Kuuba

Karibian rytmejä

Sandaalit

Rantalomat

Karibialaisia rytmejä, sikareita, jenkkirautoja, upeita rantoja – Kuuba tarjoaa monenlaista nähtävää rantalomailun lisäksi. Ei ihme, että yhä useampi löytää Kuubasta uuden lempikohteensa.

Kuuban tunnetuin rantalomakohde on Varadero, mutta maassa on tarjolla myös muita vaihtoehtoja, kuten Cayo Santa Maria ja Cayo Largo. Kuuban matkalla voitkin valita juuri itsellesi sopivan kohteen, tai yhdistää lomaasi useamman kaupungin.

Varaderon kaupunki rantoineen sijaitsee noin 140 kilometrin päässä Kuuban pääkaupungista Havannasta. Varadero on Kuuban suosituin rantakohde ja Karibian alueen suurimpia lomakeskittymiä, joka on viime vuosien aikana laajentunut kansainvälisiin mittasuhteisiin. Pitkä ranta, laaja hotellitarjonta ja kansainväliset palvelut mahdollistavat loman jokaiseen makuun laadusta tinkimättä.

Varaderosta on tullut vilkas rantalomakohde, joka houkuttelee ensisijaisesti niitä matkailijoita, jotka kaipaavat tekemistä, yöelämää ja ostosmahdollisuuksia Varaderon kaupungissa tai Havannassa.

Cayo Santa Maria on vähemmän tunnettu ja Varaderoa rauhallisempaa lomailua tarjoava kaupunki, jossa viihdyt upeilla rannoilla luonnon helmassa, hyvistä hotellipalveluista nauttien.

Cayo Santa Maria on vähemmän rakennettu kuin Vardero ja sen takia ruuhkattomampi kohde rantalomailijalle. Hotelleja on vain kourallinen ja hajanaisen rantaviivan takia ne eivät ole vieri vieressä. Upea ranta on näyttävä ja mielenkiintoinen, sillä se muodostuu pitkän viivan sijaan poukamista ja niemistä, jotka luovat mielenkiintoisen merellisen maiseman ja tarjoavat erinomaisia uintimahdollisuuksia.

Tämä meren ympäröimä pitkä niemi on myös helppo saavuttaa, sillä sen ja pääsaaren välillä kulkee maantie ja silta, joka oikaisee yli meren suoraan ranta-alueelle.

Cayo Largo del Sur eli Cayo Largo saari sijaitsee noin 60 km Kuuban “mantereelta” etelään. Cayo Largo on tunnettu yhteensä yli 20 km pitkistä rannoistaan ja rauhallisesta tunnelmasta. Saari on lähes autio eikä vakituisia asukkaita ole. Elämä keskittyy siten muutamaan hotelliin, joiden henkilökunta asuu pienessä Isla del Solin kylässä lähellä lentokenttää.

Eri matkalehdet ovat useasti luokitelleet Cayo Largon rannat maailman parhaimmistoon, ovathan ne poikkeuksellisen pitkiä, lähes autioita, rakentamattomia ja neitseellisessä tilassa.


Lue lisää

Rantaloma Kuubassa

Esimerkkipaketti 7-14 vrk

 • menopaluu lennot Varaderoon, Cayo Largolle tai Havannaan,
 • 7-14 vrk majoitus valitsemassasi (4-5 -tähden) hotellissa ja huonetyypissä,
 • puoli- tai täysihoito tai all inclusive -palvelut,
 • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä,
 • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

2100-3500,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Kuuba Varadero
Kuuba Cayo Santa Maria
Kuuba TrinidadKuuba Varadero

Syy matkustaa

 • Rantaloman ohessa Kuubassa on paljon muutakin nähtävää esim. kaupunkilomilla ja kiertomatkoilla.
 • Monenlaista rantalomailua kiireellisistä hiljaisiin paikkoihin.
 • Hyvä hotellien taso etenkin Varaderossa ja Cayo Santa Mariassa.
 • Hyvä palvelutarjonta myös lapsiperheille.

Vinkki

Kuuban rantakohteet sijaitsevat kohtalaisen lähellä toisiaan. Voit esimerkiksi helposti yhdistää Varaderon ja Cayo Santa Marian samalla matkalla.

Kannattaa myös pitää mielessä mahdollisuus vierailla esimerkiksi historiallisessa Trinidadissa tai Santiago de Cubassa pari päivää.

 1. Havanna
 2. Varadero
 3. Cayo Santa Maria
 4. Cayo Largo
 5. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä