Espanja

Ibiza

Kulttuuria ja juhlaa

Sandaalit

Rantalomat

Ibizan lomasaari sijaitsee Välimerellä vain noin 100 km päässä Espanjan rannikosta ja on siten helppojen viikonloppuyhteyksien päässä Euroopan metropoleista. Ibiza onkin sen takia noussut maineeseen aurinkoisena bilesaarena, jonne etenkin nuorempi asiakaskunta on eksynyt viettämään lomaa ja juhlimaan.

Viime vuosina Ibizalla on kuitenkin panostettu enemmän mm. lapsiperheisiin ja luksusmatkailuun, jonka puitteissa myös Mr Travelin asiakkaat löytävät Ibizasta kiehtovan uuden vaihtoehdon.

Ibizalla onkin runsaasti tarjottavaa juhlimisen lisäksi. Rantoja on lukuisia ympäri saarta, niin suuria kun pieniäkin. Suurin on Playa d’en Bossa, joka on Ibizan kaupunginranta (pääkaupunki), mutta kannatta myös vuokrata auto ja vierailla pienimmillä rauhallisimmilla rannoilla kuten vaikkapa Cala Llenyalla.

Ibizalla on myös runsaasti historiallisia nähtävyyksiä kuten Ibizan kaupungin vanhat korttelit, Dalt Vilan linnoitusalue ja Puig de Molinsin foiniikkialainen nekropolis. Muualla saarella löydät mm. Sant Josep de sa Talaian kirkon, Sa Capelletan kappelin ja Es Canarin hippimarkkinat. Piipahda myös ns. “Ibizan Stonehengellä” eli vuonna 2014 rakennetulla Time and Space monumentilla. Ibizan luonnonpuistot kuten Ses Salines, Es Vedra ja Es Vedranell tarjoavat myös erinomaisia vierailukohteita päiväretkien puitteissa.

Yöelämästään tunnetulla Ibizalla on luonnollisesti varsin paljon tarjontaa viihdemielessä iltaisin. Klubeja on lukemattomia ja rantajuhliin voi ottaa osaa niin Ibizan kaupungin kun San Antonionkin rannoilla eikä ole tavatonta bongaa maailmanluokan julkkiksiakin juhlatunnelmissa.

Ibizan loma on kiehtova yhdistelmä rantalomailua, kulttuuria ja juhlatunnelmaa myös aikuiseen makuun. Kokeile!


Lue lisää

Rantaloma Ibizalla

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • menopaluulennot Ibizalle sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Siau Ibiza -hotellissa (San Miguelissa, vain aikuisille) huoneessa puutarhanäkymällä,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1250,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Fly&Drive -loma Euroopassa

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Espanja Ibiza katu
Espanja Ibiza ranta
Espanja Ibiza kaupunki
Espanja Ibiza juhla
Espanja Ibiza DJ

Syy matkustaa

  • Lämmin ilmasto ja runsas rantatarjonta.
  • Lukuisat historialliset ja arkeologiset nähtävyydet.
  • Tasokas palvelutarjonta ja helpot yhteydet Suomesta.
  • Vilkas yöelämä.

Vinkki

Ibizan rantaloman kannattaa yhdistää esim. Barcelonan tai Madridin kaupunkilomaan reitittämällä lennot näiden kaupunkien kautta. Muista myös vierailla naapurisaari Formenteralla vaikkapa päiväretkellä. Lähellä sijaitseva Mallorca ja Menorca ovat myös kätevästi yhdistettävissä Ibizaan.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä