Espanja

Fuerteventura

Kanariansaarten paras rantakohde

Sandaalit

Rantalomat

Fuerteventura sijaitsee suomalaistenkin hyvin tunteman Lanzaroten lomasaaren eteläpuolella ja on samalla myös Kanariansaarten toiseksi suurin saari.

Huolimatta Kanariansaarten ehdottomasti upeimmista ja pisimmistä rannoista, Fuerteventura on jäänyt muiden tunnetumpien saarten kuten Gran Canarian, Teneriffan ja Lanzaroten varjoon mitä tulee turismiin. Vuosittainen vierailijamäärä onkin vain murto-osa Kanariansaarten muista kohteista, jonka takia se on varsin varteenotettava lomavaihtoehto niille, jotka haluavat hieman rauhallisemman lomakokemuksen.

Fuerteventura on alun perin karu ja vuorinen saari, jonka hiekkarannat ovat peräisin Afrikan dyyneistä, josta hiekkaa on vuosimiljoonien aikana puhaltanut sisään muodostaen varsin hulppeat, kilometrien pitkät ja leveät rannat etenkin saaren itäpuolella. Corralejon ja Jandian rannat ovatkin maailmanluokkaa, mutta myös Atlantin puoleisessa Cotillossa kannatta vierailla.

Fuerteventura on toki muutakin kun rantaa sillä saari tarjoaa lukuisia kohteita, joissa voi vierailla vaikkapa vuokra-auton turvin. Kannattaa esimerkiksi käydä päiväretkellä kiehtovassa Osasis Wildife eläintarhassa katsomassa norsuja ja kirahveja – ehdoton hitti lapsille – tai ajella mahtipontisten maaseutumaisemien läpi tutustumaan kauniisiin pienkaupunkeihin kuten Betancuria, Antigua ja La Oliva. Muista myös vierailla atlantinpuoleisella autiolla Cofeten rannalla. Yöelämää löytää Corralejon kaupungista tai Caleta de Fustessa, ja ostoksilla voi käydä vaikkapa pääkaupunki Rosariossa. Golfaajakin löytää puuhailtavaa Fuerteventura Golf Clubilla.

Suosituimmat majoituskohteet ovat Jandia, Corralejo ja Cotillo, jotka kaikki tarjoavat hieman erilaisen lomakokemuksen ja ilmapiirin. Ei kuitenkaan kannata unohtaa Caleta de Fustea, Costa Calmaa tai vaikkapa Tarajalejoa. Moni viipyykin hieman pitempään ja yhdistää useita rantakohdetta saman loman puitteissa.

Fuerteventura on erinomainen valinta jos haluat lomailla Kanariansaarten suurten turistivirtojen ulkopuolella. Upeat rannat ja monipuolinen nähtävyystarjonta takaa elämystäytteisen loman niin perheille, pariskunnille kun vaikkapa häämatkalaisillekin kätevän lentomatkan päässä Suomesta.


Lue lisää

Rantaloma Fuerteventuralla

Esimerkkipaketti 7 vrk

 • suorat menopaluulennot Fuerteventuralle sis. matkatavaraa ruumaan,
 • 7 yön majoituksen Jandiassa 5-tähden Iberostar Selection Fuerteventura Palace hotellissa deluxe huoneessa,
 • puolihoito hotellissa,
 • tilava henkilöauto koko matkan ajaksi.

Hinta

alk. 1385,- / hlö


Esimerkkipaketti 14 vrk

 • suorat menopaluulennot Fuerteventuralle sis. matkatavaraa ruumaan,
 • 7 yön majoituksen Jandiassa 5-tähden Iberostar Selection Fuerteventura Palace hotellissa puolihoidolla sekä Corralejossa 7 yön majoitus 4+ -tähden H10 Ocean Dunas hotellissa aamiaisella,
 • tilava henkilöauto koko matkan ajaksi.

Hinta

alk. 1940,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia Fuerteventuralla

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Fly&Drive -loma Euroopassa

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Fuerteventura ranta
Fuerteventura kirkko
Fuerteventura vuori
Fuerteventura merinäkymä
Fuerteventura meri

Syy matkustaa

 • Euroopan parhaimpia rantoja.
 • Rauhallisempi kun muut Kanarian saaret.
 • Mieto ilmasto vuoden ympäri.
 • Runsaasti nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.
 • Tasokas ja kattava palvelutarjonta.
 • Helpot yhteydet Suomesta.

Vinkki

Fuerteventuran loman voi helposti yhdistää Lanzaroten, pääseehän saarten välillä matkustamaan nopeasti autolautalla. Vietä esimerkiksi viikko kullakin saarella.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä