Silversea Cruises

Premiumluokan varustamo

Ankkuri

Risteilyt

Silversea oli alunperin monakolaisitalialainen luksusristeilyitä tarjoava varustamo, joka kuljettaa lomailijoita maailman merillä eleganteissa mutta rennoissa puitteissa. Nykyään varustamo kuuluu samaan ryhmään kun jättilaivoistaan tunnettu Royal Caribbean International.

Silversean risteilyillä ”all guests are pampered equally”, eli jokaista matkustajaa hemmotellaan yhtä paljon. Kaikki hytit ovat suurehkoja sviittejä merinäköalalla ja lähes kaikissa on myös oma parveke. Jokaiseen sviittiluokkaan kuuluu hovimestarin palvelut; matkalaukkujen purkaminen ja pakkaaminen, minibaarin päivittäinen täyttäminen matkustajan suosikkijuomilla, ateriat tarjoiltuna sviittiin ja paljon muuta. Hytit on sisustettu tyylikkään hillitysti korostaen matkustuksen ylellisyyttä.

Silversean risteilyt toimivat all inclusive periaatteella, eli niin palvelumaksut, 24h huonepalvelu kuin ateriat viineineen ja samppanjoineen, siis lähes kaikki, kuuluu hintaan. Työntekijöitä laivoilla on yhtä paljon kuin matkustajia, joten yksilöllinen ja laadukas palvelu on taattu.

Silversean laivat ovat pieniä – koot vaihtelevat 50 ja 300 sviitin välillä – joten ne pääsevät satamiin ja reiteille joihin suurilla aluksilla ei mahdu. Silversealla onkin maailman risteilijöistä laajin kohdevalikoima, joka kattaa kaikki mantereet ja yli 900 yksittäistä kohdetta. Erityiset tutkimusmatkaristeilyt vievät matkustajia erikoisempiin ja etäisempiin kohteisiin, kuten Galápagossaarille ja Antarktikselle, ja näillä risteilyillä myös retket kohteissa sisältyvät hintaan.

Laivoilla on luonnollisesti kaikki tarvittavat palvelut aina kauneussalonkia ja spa-palveluja myöten lukuisten erikoisravintoloiden lisäksi.

Silversea on valintasi kun haluat kokea risteilymaailman huipputarjontaa rennoissa tunnelmissa.

Mr Travel tarjoaa Silversean risteilyjä täydellisenä matkapakettina, joka sisältää myös mm. lennot satamakohteisin, majoituksen maissa sekä kuljetukset satamiin. Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa pelkän risteilyn jos järjestät muut matkan palvelut itse.


Lue lisää

Silversea Cruises risteily

Esimerkkipaketti

 • menopaluulennot satamakohteeseen,
 • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen, aamiaisineen valitsemassasi hotellissa,
 • risteily valitsemassasi hyttiluokassa,
 • all inclusive risteily sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut,
 • menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

4000-10 000,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Tila esite

Tarjouksia


Kiinnostaako risteily?

Lähetä kysely

Syy matkustaa

 • Huipputason alukset.
 • Luksuspalvelu ja ateriointi.
 • Kattava reittivalikoima monella piensatamalla.
 • Seurallisempi tunnelma pienemmillä laivoilla.

Reitit

Silversea Cruisesin reitit kattavat kaikki valtameret sekä luonnollisesti suomalaisten suosikki Välimeri unohtamatta sellaiset erikoisreitit kuten Galápagossaaret ja Antarktis.

Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

 1. Aasia
 2. Karibia
 3. Välimeri
 4. Atlantti
 5. Oseania
 6. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä