Korfu

Kreikka

Rantoja ja historiaa

Sandaalit

Rantalomat

Korfun saari sijaitsee Kreikan ja Italian välillä aivan Kreikan ja Albanian rannikon tuntumassa. Aurinkoinen ja lämmin ilmasto on tehnyt saaren myös suomalaisten lomailijoiden suosikiksi. Joskin talvet ovat välillä hieman viileät ja keskikesä kuuma, kevät ja syksy tarjoavat säitä myös suomalaiseen makuun.

Korfu on aika pieni saari 60 km:n pituudellaan, mutta tarjoaa silti varsin paljon nähtävää ja koettavaa. Kallioista saarta ympäröi kymmenet rannat, joista suuriin osa ovat pienempiä ja rauhallisempia hiekkapoukamia. Jos ei halua pysäköityä koko loman ajaksi vain oman hotellin rannalle, kannattaakin ajaa vuokra-autolla saaren ympäri ja kokeilla muitakin merellisiä elämyksiä. Samalla pääsee tutustumaan kuvauksellisiin kyliin ja maisemiin, joita riittää joka lähtöön.

Korfu on historian saatossa vaihtanut kättä monta kertaa strategisen sijaintinsa takia. Milloin saari on ollut italialaisten, milloin brittien ja milloin ranskalaisten hallinnassa, vain muutama hallitsija mainitaksemme. Korfu palautuikin Kreikalle vasta 1864, mutta joutui jälleen maailmansotien aikana eri maiden valloittamaksi. Värikäs historia on kuitenkin jättänyt jälkensä ja Korfu onkin täynnä historiallisia ja arkeologisia kohteita monelta aikakaudelta.

Rantalomailun lisäksi kannattaakin tehdä päiväretkiä ympäri saarta ja tutustua vaikkapa upeaan Pyhän Spiridonin kirkkoon, Vlachernan, Pantokratorin ja Paleokastritsan luostareihin, Angelokastron linnoitukseen, Korfun vanhaan kaupunkiin tai lukuisiin museoihin.

Korfun loma onkin varsin kiehtova yhdistelmä rantalomailua, kulttuuria ja historiaa, jonka puitteissa lomapäivät tuuppaavat jäädä lyhyeksi kaikkien kiinnostavien aktiviteettimahdollisuuksien puitteissa.


Lue lisää

Rantaloma Korfulla

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • menopaluulennot Korfulle sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Domes of Corfu -hotellissa Tropical retreat -huoneessa,
  • puolihoidon hotellissa,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1125,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Kreikka Korfu maisema
Kreikka Korfu kaupunki
Kreikka Korfu ranta
Kreikka Korfu terassi
Kreikka Korfu meri

Syy matkustaa

  • Miellyttävä ilmasto lähes koko vuoden ympäri.
  • Tasokkaat ja monipuoliset palvelut, pienet ja idylliset hotellit ja majoitusliikkeet.
  • Lukuisat historialliset ja arkeologiset nähtävyydet.
  • Suuri valikoima rantoja jokaiseen makuun.

Vinkki

Kofrun läheinen sijainti sekä Kreikan että Albanian mantereen rannikkoa mahdollistaa helpot päiväretket mantereelle sekä loman jatkamista esim. Kreikan Thessalonikissa tai Ateenassa.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä