Tarjoukset

Mr Travelilla on jatkuvasti erinäisiä tarjouksia lennoista, hotelleista risteilyistä ja muista matkatuotteista. Ohessa on muutamia ajankohtaisia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kysy myös toimistostamme tarjouksista.

Lüftner Cruisesin kesäristeilyalennus

Lüftner Cruises tarjoaa nyt mahtavan 20% alennuksen jokiristeilyistään viime hetken lähdöille.

Lüftner Cruises on tasokas varustamo, joka risteilee Euroopan lukuisilla joilla. Jokiristeily on mukava ja helppo tapa tutustua Euroopan kulttuurikohteisiin. Matkan varrella on sekä pieniä historiallisia kaupunkeja että suurempia metropoleja, joihin voi tutustua retkien puitteissa tai ihan omatoimisesti.

Lüftner Cruises lähestyy nyt Mr Travelin asiakkaita upealla 20% alennuksella valikoiduista risteilyistä kesälle 2022. Risteile vaikkapa Budapestista Amsterdamiin tai Pariisista Normandiaan.

Tutustu tarjoukseen Lüftner Cruisesin verkkosivuilla ja ota yhteyttä risteilyasiantuntijoihimme jo tänään. Risteilyn lisäksi Mr Travel järjestää myös lennot satamakaupunkeihin sekä mahdolliset majoitukset maissa ja kuljetukset satamiin. Saat siis koko paketin Mr Travelilta.

Tarjous koskee uusia varauksia ja lähdöille välillä 10.5.-14.11.2022. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Runsaasti ristelytarjouksia

Mr Travel tarjoaa erittäin kattavan määrän risteilyjä niin merillä kuin joilla.

Omatoiminen jokiristeily on upea tapa viettää kesälomaa Euroopan joilla. Olet oman veneesi kapteeni ja etenet maaseudun vesistöjä pitkin omalla aikataulullasi pysähtyen pittoreskeissa kylissä ja pienkaupungeissa. Esimerkiksi neljän makuuhuoneen jokiveneellä voit viettää upean viikon joko perheen tai ystävien seurassa Ranskan, Saksan tai vaikkapa Hollannin joilla ja kanavilla.

Jos haluat kokea Euroopan joet olematta itse kapteeni, tarjoaa jokiristeily oivan vaihtoehdon. Erinomainen ruoka, vaihtuvat maisemat ja mielenkiintoiset kohteen Euroopan valtajokien varrella vie sinut kohteisiin, joita et ehkä ole edes miettinyt: Duoro-joki Portugalissa tai Normandian risteily alkaen Pariisista ovat tutustumisen arvoisia reittejä.

Merelle kaipaavat löytävät Mr Travelin valikoimasta kaiken aina katamaraaniristeilyistä Seychelleillä, Karibian, Välimeren ja muiden valtamerien risteilyihin. Tai miksi et kokeilisi maailmanympäriristeilyä?

Juuri nyt on runsaasti risteilytarjouksia meneillään joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Golfloma Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan golfloma kutittaa kaikkia tuntoaisteja. Upeat maisemat, haastavat kentät, maukkaat ruoat ja juomat tekevät Etelä-Afrikasta täydellisen golfkohteen.

Etelä-Afrikan edullinen hintataso, kattavat turistipalvelut ja tasokkaat golfkentät tekevät maasta erinomaisen vaihtoehdon golfia harrastaville matkailijoille. Mr Travelin 4 päivän golfpaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot, matkatavarat ja golflaukun lennolle, majoituksen, autovuokran, sekä pelikierrokset upeilla kentillä.

Kap Kaupunki + Viinialueet

matkustus touko-syyskuu

Loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

1970,-

2185,-

4-tähden majoitus

2180,-

2410,-

5-tähden majoitus

2375,-

2835,-

Kap Kaupunki + Garden route

matkustus touko-syyskuu

loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

1965,-

2065,-

4-tähden majoitus

2325,-

2525,-

5-tähden majoitus

2645,-

3035,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Helsinki - Kapkaupunki, matkalaukun sekä golflaukun ruumaan, menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa, autonvuokran koko matkan ajaksi, 4 yön majoituksen Kapkaupungissa sekä 4 yön majoituksen Stellenboschissa (viinialueet) tai Knysnassa (Garden Route), aamiaiset, 4 pelikierrosta alueen kentillä. Perilläoloaikaa voi pidentää, pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Ottakaa minuun yhteyttä

Uutuus - wellnessloma Mauritiuksella

Nyt jos koskaan on aika panostaa itseensä - Mr Travelin wellness- eli terveys- ja hyvinvointilomat ovat täällä. Lähde siis nyt ihanalle Mauritiukselle nauttimaan tasokkaista kylpylähoidosta.

Mauritius on täydellinen lomasaari niin rantojen, aktiviteettien kuin kulttuurinkin puolesta. Myös hyvinvointi ja terveet elämäntavat ovat keskiössä ja siksi Mauritius on täydellinen paikka nauttia wellneslomasta spa- eli kylpyläpalveluiden puitteissa.

Mr Travel tarjoaa nyt tasokkaan viikon spa-paketin 5-tähden Constance Belle Mare Plage että Constance Prince Maurice hotelleihin, joka sisältää myös viiden päivän kylpylähoitopaketin. Lähde nyt nauttimaan Mauritiuksen lämmöstä.

Matkaan kuuluva spa-paketti on räätälöitävissä ja sisältää esim. seuraavat hoidot (myös miehille):

Päivä 1. Eksoottinen body-scrub, jonka jälkeen 60 minuutin klassinen hieronta.
Päivä 2. 60 minuutin klassinen hieronta, jonka jälkeen 30 minuutin kasvohoito.
Päivä 3. 90 minuutin Signature hieronta.
Päivä 4. 60 minuutin kasvohieronta.
Päivä 5. 60 minuutin manikyyri ja pedikyyri.

Hotelli / matkustus

1.5.-29.9.22

30.9.-31.10.22

1.11.-4.12.22

5.12.-22.12.22

Constance Belle Mare Plage

2725,-

3190,-

4135,-

3250,-

Constance Prince Maurice

3570,-

4490,-

5795,-

4490,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Mauritiukselle, matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla, 7 yön majoituksen Constance Belle Mare Plage (Prestige huone) tai Constance Prince Maurice (Junior Suite huone) hotellissa, puolihoidon, edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä viiden päivän spa-paketin. Matkan kestoa voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ensi talven Thaimaan loma varataan nyt

Talven 2022-2023 Thaimaan laatulomat nyt erikoishinnoin ja joustavin ehdoin.

Mr Travelin Thaimaa on laadukas elämys sillä asiakkaamme eivät majoittaudu ruuhkaisiin ja meluisiin seuramatkahotelleihin vaan korkeatasoisiin hotelleihin, jotka tarjoavat mm. villamajoitusta, upeita puutarhoja, yksityisiä uima-altaita, rauhaa, huippupalvelua ja paljon muuta.
Phuket, Krabi, Koh Samui, Hua Hin, Koh Pha Ngan, Koh Yao Noi sekä kaikki muut Thaimaan parhaimmat paikat kutsuvat nyt Mr Travelin asiakkaat rentouttavalle lomalle.

Ensi talven laadukkaat Thaiman lomat ovat nyt varattavissa erinomaisilla ennakkovaraajan eduilla (jopa 35% alennus majoituksesta) sekä joustavin ehdoin. Ennakkomaksu on vain 10% matkan hinnasta ja jos suunnitelmat muuttuvat, ennakkomaksun voi siirtää toiseen matkaan ilman lisäkuluja. Loppumaksu on vasta 45 päivää ennen matkaa, joten maksuaikaa on runsaasti.

Thaimaan matkamme sopivat niin perheille, pariskunnille, häämatkalaisille kuin golffareillekin. Matkapaketteihimme kuuluu kaikki tarvittava aina lennoista majoitukseen ja lentokenttäkuljetuksiin. Koko matka toteutuu siis Mr Travelin suunnittelemana alusta loppuun. Tarjonnassamme on myös suuri määrä retkiä ympäri lähiseutua ja kauemmaksikin. Matka-ajan voit valita vapaasti sillä lähtöjä on joka päivä ja voit itse päättää perilläoloajan.

Pyydä tarjous omasta laatulomastasi Thaimaassa Mr Travelin asiantuntijoilta.

Ottakaa minuun yhteyttä

Phuketin villaloma nyt erikoishintaan

Avani Mai Khaon tasokas hotelli, joka tarjoaa upeat puitteet ja tasokkaan majoituselämyksen.

Avani Mai Khao on uusi resorttyylinen hotelli Mai Khaon rauhallisella rannan lähettyvillä Thaimaan Phuketin saaren pohjoisosassa. Hotelli tarjoaa tilavia huoneistoja sekä yhden ja kahden makuuhuoneen villoja. Rantaravintola Sea.Fire.Salt tarjoaa ihania lounas- ja illallisruokia aivan rannan ääressä. Lähellä sijaitsee myös Turtle Village kauppakeskus ostoksista kiinnostuneille ja uimaranta on lyhyen kävelymatkan päässä.

Nyt pääset nauttimaan kesän lämmöstä Phukettiin erikoishinnalla ja saat tarjoaa kaupan päälle puolentoista tunnin hieronnan hotellin spa-osastolla.

Huone

Hinta

Sviitti

1450,-

Villa uima-altaalla

1755,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Phuketiin, matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla, 10 yön majoituksen valitussa huonetyypissä, aamiaiset, edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä 20% alennus hotellin maksullisesta juomatarjonnasta. Huomaa, että huoneita on valittavissa joko kahdelle tai neljälle henkilölle, joten koko perhe mahtuu samaan huoneeseen. Varaus 30.7.22 mennessä, matkustus 1.3.-31 .10.22. Matkan kestoa voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä