat ja juomat tekevät Etelä-Afrikasta täydellisen golfkohteen.

Etelä-Afrikan edullinen hintataso, kattavat turistipalvelut ja tasokkaat golfkentät tekevät maasta erinomaisen vaihtoehdon golfia harrastaville matkailijoille. Mr Travelin 8 päivän golfpaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot, matkatavarat ja golflaukun lennolle, majoituksen, autovuokran, sekä pelikierrokset upeilla kentillä.

Kap Kaupunki + Viinialueet

matkustus touko-syyskuu

Loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2170,-

2385,-

4-tähden majoitus

2380,-

2610,-

5-tähden majoitus

2575,-

3035,-

Kap Kaupunki + Garden route

matkustus touko-syyskuu

loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2165,-

2265,-

4-tähden majoitus

2525,-

2725,-

5-tähden majoitus

2845,-

3235,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Helsinki - Kapkaupunki, matkalaukun sekä golflaukun ruumaan, menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa, autonvuokran koko matkan ajaksi, 4 yön majoituksen Kapkaupungissa sekä 4 yön majoituksen Stellenboschissa (viinialueet) tai Knysnassa (Garden Route), aamiaiset, 4 pelikierrosta alueen kentillä. Perilläoloaikaa voi pidentää, pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä