Espanja

Mallorca

Välimeren suosikkikohde

Sandaalit

Rantalomat

Espanjan Mallorcan saari on Välimeren ehdottomasti suosituimpia kohteita, jonne myös tuhannet suomalaiset vuosittain ovat vuosien varrella eksyneet lomailemaan.

Mallorca toivottaa tervetulleeksi noin 10 miljoonaa vierasta vuosittain tehden siitä yksi Välimeren suosituimmista kohteista. Valtava suosio ei ole ihme kun huomioi, että saarella on lähes 300 erinäistä rantaa runsaat aktiviteettimahdollisuudet ja varsin laaja kulttuuritarjonta.

Mallorcan strateginen sijainti lähes Välimeren keskellä on myös tehnyt siitä kiinnostavan valloituskohteen läpi historian, jonka puitteissa lukuiset kansat ovat jättäneet jälkensä arkkitehtuurin lisäksi lukuisiin arkeologisiin kohteisiin.

Pääkaupunki on Palma, joka samalla on koko Baleaarien saariryhmän (Mallorca, Ibiza, Formentera, Menorca, Cabrera) hallinnollinen keskus sekä suosituin turistikeskittymä pitkine rantoineen. Muita tuttuja rantakohtteita Mallorcalla ovat vaikkapa Magaluf, Alcudia ja Soller.

Mutta on Mallorca paljon muutakin kuin rantoja. Huikea, dramaattinen ja vuoristoinen luonto, metsät, suot ja rantadyynit houkuttelevat retkeilemään joko autolla, pyörällä ajaen tai patikoiden – opastetusti tai omatoimisesti. Varhaishistoriasta kiinnostuneet vierailevat mielellään sellaisissa arkeologisissa kohteissa kuten Son Realin nekropoliksella tai Ses Païssesin myöhäispronssiaikaisella asutuksella. Hieman uudemmat nähtävyydet ovat Palman suuri katedraali ja Alcudian vanha kaupunki. Muista myös tutustua Cuevas del Drachin luolliin.

Vaikka Mallorca mielletään massaturismikohteeksi, saari tarjoaa kuitenkin varsin laadukkaan lomaelämyksen kunhan vain uskaltautuu ulos hotellialueelta tutustumaan ympäristöön. Näkemistä ja tekemistä nimittäin riittää ja lomaviikko hurahtaa nopeasti ohi.

Mr Travel suosittelee Mallorcan matkalle vuokra-auton, jonka turvin pääsee myös tutustumaan saareen laajemmin. Näkemistä nimittäin riittää myös maaseudulla ja pienemmissä kaupungeissa ympäri saarta.


Lue lisää

Rantaloma Mallorcalla

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • menopaluulennot Mallorcalle sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Zoetry Mallorca -hotellissa Tramuntana minisviitissä,
  • puolihoito hotellissa,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1450,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Fly&Drive -loma Euroopassa

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Mallorca katedraali
Mallorca vuori
Mallorca tuulimylly
Mallorca katu
Mallorca ranta

Syy matkustaa

  • Lämmin ilmasto ja kattava rantatarjonta.
  • Runsaasti nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.
  • Tasokas ja kattava palvelutarjonta.
  • Helpot yhteydet Suomesta.

Vinkki

Mallorcan rantaloman kannattaa yhdistää esim. kaupunkilomaan Espanjan mantereella. Lyhyen risteilyn päässä sijaitsevat myös mm. Ibizan ja Menorcan saaret, jotka ovat siten kätevästi yhdistettävissä Mallorcan lomaelämykseen.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä