Tarjoukset

Mr Travelilla on jatkuvasti tarjouksia lennoista, hotelleista risteilyistä ja muista matkatuotteista. Ohessa on muutamia ajankohtaisia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun.

Lennä&Autoile -lomat Euroopassa

Kesä-Eurooppa on täynnä nähtävää Lennä&Autoile -paketilla!

Euroopassa on paljon nähtävää, maisemat vaihtuvat ja kultuurit jokaisessa maassa tekevät vaikutuksen. Eurooppaa voi kiertää monella tavalla ja autolla se on todella helppoa. Mr Travelin Lennä&Autoile -paketit ovat helppoja. Päätät vain kohteen (tai suunnitellaan se yhdessä) ja me hoidamme lennot ja auton (0-omavastuulla) valmiiksi sinulle. Sinun tehtäväksi jää nauttia maisemista omaan tahtiin. Jos haluat saat myös majoitukset matkallesi meidän kautta vaivattomasti. Tarjolla on autoja laidasta laitaan perinteisistä sähköautoihin ja manuaaleista automaatteihin. Käytämme luotettavaa Avis-yhtilötä autovuokraukseen. Muutamina esimerkkeinä mm.

 • Irlannin kierros 10 pv – Dublin – Belfast – Galway – Limerick – Kilarney – Cork -Dublin,
 • Italiassa Pohjoinen kierros – Venetsia – Verona – Como-järvi – Milano – Torino-Genova-Bologne-Venetsia,
 • Mallorca – Palma de Mallorca – Porto Petro – Cala D’or – Porto Cristo – Alcudia – Soller – Palma de Mallorca,
 • Kroatiassa Split – Zadar – Zagrep – Rjeka – Split, Ranska – Pariisi – Normandia – Pariisi
 • Viini kierros Italiassa, Saksassa, Portugalissa tai Espanjassa.
 • jne jne.. ideoita on juuri niin paljon kuin mielikuvitusta riittää.

Ota yhteyttä jo tänään sillä tälle kesälle löytyy tilaa vielä hyvin!

Risteily Havila Voyages

 

Jokainen Mr Travellin Lennä&Autoile-paketti on räätälöity juuri asiakkaan toiveiden mukaan ja näin voit lähteä matkaan koska vain ja olla matkalla haluamasi ajan. Peruspakettiin kuuluu lennot turistiluokassa laukkuineen sekä auton vuokra sisältäen vakuutukset, verot, kilometrit sekä oma-vastuun poiston. Matkaa voidaan tuunata retkillä ja majoituksilla.

Ottakaa minuun yhteyttä

Regent Seven Seas -varustamon risteilyt nyt eksoottisiin kohteisiin erikoishinnalla!

Ultra-luksusvarustamo Regent Seven Seas tarjous nyt Mr Travelin asiakkaille 12 risteilyä jopa 45% hintaedulla!

Regent Seven Seas -varustamo on ultra-Inclusive yhtiön jonka risteilyillä kaikki kuuluu hintaan, risteily, tilava hytti, ruuat kaikissa laivan ravintoloissa, juomat 24/7 sekä erittäin kattava retkitarjonta. Sinun tehtäväksi jää vain nauttia palvelusta, ruuasta ja maisemista. Yhtiön laivat seilaavat Kaakkois-Aasiassa ja Tyynellä valtamerellä syksyllä ja talvella 2024-2025 nyt erikoishinnalla sillä olemme saaneet 12 upeaa ristelyä erikoishinnalla. Tarjokset ovat jopa 45% ja etu on voimassa 30.6.2024 saakka!

Katso lähdöt tästä!

 

 

Tarjous on voimassa 12 lähdölle ja voimassa 30.6.2024. Regent Seven Seas -varustamon risteilyihin kuuluu risteily, retket, all incluisve ruuat ja juomat sekä ohjelman laivalla. Lennot kohteisiin suunnitellaan erikseen. Muista että saat täydet VIP edut myös risteilyistä!

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Mauritiuksen luksuslomalla kesällä 35% edulla!

Kesäloma ihanan Mauritiuksen saarella tänä kesänä on nyt 35% edukkaampi!

Maurituksen kesä on juuri suomalaiselle sopiva. Aurinko paistaa ja lämpää on juuri sopivasti – ei liikaa eikä liian vähän! Ainoa asia mikä on alhaalla on hinnat. Kesä on Mauritiuksella matala-sesonkia ja siksi saat erinomaisen loman todella hyvää hintaan. Myönnämme nyt Long Beach (5*) ja Sugar Beach (5*) hotelleihin 35% alennuksen kun matkustat ennen 8.9.-24. Pidä kiirettä sillä hotellit täyttyvät nopeasti.

Hotelli

7 yötä perillä PH

10 yötä PH

12 yötä PH

7 yötä AI

10 yötä AI

12 yötä AI

Long Beach ****

2412,-

2715,-

2916,-

2845,-

3332,-

3657,-

Sugar Beach *****

2736,-

3178,-

3471,-

3305,-

3990,-

4447,-

PH = Puolihoito, AI = All Inclusive

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Mauritiukselle, 23 kg matkatavarat, ateriat ja paikkavarauksen lennolla, majoituksen valitussa 2 hengen perushuoneessa, ateriapaketin, edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä. Tarjous voimassa uusille varauksille. Matkan kestoa voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi. Etu päättyy 8.9.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Arabi Emiraatit ja Dubai kutsuvat!

Arabi Emiraatit ovat syksy ja talven takuuvarma lomakohde - Lue lisää!

Arabi Emiraatit ovat täydellinen talviloma kohde sillä nämä maat tarjoavat kaikille kaikkea mutta kuitenkin niin, että olo ei ole kuin Las Vegasissa.

Dubai sopii hyvin asiakkaille, jotka haluavat kaiken olevan lähellä. Burj Kalifa on maailan korkein rakennut ja Palm Jumerah taas takaa täydellisen rantaloman kuitenkin lähellä kapunkia. Dubai on myös golfarin valinta kun haluat takuuvarman lämpimän ilman ja tasokkaat greenit.

Abu Dhabi on vain 1.5 h ajomatkan päässä Dubaista ja on Emiraattien hallintokaupunki. Elämä on täällä rauhallisempaa kuin Dubaissa ja soveltuu hyvin asiakkaille, jotka haluavat rauhaa mutta myös kulttuuria. Täällä sijaitsee mm. Louvern taidekeskittymä sekä maan suurin moskeija joka on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka.

Ras Al Khaiman on niin ikään 1.5 ajomatkan päässä Dubain lentokentältä ja vaikka suomalaisen mielessä tämä paikka on massakohde, löytyy Mr Travelista erinomaisia ja tasokkaita resort-tyylisiä hotelleja alueelta. St.Regis ja Anantara Mina Al Arab ovat täydellisia mutta täysin erilaisia elämyksiä. Jälkimmäisessä löytyy mm. Malediivieltä tuttuja vesivilloja. Ras Al Khaiman on myös luonto- ja kultuuriretki kohteena erinoinen ja tekemistä on paljon.

Aavikoilla löytyy myös tasokkaita resort löytyjä kuten Anantara Qasr Al Sarab 5* noin 1 h ajomatkan päässä Abu Dhabista puhumattakaan resort hotelleista lähellä Dubaita.

Mikäli Arabi kultuuri kiehtoo enemmän (Vahva suositus!) on tarjolla myös kierroksia kansainvälisessä ryhmässä kuten 6 päivän Dubai-Abu Dhabi-Al Ain kierros. Tämän lisäksi kierroksia tehdään myös naapurimaahan Omaniin yhdistäen näiden kahden maan parhaimmat puolet!

Talvikaudella alueella tehdään myös risteilyjä jolloin pääset tutustumaan alueeseen helposti ilman pakkaamisia tasokkaasti!

Mr Travel lentää Dubaihin ja Abu Dhabiin päivittäin koneen vaihdolla vuoden ympäri ja suoraan Dubaihin lähes päivittäin 28.10 lähtien. Valitse Mr Travelin lomapaketti koska:

* Mr Travelilla on laajin tarjonta Arabi Emiraatteihin ja Omaniin

* Voit itse valita lähtöpäivän ja perilläolo ajan

* Mr Travelin hotellivalikoimasta löytyy juuri se oikea sinun tarpeisiin

* Mr Travelin lomat sisältävät aina myös private lentokenttäkuljetukset sekä retket oman toivomuksen mukaan

* Voit yhdistellä kohteita helposti

* Joustavat maksuehdot – maksat vain 20% ennakkomaksun ja loput vasta 45-65 pv ennen lähtöä

* Mr Travelilla on laajin golf-matkatarjonta Arabian Niemimaalle.

Mr Travelin matkat ovat aina räätälöity asiakkaiden toivomusten mukaan ja voit viettää kohteessa haluamasi ajan. Myös loman tason määrittää annettu budjetti ja valikoimastamme löytyy majoitusvaihtoehtoja aina hyvästä 3* luksusluokan ranta-hotelleihin. Tunnemme saaret hyvin joten voit levollisin mielin kääntyä puoleemme. Muistathan myös, että olet oikeutettu mukaviin VIP etuihin jo ensimmäisestä matkasta.

Ottakaa minuun yhteyttä

Intia Valtameren helmet Malediivit, Sri Lanka, Mauritius ja Seychellit!

Intian Valtameren 4 helmeä!

I

Intian Valtameri on todellinen paratiisimeri sillä aikaero on vähäinen mutta lämpöä ja nähtävää riittää paljon. Mr Travelin 4 kohdetta ovat suosittuja ja voit lähteä lomalle näihin kohteisiin milloin vain sillä lennämme kaikkiin kohteisiin useamman kerran viikossa.

Sri Lanka on historiaan ja kulttuuria pursuvat saari Intian eteläpuolella. Saaren historia on mielenkiitoinen ja siksi suosittelemme vahvasti saaren kierrosta ennen rantaloma-osuutta. Mr Travelilla on ohjelmassa 4 päivä sekä 6 päivän kierros omalla autolla ja kuljettaja-oppaalla jonka jälkeen vähintään 3 yötä rannalla. Paras aika Sri Lankaan on joulukuusta maalikuuhun ja keskikesä. Syksyllä Sri Lankassa on sadekausi.

Malediivit sijaitsevat noin 1 h lentomatkan päässä Sri Lankasta ja voitkin helposti yhdistää nämä paratiisisaaret juuri Sri Lankan kanssa. Malediivit koostuvat sadoista pienistä atollisaarista joissa useissa on tasokas hotelli. Lomasaarille matkataan Malen kentältä joko pikaveneellä tai vesitasolla. Elämä saarilla on rentoa aurinkoa ottaen, hotellin palveluista nauttien ja tehden retkiä lähialueille. Paras aika lomailla Malediiveillä on keväällä tammikuusta maaliskuuhun. Muina aikoina lämmön nostamat sateet lankeavat yleensä iltapäivisin ja kestävät vain vähän aikaa.

Seychellit sijaitsevat noin 1.5 h lentomatkan päässä Afrikan rannikosta ja koostuvat useasta eri saaresta. Suosituimmat saaret ovat Mahe, Parslin ja La Dique joiden yhdistäminen onkin hyvä idea. Saarien välillä operoi nopeasti katamaraanit ja Praslinille pääsee myös 15 minuutin lennolla Mahen saarelta. Seychellit ovat ympärivuotinen kohde mutta trooppisia sateita tulee etenkin talvikaudella. Sateet nousevat yleensä iltapäivisin aamujen ollessa ihana aurinkoisia.

Mauritius on näistä helmistä eteläisin ja sijaitsee lyhyen lentomatkan päässä Reunionin ja Madagaskarin saarista joita voi hyvin yhdistää lomaan Mauritiuksella. Mauritiuksen historia on mielenkiintoinen yhdistelmä Afrikkaa, Intiaan, Iso Britannia ja Ranskaan. Lomailu keskittyy yleensä oman hotellin suojiin sillä hotellit tarjoavat laajat palvelut lomalaisille. Tämä lisäksi saareen kannattaa tutustua paikallistoimistojen retkillä sen eri osiin. Paras aika Mauritiuksen lomaan on kesä ja syksy sillä joulukuusta maaliskuuhun trooppinen kesä voi nostaa sateita ja myrskyjä alueella. Mauritius on myös golfaajien paratiisi, sillä monen hotellin huonehintaan sisältyy pelioikeus alueen kentillä. Mauritius on helppo myös yhdistää esim. Afrikan safareihin tai vaikkapa lomaan Kap Kaupungissa.

Mr Travelilla on jatkuvasti hyviä tarjouksia kaikkiin Intian Valtameren kohteisiin joten pyydä tarjous ja me suunnittelemme täydellisen loman!

Mr Travelin matkat ovat aina räätälöity asiakkaiden toivomusten mukaan ja voit viettää kohteessa haluamasi ajan. Myös loman tason määrittää annettu budjetti ja valikoimastamme löytyy majoitusvaihtoehtoja aina hyvästä 3* luksusluokan ranta-hotelleihin. Tunnemme saaret hyvin joten voit levollisin mielin kääntyä puoleemme. Muistathan myös, että olet oikeutettu mukaviin VIP etuihin jo ensimmäisestä matkasta.

Ottakaa minuun yhteyttä

Valloittava Marrakesh

Marrakesh valloittaa aina. Tässä 4 ja 7 päivän pakettimme

Marrakesh on valloittava kohde Marokossa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Afrikkalainen, arabialainen ja ehkä jopa vähän eurooppalainen. Täynnä vaikutteita kaikkialta. Kaupunki sykkii niin päivällä kuin yöllä ja nähtävää on paljon kaikille aisteille. Meidän suosikki on Medina – vanha kaupunki jota pitää ehdottomasti kokea. Riad – majatalot ovat pieniä mutta tasokkaita ja ehdottomasti vierailun arvoisia. Talvikauden lennätämme asiakkaamme mukavasti Marrakeshiin Riian kautta ja pakettimme sisältävät kaiken mitä matkalla tarvitset. Lisäretket saat helposti kauttamme. Paketit soveltuvat myös golfareille! Miksi et kävisi myös kauniissa rannikkokaupungissa Essouirassa tai pari yötä glamping leirillä Atlas vuorilla! Voit myös yhdistää lomaan ranta-osuuden esim. Agadirissa! Kysy meiltä lisää! Talvikaudella -24/-25 pääset sekä Marrakeshiin että Agadiriin suorallilla Norwegian Air:in lennoilla!

Perillä

Paketti

Hinta per hlö

sisältää

4 yötä

Kaupunkiloma

853.-

*

4 yötä

Golfloma

1203,-

**

7 yötä

Kaupunkiloma

1095,-

***

7 yötä

Golfloma

1670,-

****

Hinnat sisältävät

 • Lennot turistiluokassa
 • 23 kg laukun
 • Lämpimät ateriat sis. juomat pitkillä lennoilla (Riika-Marrakesh-Riika)
 • Lentokenttäkuljetukset perillä
 • Majoituksen ihanassa Riad Turqoise majatalossa vanhassa kaupungissa
 • Päivittäiset aamiaiset
 • Tämän lisäksi
  • * ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros
  • ** ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros sekä 3 kierrosta golfia kuljetuksineen
  • *** ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros sekä ½ päivän Marrakeshin maut -kierros torilla sis. illallisen
  • **** ½ päivän Marrakeshin puistot -kierros, ½ päivän Marrakeshin maut -kierros, 5 kierrosta gofia kuljetuksineen

Hinnat ovat esimerkkihintoja ja vaihtelevat lähtöpäivän mukaan. Lentopäivät ovat talvikaudella tiistaina ja lauantain

Matkan voi pidentää tai lyhentää. voi muuttaa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Runsaasti ristelytarjouksia

Mr Travel tarjoaa erittäin kattavan määrän risteilyjä niin merillä kuin joilla.

Omatoiminen jokiristeily on upea tapa viettää kesälomaa Euroopan joilla. Olet oman veneesi kapteeni ja etenet maaseudun vesistöjä pitkin omalla aikataulullasi pysähtyen pittoreskeissa kylissä ja pienkaupungeissa. Esimerkiksi neljän makuuhuoneen jokiveneellä voit viettää upean viikon joko perheen tai ystävien seurassa Ranskan, Saksan tai vaikkapa Hollannin joilla ja kanavilla.

Jos haluat kokea Euroopan joet olematta itse kapteeni, tarjoaa jokiristeily oivan vaihtoehdon. Erinomainen ruoka, vaihtuvat maisemat ja mielenkiintoiset kohteen Euroopan valtajokien varrella vie sinut kohteisiin, joita et ehkä ole edes miettinyt: Duoro-joki Portugalissa tai Normandian risteily alkaen Pariisista ovat tutustumisen arvoisia reittejä.

Merelle kaipaavat löytävät Mr Travelin valikoimasta kaiken aina katamaraaniristeilyistä Seychelleillä, Karibian, Välimeren ja muiden valtamerien risteilyihin. Tai miksi et kokeilisi maailmanympäriristeilyä?

Juuri nyt on runsaasti risteilytarjouksia meneillään joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Golfloma Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan golfloma kutittaa kaikkia tuntoaisteja. Upeat maisemat, haastavat kentät, maukkaat ruoat ja juomat tekevät Etelä-Afrikasta täydellisen golfkohteen.

Etelä-Afrikan edullinen hintataso, kattavat turistipalvelut ja tasokkaat golfkentät tekevät maasta erinomaisen vaihtoehdon golfia harrastaville matkailijoille. Mr Travelin 8 päivän golfpaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot, matkatavarat ja golflaukun lennolle, majoituksen, autovuokran, sekä pelikierrokset upeilla kentillä.

Kap Kaupunki + Viinialueet

matkustus touko-syyskuu

Loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2170,-

2385,-

4-tähden majoitus

2380,-

2610,-

5-tähden majoitus

2575,-

3035,-

Kap Kaupunki + Garden route

matkustus touko-syyskuu

loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2165,-

2265,-

4-tähden majoitus

2525,-

2725,-

5-tähden majoitus

2845,-

3235,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Helsinki - Kapkaupunki, matkalaukun sekä golflaukun ruumaan, menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa, autonvuokran koko matkan ajaksi, 4 yön majoituksen Kapkaupungissa sekä 4 yön majoituksen Stellenboschissa (viinialueet) tai Knysnassa (Garden Route), aamiaiset, 4 pelikierrosta alueen kentillä. Perilläoloaikaa voi pidentää, pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä