Tarjoukset

Mr Travelilla on jatkuvasti erinäisiä tarjouksia lennoista, hotelleista risteilyistä ja muista matkatuotteista. Ohessa on muutamia ajankohtaisia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kysy myös toimistostamme tarjouksista.

Maailman ympäri tyylillä 2025

Mikäli olet haaveillut maailman ympäri matkasta laivalla - nyt on sen aika! vuoden -25 Oceania Cruises risteily on julkaistu! 656 onnekasta matkustajaa mahtuu mukaan!

Maailman ympäri 180 päivässä! Tämä on varmasti monen unelma. Olisiko nyt aika lähtä? Laatuvarustamo Oceania Cruises tekee 180 päivän risteilyn Miamista San Diegoon 5.1.2025. 5 maanosaa, 32 maata, 89 satamaa joista 21 yövytään 2 yötä! Insignia laiva on rakennettu 1998 ja täysin uudistettu 2018. Laivalla mahtuu 656 matkustajaa ja henkilökuntaa on 400. Risteily sisältää aina täysihoidon (myös erikoisravintolat), internetin, alkoholittomat juomat, ohjelman laivalla sekä paljon muuta*. Kun varaat matkan ennen vuoden -22 loppua, saat kaupanpäälle Mr Travelin VIP asiakkaana lennot Helsingistä Miamiin ja paluun San Diegosta turistiluokassa. Ota meihin yhteyttä ja tilaa esite!

 

Sisähytti (G)

45 929,-

Ikkunahytti (D)

51 359,-

Parvekehytti (B2)

67 069,-

Concierge Parveke (A3)

70 979,-

Penthouse Suite (PH3)

100 029,-

Vista Suite (VS)

150 499,-

Owners Suite (OS)

173 359,-

Hinta per henkilö 2 hengen hytissä. Tarjolla on myös 1 hengen hyttejä, joista voit kysyä meiltä. VIP tarjous koskee uusia varauksia jotka tehdään ennen 1.1.2023. Kaikki asiakkaat saavat kaupanpäälle Exclusive Prestige paketin* sisältäen mm. palvelurahat, lääkäripalvelut laivalla, pyykkipalvelun, 1 yön ennen matkaa lux-luokan hotellissa sis. kuljetuksen sekä 1000 usd laivarahaa per hytti.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Phuketissa tasokasta yöpymistä huokeasti

"Aurinkoinen, trooppinen, pool villa ja särmää". Näin hotelli Avani+ Mai Khao Phuket Suites & Villas aloitta esittelynsä, ja täysin oikeutetusti.

Avani+ Mai Khao Phuket Suites & Villas toivottaa nyt Mr Travelin asiakkaat vierailulle Thaimaan Phuketiin edullisin majoitushinnoin.

Kun varaat Avani+ Mai Khao majoituksesi ennen lokakuuta ja matkustat ennen marraskuuta, saat majoituksen alennettuun hintaan sekä lisäksi 20% alennuksen hotellin juomatarjonnasta sekä ilmaisen hotellin tarjoaman kuljetuksen Phuketin kaupungin keskustaan. Jos viivyt ainakin 10 yöltä saat lisäksi ilmaisen lentokenttäkuljetuksen sekä puolentoista tunnin hieronnan kahdelle.

Esimerkiksi 10 vrk Phuketin matkapaketti Avani+ Mai Khaossa alk. 1815,- / hlö sisältäen menopaluu lennot Phuketiin, matkatavaraa ruumaan, paikkavarauksen lennolla, 10 yötä Avani+ Mai Khao hotellissa yhden makuuhuoneen sviitissä, aamiaiset, menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellien välillä sekä edellä mainitut edut. Majoitus Pool Villa huoneessa omalla uima-altaalla alk. 2520,- / hlö.

Jo lähdet neljän hengen porukassa ja majoittaudut kahden makuuhuoneen sviittiin, hinta alk. 1645,- / hlö sekä kahden makuuhuoneen Pool Villassa 2310,- / hlö.

Varaus 31.10.2022 menneessä, matkustus välillä 1.11.-23.12.2022 tai 8.1.-28.2.2022.

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Lüftner Cruisesin kesäristeilyalennus

Lüftner Cruises tarjoaa nyt mahtavan 20% alennuksen jokiristeilyistään viime hetken lähdöille.

Lüftner Cruises on tasokas varustamo, joka risteilee Euroopan lukuisilla joilla. Jokiristeily on mukava ja helppo tapa tutustua Euroopan kulttuurikohteisiin. Matkan varrella on sekä pieniä historiallisia kaupunkeja että suurempia metropoleja, joihin voi tutustua retkien puitteissa tai ihan omatoimisesti.

Lüftner Cruises lähestyy nyt Mr Travelin asiakkaita upealla 20% alennuksella valikoiduista risteilyistä kesälle 2022. Risteile vaikkapa Budapestista Amsterdamiin tai Pariisista Normandiaan.

Tutustu tarjoukseen Lüftner Cruisesin verkkosivuilla ja ota yhteyttä risteilyasiantuntijoihimme jo tänään. Risteilyn lisäksi Mr Travel järjestää myös lennot satamakaupunkeihin sekä mahdolliset majoitukset maissa ja kuljetukset satamiin. Saat siis koko paketin Mr Travelilta.

Tarjous koskee uusia varauksia ja lähdöille välillä 10.5.-14.11.2022. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Runsaasti ristelytarjouksia

Mr Travel tarjoaa erittäin kattavan määrän risteilyjä niin merillä kuin joilla.

Omatoiminen jokiristeily on upea tapa viettää kesälomaa Euroopan joilla. Olet oman veneesi kapteeni ja etenet maaseudun vesistöjä pitkin omalla aikataulullasi pysähtyen pittoreskeissa kylissä ja pienkaupungeissa. Esimerkiksi neljän makuuhuoneen jokiveneellä voit viettää upean viikon joko perheen tai ystävien seurassa Ranskan, Saksan tai vaikkapa Hollannin joilla ja kanavilla.

Jos haluat kokea Euroopan joet olematta itse kapteeni, tarjoaa jokiristeily oivan vaihtoehdon. Erinomainen ruoka, vaihtuvat maisemat ja mielenkiintoiset kohteen Euroopan valtajokien varrella vie sinut kohteisiin, joita et ehkä ole edes miettinyt: Duoro-joki Portugalissa tai Normandian risteily alkaen Pariisista ovat tutustumisen arvoisia reittejä.

Merelle kaipaavat löytävät Mr Travelin valikoimasta kaiken aina katamaraaniristeilyistä Seychelleillä, Karibian, Välimeren ja muiden valtamerien risteilyihin. Tai miksi et kokeilisi maailmanympäriristeilyä?

Juuri nyt on runsaasti risteilytarjouksia meneillään joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Golfloma Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan golfloma kutittaa kaikkia tuntoaisteja. Upeat maisemat, haastavat kentät, maukkaat ruoat ja juomat tekevät Etelä-Afrikasta täydellisen golfkohteen.

Etelä-Afrikan edullinen hintataso, kattavat turistipalvelut ja tasokkaat golfkentät tekevät maasta erinomaisen vaihtoehdon golfia harrastaville matkailijoille. Mr Travelin 4 päivän golfpaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot, matkatavarat ja golflaukun lennolle, majoituksen, autovuokran, sekä pelikierrokset upeilla kentillä.

Kap Kaupunki + Viinialueet

matkustus touko-syyskuu

Loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

1970,-

2185,-

4-tähden majoitus

2180,-

2410,-

5-tähden majoitus

2375,-

2835,-

Kap Kaupunki + Garden route

matkustus touko-syyskuu

loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

1965,-

2065,-

4-tähden majoitus

2325,-

2525,-

5-tähden majoitus

2645,-

3035,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Helsinki - Kapkaupunki, matkalaukun sekä golflaukun ruumaan, menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa, autonvuokran koko matkan ajaksi, 4 yön majoituksen Kapkaupungissa sekä 4 yön majoituksen Stellenboschissa (viinialueet) tai Knysnassa (Garden Route), aamiaiset, 4 pelikierrosta alueen kentillä. Perilläoloaikaa voi pidentää, pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Ottakaa minuun yhteyttä

Uutuus - wellnessloma Mauritiuksella

Nyt jos koskaan on aika panostaa itseensä - Mr Travelin wellness- eli terveys- ja hyvinvointilomat ovat täällä. Lähde siis nyt ihanalle Mauritiukselle nauttimaan tasokkaista kylpylähoidosta.

Mauritius on täydellinen lomasaari niin rantojen, aktiviteettien kuin kulttuurinkin puolesta. Myös hyvinvointi ja terveet elämäntavat ovat keskiössä ja siksi Mauritius on täydellinen paikka nauttia wellneslomasta spa- eli kylpyläpalveluiden puitteissa.

Mr Travel tarjoaa nyt tasokkaan viikon spa-paketin 5-tähden Constance Belle Mare Plage että Constance Prince Maurice hotelleihin, joka sisältää myös viiden päivän kylpylähoitopaketin. Lähde nyt nauttimaan Mauritiuksen lämmöstä.

Matkaan kuuluva spa-paketti on räätälöitävissä ja sisältää esim. seuraavat hoidot (myös miehille):

Päivä 1. Eksoottinen body-scrub, jonka jälkeen 60 minuutin klassinen hieronta.
Päivä 2. 60 minuutin klassinen hieronta, jonka jälkeen 30 minuutin kasvohoito.
Päivä 3. 90 minuutin Signature hieronta.
Päivä 4. 60 minuutin kasvohieronta.
Päivä 5. 60 minuutin manikyyri ja pedikyyri.

Hotelli / matkustus

1.5.-29.9.22

30.9.-31.10.22

1.11.-4.12.22

5.12.-22.12.22

Constance Belle Mare Plage

2725,-

3190,-

4135,-

3250,-

Constance Prince Maurice

3570,-

4490,-

5795,-

4490,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Mauritiukselle, matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla, 7 yön majoituksen Constance Belle Mare Plage (Prestige huone) tai Constance Prince Maurice (Junior Suite huone) hotellissa, puolihoidon, edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä viiden päivän spa-paketin. Matkan kestoa voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä