Tarjoukset

Mr Travelilla on jatkuvasti tarjouksia lennoista, hotelleista risteilyistä ja muista matkatuotteista. Ohessa on muutamia ajankohtaisia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun.

NCL risteilyt 35% alennuksella sekä jopa 300 € lentoedulla!

Upeat NCL varaustamon risteilyt kutsuvat nyt 35% alennuksella ja jopa 300 euron lentoedulla!

Norwegian Cruise Line varustamon laivat risteilevät lähes kaikilla merillä ja kohdevalikoima on mielenkiintoinen.

Kaikki laivat ovat uusia tai uusittuja ja tarjoavat asiakkailleen paljon tekemistä ja viihdettä. Päivisin retkeillään maissa tai nautitaan auringosta kannella, illemmalla syödään hyvin ja nautitaan laivan kattavasta iltaohjelmasta – halusit sitten romanttisen hetken kahdelle tai menoa ja meininkiä, kaikille on tarjolla jotain. Laivoilla on erillinen Haven osasto joka on kuin luksushotelli laivan sisällä. Oma alue, oma ravintola, oma rauha ja viimeisen päälle hyvä palvelu.

NCL:n risteilyt sopivat hyvin myös perheille, sillä tarjolla on paljon väliovellisia hyttejä, jonka puitteissa vanhemmat ja lapset voivat majoittautua vierekkäisiin hytteihin. Pariskunnille sopivat myös esimerkiksi Club Spa-hytit, jotka sijaitsevat kylpyläosaston läheisyydessä.

Nyt saat kaikissa myynnissä olevista NCL varustamon risteilystä erinomaisen 35% alennuksen ja meneen lähtöön vieläpä 300 € lentoalennuksen.

Kysy lisää toimistostamme ja varaa risteilysi jo tänään.

 

Tarjous on voimassa uusille varauksille jotka tehdään ennen 30.6.-23. Alennus myönnetään 1. ja 2. matkustajalle hytissä.

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Laatuloma Thaimaassa 3 kohdetta samalla kerralla

Laatulomalle Thaimaahan 3 kohdetta 1 hinnalla!

Thaimaa on mielletty halpana massakohteena mutta tämä maa pitää sisällään myös ihania helmiä jotka sopivat laadukkaaseen lomaan, ja mikä parasta, kohtuu hinnalla. Yhteistyökumppanimme Anantara-ketjulla on useita tasokkaita hotelleja ympäri Thaimaata ja tyyli on hillittyä ja laadukasta. Uusin tulokas on Anantara Koh Yao Yai Resort & Villas kauniilla Yao Yain saarella lähellä Phukettia ja Krabia. Tämä tasokas uusi kokonaisuus avautuu 1.7 ja tarjolla on luksuspuitteet rauhaa rakastaville.
Olemme koonneet 9 yön yhdistelmäpaketin uskomattomalla hinnalla ajalla 1.7-31.10. Tämä on todellinen laatuloma

4 yötä Bangkok – Anantara Riverside 5* aamiaisella

2 yötä Phuket – Anantara Mai Khao 5* tai Anantara Layan 5* aamiaisella

3 yötä Yao Yai – Anantara Yao Yai Resort & Villas 5* aamiaisella

Yhteishinnalla alk. 2647€ per henkilö.

 

Tarjous on voimassa uusille varauksille jotka tehdään ajalle 1.7-31.10.-23. Esimerkkihintaan sisältyy lennot Dohan kautta, 23 kg laukun, lentokenttäkuljetukset, venekuljetukset, majoitus 9 yötä 2 hengen huoneessa sekä aamaiset päivittäin. Tämä lisäksi tarjoamme sinulle VIP-etuna pääsy loungeen Helsingin lentokenttällä. Matkaa voi hyvin myös pidentää.

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Hyttiluokan korotustarjous - Oceania Cruises

Ihanaa - hyttiluokankorotustarjous on täällä taas!

Oceania Cruises varaustamo on laatuvarustamo, jonka keskikoiset laivat risteilevät kaikilla merillä. Yhtiö on tunnettu hyvästä ruuasta ja erinomaisesta palvelustaan.

Nyt pääset nauttimaan varustamon ensiluokkaisesta palvelusta huikein eduin. Risteilyn hintaan sisältyy ruokailut kaikissa laivan ravintoloissa, alkoholittomat juomat, ohjelmaa laivalla sekä internetyhteys hytissä. Tämän lisäksi saat valita yhden Oceania O’Life edun kaupanpäälle (juompaketin, retkipaketin tai laivarahaa Oceania Cruises on tarjoaa nyt suuren määrän risteilyjä erityisen hyvällä hinnalla alk. 1195,- / hlö. Lataa esite.

Varaa ennen 30.6 ja saat jopa 4 hyttikategorian korotuksen kuluitta!

 

Muutama esimerkki alla (hinta per henkilö)

Reitti

Risteilypäivät

Hinta Parvekehytissä

Hinta ennen kamppanjaa

Los Angeles-Tokio 4.10.-23

24

6539,-

8499,-

Miami-Lima 3.12.-23

15

4729,-

5279,-

Sydney-Sydney 25.1.-24

14

6489,-

8439,-

Istanbul-Rooma 11.5.-24

10

4069,-

4469,-

Tarjous on voimassa uusille varauksille jotka tehdään 30.6.2023 mennessä. Hinta sisältää risteilyn per henkilö 2 hengen valitussa hyttiluokassa, ruuat kaikissa laivan ravintoloissa, alkoholittomat juomat, internetyhteyden hytissä sekä laivan viihdeohjelmat. Tämä lisäksi voit valita yhden OLife edun kaupan päälle (kts. esite). Hintaan lisätään lennot omasta kaupungista lähtö-/tulosatamaan, lentokenttäkuljetukset sekä mahdolliset lisäyöt matkalla. Kaupanpäälle saat laadukaat VIP-edut.

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Safaria ja Rantaa Kenia & Sansibar

Yhdistä safari ja ranta - Kenia & Sansibar

Heinäkuu-lokakuu ovat Kenian safareilla kiireistä aikaa. Eläimiä on paljon liikenteessä ja siksi tämä aika onkin täydellinen hetki lähteä nauttimaan upeasta safarista. Kierroksen jälkeen matkan kruunaa rentouttava loma Sansibarin rannalla kauniissa hotellissa. Olemme saaneet 4 takuulähtöä* tälle syksylle jotka toteutetaan kansainvälisinä kierroksina. Näin luonnon lisäksi halutessasi tutustut myös kanssamatkustajiin maailman joka kolkasta. Safarikierroksemme vie Masai Maraan, Naivasha järvelle ja Kenian ylämaalle lähelle Kenia vuorta. Kierroksella hintaan sisältyy aina täysihoito sekä safarikierrokset matkan aikana kokeneen safari oppaan johdolla. Sansibarilla majoitksen lisäksi saat puolihoidon.

12.7 10 yön safari + rantaloma alk. 4742,-/hlö

9.8 10 yön safari + rantaloma alk. 4742,-/hlö

6.9 10 yön safari + rantaloma alk. 4363,-/hlö

4.10 10 yön safari + rantaloma alk. 4363,-/hlö

 

 

Hinta sisältää (alkaen per henkilö): * Lento Helsinki-Nairobi-Sansibar-Helsinki * 23 kg laukku * Ruuat ja juomat pitkillä lennoilla * 1 yön majoitus Nairobissa aamiaisella * 4 yön safari täysihoidolla * 5 yön rantaloma puolihoidolla 4* * Lentokenttäkuljetukset kummassakin kohteessa

Ottakaa minuun yhteyttä

Jokiveneloma Euroopassa

locaboat

Lähde perheen tai ystävien kanssa seikkailemaan Eurooppaan jokiveneellä!

Jokiveneily Euroopassa on upea ja rento vaihtoehto aktiivilomalle. Maisemat vaihtuvat koko ajan ja voit edetä omaan tahtiin. Veneessä tekemistä on paljon ja yhdessä olo ja tekeminen onkin juju tässä lomamuodossa. Vuokraa pyörät ja voitte tehdä rekiä kanaalien lähistöllä oleviin kyliin ja kaupunkeihin.

Veneitä on helppo ohjata eikä se vaadi ajokorttia, ainoastaan helppo nopea koulutus lähtösatamassa ja oletkin valmis vuoden upeimpaan seikkailuun. Tarjolla on veneitä 1 makuuhytistä aina 4 makuuhyttiin joten jopa 8 ihmistä matkustaa niissä mukavasti. Veneet on täysin varusteltuja ja niistä löytyy keittiö ruokavälineineen, wc:t sekä suihkut. Vuokrahintaan sisältyy myös lakanat ja pyyhkeet joten voit itse keskittyä nauttimiseen. Voit valita joko 1- tai 2-viikon matkan ja kohteita löytyy Ranskassa, Hollannissa, Italiassa, Irlannissa ja Saksassa. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan oma jokiveneloma sinulle jo vaikka tänään. Tilaa esite.

Vene

Miehistö

14.10-31.10

8.4-5.5/30.9-13.10

6.5-9.6/9.-29.9

10.6-7.7/19.8-8.9

8.7-18.8

Penichette 935

2

1210,-

1317,-

1457,-

1587,-

1685,-

Penichette 1107

4

838,-

944,-

1021,-

1099,-

1143,-

Penichette 1260

6

920,-

995,-

1040,-

1090,-

1137,-

Penichette 1500

8

857,-

925,-

980,-

1009,-

1051,-

 

Hinta sisältää (alkaen per henkilö): * Lennot Helsinki-lähin lentokenttä satamasta-Helsinki * 23 kg laukku * Veneen vuokran 1 viikoksi * Veneen täydellinen varustus * Keittiötarvikkeet, lakanat ja pyyhkeet * Navigointi maksut matkalla * Venevakuutus Paikanpäällä maksetaan: Polttoaine, loppusiivous, lemmikkimaksu, kuljetus lentokenttä-satama-lentokenttä (junaliput voit ostaa meiltä), satamamaksut reitin varrella. * Vahinkovakuutus ja omavastuun poisto * 1. pullo kaasua * Kapteenini kirja * Koulutus 1. päivänä satamassa * Tekninen tuki 7 pv viikossa

Mikäli miehistö täyttää alla olevat ehdot, saat vielä extra alennuksen: 5 % alennus veneen vuokrasta mikäli miehistössä 1 alle 18v lapsi, 10% alennus veneen vuokrasta mikäli miehistössä 2 alla 18v lasta, 10 % alennus veneen vuokrasta mikäli miehistössä vai 2 aikuista, 5% alennus veneiden vuokrasta mikäli vuokrataan vähintään 2 venettä samalla kerralla

Ottakaa minuun yhteyttä

Yhdistä Phuket ja Doha Mix&Match

Miksi et kokisi enemmän lomallasi Ranta + Kaupunki = täydellinen loma!

Phuket on tuttu ja turvallinen? Mr Travelin Phuket on erilainen – rauhallinen – ei keskellä vilinää ja vilskellä! Mai Khaon ranta saaren pohjois-osasssa jatkuu ja jatkuu kilometrejä ja näet rannalla vain kourallisen ihmisiä. Kuitenkin palvelut ovat lähellä ja retkille mantereelle pääset nopeasti koska Sarasinin silta on voin 5 minuutin ajomatkan päässä. Avani+ resort hotellimme on tasokas ja kaikissa huoneissa on erillinen makuuhuone (tai kaksi) ja keittiö. Hotellissa on oma ravintola, spa, gym ja tietenkin iso uima-allas alue. Lähellä löydät kauppakeskuksen kaikkinen palveluineen. Oli kyse loma-matkasta tai vaikkapa etä-työhetkestä, tässä hotellissa viihdyt varmasti. Kun matkalla ollaan niiin miksi et pysähtyisi Dohaan. Dohan stop-over pakettimme ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan ylivoimaisia ja pääset 5* hotellin pilkkahinnalla! Tässä paketissa Phuketin lisäksi saat 2 yön stop-over pyörähdyksen Dohassa!

Matkan pituus/Huone

1 mh huoneisto

2 mh huoneisto

7 pv + 2 pv

2017,-

1850,-

14 pv + 2 pv

2603,-

2318,-

21 pv + 2 pv

3189,-

2786,-

Hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluulennot Phukettiin via Doha, 23 kg laukku, ruuat ja juomat lennoilla, lentokenttäkuljetukset sekä Phuketissa että Dohassa, aamiaiset kummassakin kohteessa, 7/14/21 yötä Phuketissa ja 2 yötä Dohassa. Phuketissa 1 x Thaimaalainen illallinen tai lounas.

Esimerkki hotellit: Phuket – Avani+ Mai Khao / Doha – Al Najada Hotel By Tivoli

Matkustusaika välillä 1.5-31.10.-23. Varaukset viimeistään 30.6.-23. Tarjous voimassa uusille varauksille. Matkan kestoa voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Syksyn F1-paketit Abu Dhabiin ja Qatariin

Varaa nyt syksyn jännittävimmät matkat F1-katsomoon Abu Dhabiin ja Qatariin!

Tänä syksynä ei F1-kisoissa jännitystä puutu! Kierros on jo täydessä vauhdissa ja tilanteet muuttuvat koko ajan. Euroopan kilpailut ovat jo loppuun myytyjä pääosin mutta Abu Dhabiin ja Qatariin pääsee vielä. Ota perhe tai kaverit mukaan ja lähteäkää viettämään vauhdikasta viikonloppua yhteen (tai molempiin) näistä upeista kaupungeista! Kisapaketti sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, 4 yön majoitukset aamiaisineen (MSC laivapaketissa puolihoito) sekä 3 päivä kisaliput Grandstand alueelle. UUTUUS! Abu Dhabissa upea MSC Virtuosa-risteilyalus tarjoaa asiakkaille vaihtoehdon yöpyä laivalla puolihoidolla hotellin sijaan!

Qatar Doha 6.-8.10

4* paketti

5* paketti

2 hengen huone

1123,-/hlö

1281,-/hlö

Abu Dhabi 24.-26.11

MSC laivapaketti

4* paketti

2 hengen huone

1892,-/hlö

2222,-/hlö

Esimerkkihinnat sisältävät lennot turistiluokassa Helsinki-Abu Dhabi/Doha meno-paluun, 23 kg matkalaukun, ruuat ja juomat lennoilla, lentokenttäkuljetukset perillä, 4 yön majoitus valitussa hotellissa, päivittäiset aamiaiset, 3 päivän grandstand lippupaketti. MSC laivapaketissa tarjouksen hinta on laskettu ikkunahytissä. Huom. Matkaa voi myös pidentää tai yhdistään toiseen kohteeseen.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa.

Ottakaa minuun yhteyttä

USA autoilulomat

Lähde kiertämään USA:ta, esittelyssä Amerikan Perinne -kierros

USA on upea maa. Nähtävää ja koettavaa riittää vaikka kuinka paljon. Tiet ovat hyvässä kunnossa ja autolla kiertäminen onkin helppoa. Mr Travelilla on tarjolla yli 50 valmiiksi mietittyjä kierroksia joiden varrella näet USA:n parhaimmat palat.Paketti sisältää aina lennot Suomesta USA:han tai Kanadaan, autonvuokran matka ajaksi, majoitukset sekä elektroninen reittiopas.

Yksi kierroksistamme on Amerikan Perinteet -kierros maan itärannikolla.

Eurooppalaiset asuttivat USA:n aikoinaan itärannikolla ja täällä onkin maan historian kannalta tärkeimmät kohteet kierros alkaa New Yorkista ja kiertää kohti etelää mm. Washingtonin ja Charlestoniin jossa ammuttiin sisällissodan ensi luodit. Kieros jatkuu rantaa pitkin Floridaan missä käydään mm. Orlandossa, Sarasotassa sekä ajetaan myös Venicen kautta ennen saapumista Miamiin. . Halutessasi voit pidentää perillä oloa haluamissasi kaupungeissa. Tiesikö, että kaikkiin Mr Travelin USA:n autokierroksiin sisältyy aina elektroninen matkaopas joka ladataan omaan matkapuhelimeen, tämän avulla näet reitin ja sen varrella olevat nähtävyydet. Erinomainen lisäetu lomalle!

15 yön kierros 4 hengen perheelle (2 aikuista ja 2 alle 12v lapselle) alk. 2406,-/hlö

15 yön kierros 2 hengelle alk. 3583,-/hlö

Katso alta myös muutamia ideoita tarjonnastamme.

 

Hinta sisältää lennot turistiluokassa Helsinki-USA-Helsinki, matkalaukun ruumaan, autonvuokran koko matkan ajaksi, majoituksen 2 hengen huoneessa sekä digitaalisen reittioppaan omaan kännykkään. Hinta on laskettu 2 maksavan aikuisen mukaan. Hinta vaihtelee matka-ajankohdan mukaan. Ennakkomaksu on 20% ja loppumaksu 45 pv ennen matkaa. Kierrosta voi räätälöidä omien toivomusten mukaan.

Ottakaa minuun yhteyttä

Mauritiuksen 2 puolta samalla matkalla!

Yhdistele Mauritiuksen eri rantoja ja lomasi tuntuu pidemmältä!

Mauritus on upea rantalomakohde ympäri vuoden. Mille rannalle ikinä saavutkaan ovat näkymät ja fiilis aina erilainen. Mr Travelin yhteistyöhotellit sijatsevat saaren joka osassa joten sinulla on suuri valikoima tarjolla. Olemme itse käyneet saarella useamman kerran ja tunnemme sen hyvin. Näin voit aina olla varma, että valinta on onnistunut eikä yllätyksiä paikanpäällä tule.
Olemme kooneet saarella mukavan 2 viikon matkan missä pääset nauttimaan saaren itä-osasta Attitude Sunrise hotellissa (4*) (vain aikuisille) sekä pohjois-osasta Attitude Lagoon rantahotellissa (4*) (vain aikuisille). Kaupanpäälle olemme lisänneet all incluisve paketin joten sinun tehtäväksi jää vain nauttia! Me hoidamme myös kuljetukset perillä ja Helsingissä loma alkaa aina loungessa!

Matkustus / Huone

1.6-30.6

1.5-31.5/1.7-30.8

1.-21.12

3.3-30.4/1.-31.10

Couple huone - All Inclusive

2634,-

2709,-

2807,-

2912,-

Paketti on voimassa toistaiseksi ja sisältää lennot Helsingistä Mauritukselle meno-paluu turistiluokassa, 23 kg laukun lennolla, ruuat ja juomat lennoilla, kuljetukset lentokentältä hotelliin, hotellien väliset kuljetukset sekä kuljetukset takaisin lentokentälle, 6 yön majoituksen Attitude Sunrise hotellssa couple huoneessa sekä 6 yön majoituksen Attitude Lagoon hotellissa couple huoneessa, all inclusive paketin. Hinta voi vaihdella riippuen lentojen varaustilanteesta joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa. Kaikki pakettimme ovat vapaasti räätäöitävissä joten kysy lisää!

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Tasokas Balin kierros erikoishintaan!

Lähden kokemaan Balin upea saari tasokkalla kierroksella!

Balin saari Indonesiassa on upea paikka. Luonto ja kulttuuri ovat ainutlaatuisia ja nähtävää on paljon. Saaren historia on mielekiintoinen ja se on jättänyt jälkensä tämän päivän elämään. Lähde Balin kierrokselle oman kuljettaja-oppaan johdolla 4 yöksi ja kruunaa kierros ihanalla rantalomalla luksus tason Mulia hotellissa (Mulia Resort tai The Mulia tai Mulia Villas). Kierroksen aikana yövytään 2 yötä Ubudissa, 1 yön Lovinassa sekä 1 yön Candidasassa ennen 5 yön rantalomaa Nusa Duan rannalla. Kaikki tämä tasokkaissa 5* hotelleissa. Kierroksen aikana viereillaa useassa eri temppelissa, kylässä ja muissa mielenkiintoisissa kohteissa. Mikäli lähdössä olisi isompi ryhmä, saat mukavan alennuksen!

Hotelli / lähtijämäärä

6 (3 huonetta)

4 (2 huonetta)

2 (1 huone)

1 (1 huone)

Mulia Resort

2205,-

2328,-

2335,-

3526,-

The Mulia

2709,-

2829,-

2839,-

4534,-

Mulia Villas

3247,-

3326,-

3375,-

5605,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot, 9 yön majoitus aamiaisin kierroksen aikana, Kuljettaja oppaan palvelut 5 ensimmäisen päivän ajan.

Tarjous on voimassa uusille varauksille kun varaus tehdään viimeistään 90 pv ennen matkaa. Matkustusaika nyt-31.10.2023. Matkan hinta vaihtelee lentojen varaustilanteen mukaan ja näin suosittelemme mahd. aikaista varaamista. Varauksen ennakkomaksu on 20% ja loppumaksu vasta 45 pv ennen matkaa.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Kaksin verroin luksusta Malediiviellä!

Nyt jos toinen Emerald All Inclusive lomasaari Malediiviellä on avautunut! Ennakkovaraajan etu 20%

Emerald Maledives on tasonsa ikoni Malediiviellä. Todellinen keidas vain 45 minuutin vesitasolennon päässä Malen lentokentältä. Täältä löytyy mm. Malediivien ainut etelä-amerikkalainen ravintola Amazonico sekä täydellinen Spa, gym ja 2 Padel kenttää. Huoneet ovat tyylikkäistä ja värikkäitä italialaiseen tyyliin sisustettuja ja tarjolla on niin vesivilloja kuin rantavillojakin. Tämä lomasaari sopii niin perheille kuin pariskunnillekkin, jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä!

Emerald Faarufushi on uusin tulokas ja avasi ovensa lokakuussa 2022. Niin ikään tämäkin lomasaari sijaitsee 45 minuutin lentomatkan päässä Malen lentokentästä. Täällä löytyy niin ranta- kuin vesivilloja ja osassa villoista on jopa oma uima-allas. All Inclusive taso sisältää lähes kaiken saarella, ruuat, juomat ja harrasteet. Saarella on 7 ruokailupaikkaa joten vaihtoehdot eivät lopu kesken. Tämä saari on juuri mitä etsit, mikäli haluat viettää unohtumattoman loman irti arjesta.

Kummatkin lomaparatiisit kuuluvat The Leading Hotels of the World – ketjuun!

Matkustus / Huone

Emerald Maledives

Emerald Faarufushi

Rantavilla

4136,-

4279,-

Vesivilla

4530,-

5603.-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Malelle, matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla, menopaluu kuljetukset lomasaarelle vesitasolla, 7 yön majoituksen valitussa huonetyypissä, All inclusive paketin. Hintaesimerkki on laskettu syyskuulle 2023. 20% ennakkovaraajan etu on voimassa kun loma varataan viimeistään 60 pv ennen matkaa.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa. Ennakkomaksu on 10% ja loppumaksu vasta 45 pv ennen lähtöä. Matka-ajankohtaa tai kohdetta saa vaihtaan ilman muutosmaksua vapaasti ennen loppumaksun maksamista.

Ottakaa minuun yhteyttä

Runsaasti ristelytarjouksia

Mr Travel tarjoaa erittäin kattavan määrän risteilyjä niin merillä kuin joilla.

Omatoiminen jokiristeily on upea tapa viettää kesälomaa Euroopan joilla. Olet oman veneesi kapteeni ja etenet maaseudun vesistöjä pitkin omalla aikataulullasi pysähtyen pittoreskeissa kylissä ja pienkaupungeissa. Esimerkiksi neljän makuuhuoneen jokiveneellä voit viettää upean viikon joko perheen tai ystävien seurassa Ranskan, Saksan tai vaikkapa Hollannin joilla ja kanavilla.

Jos haluat kokea Euroopan joet olematta itse kapteeni, tarjoaa jokiristeily oivan vaihtoehdon. Erinomainen ruoka, vaihtuvat maisemat ja mielenkiintoiset kohteen Euroopan valtajokien varrella vie sinut kohteisiin, joita et ehkä ole edes miettinyt: Duoro-joki Portugalissa tai Normandian risteily alkaen Pariisista ovat tutustumisen arvoisia reittejä.

Merelle kaipaavat löytävät Mr Travelin valikoimasta kaiken aina katamaraaniristeilyistä Seychelleillä, Karibian, Välimeren ja muiden valtamerien risteilyihin. Tai miksi et kokeilisi maailmanympäriristeilyä?

Juuri nyt on runsaasti risteilytarjouksia meneillään joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Golfloma Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan golfloma kutittaa kaikkia tuntoaisteja. Upeat maisemat, haastavat kentät, maukkaat ruoat ja juomat tekevät Etelä-Afrikasta täydellisen golfkohteen.

Etelä-Afrikan edullinen hintataso, kattavat turistipalvelut ja tasokkaat golfkentät tekevät maasta erinomaisen vaihtoehdon golfia harrastaville matkailijoille. Mr Travelin 8 päivän golfpaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot, matkatavarat ja golflaukun lennolle, majoituksen, autovuokran, sekä pelikierrokset upeilla kentillä.

Kap Kaupunki + Viinialueet

matkustus touko-syyskuu

Loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2170,-

2385,-

4-tähden majoitus

2380,-

2610,-

5-tähden majoitus

2575,-

3035,-

Kap Kaupunki + Garden route

matkustus touko-syyskuu

loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2165,-

2265,-

4-tähden majoitus

2525,-

2725,-

5-tähden majoitus

2845,-

3235,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Helsinki - Kapkaupunki, matkalaukun sekä golflaukun ruumaan, menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa, autonvuokran koko matkan ajaksi, 4 yön majoituksen Kapkaupungissa sekä 4 yön majoituksen Stellenboschissa (viinialueet) tai Knysnassa (Garden Route), aamiaiset, 4 pelikierrosta alueen kentillä. Perilläoloaikaa voi pidentää, pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä