Tarjoukset

Mr Travelilla on jatkuvasti erinäisiä tarjouksia lennoista, hotelleista risteilyistä ja muista matkatuotteista. Ohessa on muutamia ajankohtaisia tarjouksia laadukkaaseen lomailuun. Kysy myös toimistostamme tarjouksista.

Tasokas Balin kierros erikoishintaan!

Lähden kokemaan Balin upea saari tasokkalla kierroksella!

Balin saari Indonesiassa on upea paikka. Luonto ja kulttuuri ovat ainutlaatuisia ja nähtävää on paljon. Saaren historia on mielekiintoinen ja se on jättänyt jälkensä tämän päivän elämään. Lähde Balin kierrokselle oman kuljettaja-oppaan johdolla 4 yöksi ja kruunaa kierros ihanalla rantalomalla luksus tason Mulia hotellissa (Mulia Resort tai The Mulia tai Mulia Villas). Kierroksen aikana yövytään 2 yötä Ubudissa, 1 yön Lovinassa sekä 1 yön Candidasassa ennen 5 yön rantalomaa Nusa Duan rannalla. Kaikki tämä tasokkaissa 5* hotelleissa. Kierroksen aikana viereillaa useassa eri temppelissa, kylässä ja muissa mielenkiintoisissa kohteissa. Mikäli lähdössä olisi isompi ryhmä, saat mukavan alennuksen!

Hotelli / lähtijämäärä

6 (3 huonetta)

4 (2 huonetta)

2 (1 huone)

1 (1 huone)

Mulia Resort

2205,-

2328,-

2335,-

3526,-

The Mulia

2709,-

2829,-

2839,-

4534,-

Mulia Villas

3247,-

3326,-

3375,-

5605,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot, 9 yön majoitus aamiaisin kierroksen aikana, Kuljettaja oppaan palvelut 5 ensimmäisen päivän ajan.

Tarjous on voimassa uusille varauksille kun varaus tehdään viimeistään 90 pv ennen matkaa. Matkustusaika nyt-31.10.2023. Matkan hinta vaihtelee lentojen varaustilanteen mukaan ja näin suosittelemme mahd. aikaista varaamista. Varauksen ennakkomaksu on 20% ja loppumaksu vasta 45 pv ennen matkaa.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Celebrity Cruises risteilylle nyt erikoiseduilla!

​​

Celebrity Cruises risteilyllä 2. matkustaja -75% plus laivarahaa jopa 400 usd per hytti!

Celebrity Cruises –varustamon motto on Modern Luxury, ja sitä varustamon laivat ovat. Modernin tyylikkäitä ja jokaisessa yksityiskohdassa silmä lepää. Itse laivat ovat jo ikoneita itsessään kuten uuden Edge-luokan laivat. Yhtiön laivat seilaavat kaikilla merillä ja etenkin Tyynen valtameren ylitykset 2 kertaa vuodessa ovat olleet suosittuja. Risteilymme ovat aina all-inclusive risteilyjä joissa hintaan sisältyvät risteilyn lisäksi täysihoito (kaikki ruuat) sekä juomapaketin, nettipaketin ja palvelurahat. Nyt saat ennakkovaraajan etuna kaiken tämän erikoishinnalla!

 

Ennakkovaraajan tarjouksena 75% alennus 2. matkustajalle + laivarahaa!

​​​​​​

Tarjous on voimassa uusille varauksille jotka tehdään viimeistään 1.3.-23. Matkustusaika on nyt - 3.4.-25.

Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Kaksin verroin luksusta Malediiviellä!

Nyt jos toinen Emerald All Inclusive lomasaari Malediiviellä on avautunut! Ennakkovaraajan etu 20%

Emerald Maledives on tasonsa ikoni Malediiviellä. Todellinen keidas vain 45 minuutin vesitasolennon päässä Malen lentokentältä. Täältä löytyy mm. Malediivien ainut etelä-amerikkalainen ravintola Amazonico sekä täydellinen Spa, gym ja 2 Padel kenttää. Huoneet ovat tyylikkäistä ja värikkäitä italialaiseen tyyliin sisustettuja ja tarjolla on niin vesivilloja kuin rantavillojakin. Tämä lomasaari sopii niin perheille kuin pariskunnillekkin, jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä!

Emerald Faarufushi on uusin tulokas ja avasi ovensa lokakuussa 2022. Niin ikään tämäkin lomasaari sijaitsee 45 minuutin lentomatkan päässä Malen lentokentästä. Täällä löytyy niin ranta- kuin vesivilloja ja osassa villoista on jopa oma uima-allas. All Inclusive taso sisältää lähes kaiken saarella, ruuat, juomat ja harrasteet. Saarella on 7 ruokailupaikkaa joten vaihtoehdot eivät lopu kesken. Tämä saari on juuri mitä etsit, mikäli haluat viettää unohtumattoman loman irti arjesta.

Kummatkin lomaparatiisit kuuluvat The Leading Hotels of the World – ketjuun!

Matkustus / Huone

Emerald Maledives

Emerald Faarufushi

Rantavilla

4136,-

4279,-

Vesivilla

4530,-

5603.-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Malelle, matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla, menopaluu kuljetukset lomasaarelle vesitasolla, 7 yön majoituksen valitussa huonetyypissä, All inclusive paketin. Hintaesimerkki on laskettu syyskuulle 2023. 20% ennakkovaraajan etu on voimassa kun loma varataan viimeistään 60 pv ennen matkaa.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa. Ennakkomaksu on 10% ja loppumaksu vasta 45 pv ennen lähtöä. Matka-ajankohtaa tai kohdetta saa vaihtaan ilman muutosmaksua vapaasti ennen loppumaksun maksamista.

Ottakaa minuun yhteyttä

Runsaasti ristelytarjouksia

Mr Travel tarjoaa erittäin kattavan määrän risteilyjä niin merillä kuin joilla.

Omatoiminen jokiristeily on upea tapa viettää kesälomaa Euroopan joilla. Olet oman veneesi kapteeni ja etenet maaseudun vesistöjä pitkin omalla aikataulullasi pysähtyen pittoreskeissa kylissä ja pienkaupungeissa. Esimerkiksi neljän makuuhuoneen jokiveneellä voit viettää upean viikon joko perheen tai ystävien seurassa Ranskan, Saksan tai vaikkapa Hollannin joilla ja kanavilla.

Jos haluat kokea Euroopan joet olematta itse kapteeni, tarjoaa jokiristeily oivan vaihtoehdon. Erinomainen ruoka, vaihtuvat maisemat ja mielenkiintoiset kohteen Euroopan valtajokien varrella vie sinut kohteisiin, joita et ehkä ole edes miettinyt: Duoro-joki Portugalissa tai Normandian risteily alkaen Pariisista ovat tutustumisen arvoisia reittejä.

Merelle kaipaavat löytävät Mr Travelin valikoimasta kaiken aina katamaraaniristeilyistä Seychelleillä, Karibian, Välimeren ja muiden valtamerien risteilyihin. Tai miksi et kokeilisi maailmanympäriristeilyä?

Juuri nyt on runsaasti risteilytarjouksia meneillään joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous.

Ottakaa minuun yhteyttä

Golfloma Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan golfloma kutittaa kaikkia tuntoaisteja. Upeat maisemat, haastavat kentät, maukkaat ruoat ja juomat tekevät Etelä-Afrikasta täydellisen golfkohteen.

Etelä-Afrikan edullinen hintataso, kattavat turistipalvelut ja tasokkaat golfkentät tekevät maasta erinomaisen vaihtoehdon golfia harrastaville matkailijoille. Mr Travelin 8 päivän golfpaketit sisältävät kaiken tarvittavan: lennot, matkatavarat ja golflaukun lennolle, majoituksen, autovuokran, sekä pelikierrokset upeilla kentillä.

Kap Kaupunki + Viinialueet

matkustus touko-syyskuu

Loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2170,-

2385,-

4-tähden majoitus

2380,-

2610,-

5-tähden majoitus

2575,-

3035,-

Kap Kaupunki + Garden route

matkustus touko-syyskuu

loka-huhtikuu

3-tähden majoitus

2165,-

2265,-

4-tähden majoitus

2525,-

2725,-

5-tähden majoitus

2845,-

3235,-

Taulukon hinnat alk. / hlö sisältäen menopaluu lennot Helsinki - Kapkaupunki, matkalaukun sekä golflaukun ruumaan, menopaluu lentokenttäkuljetukset kohteessa, autonvuokran koko matkan ajaksi, 4 yön majoituksen Kapkaupungissa sekä 4 yön majoituksen Stellenboschissa (viinialueet) tai Knysnassa (Garden Route), aamiaiset, 4 pelikierrosta alueen kentillä. Perilläoloaikaa voi pidentää, pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi.

Tarjous voimassa vain uusille varauksille. Oikeus muutoksiin ilman ennakkovaroitusta pidätetään. Hinnat vahvistetaan Mr Travelin antamassa matkatarjouksessa. Pyydä tarjous omalle matkustusajankohdallesi, tarjouspyyntö on ilmainen eikä sido sinua ostamaan matkaa.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä