Havaiji

USA

Tiki Tiki Waikiki

Sandaalit

Rantalomat

Havaijin saarilla on kaikkea mitä vierailija kaipaa: tulivuoria, rantoja dramaattisia maisemia, viidakkoja ja polynesialaista vieraanvaraisuutta. Koe tämä USA:n 50. osavaltio ja ihastu!

Oahun saarella sijaitseva Honolulu tarjoaa auringonpaistetta ja palmupuita vuoden ympäri. Honolulun kupeessa sijaitsee tunnettu Waikikin ranta, joka on mm. toiminut monen TV-sarjan näyttämönä.

Meno on Waikikilla kansainvälistä ja vilkasta. Palvelutarjonta on varsin laaja, ja loma Oahulla onkin mahtava yhdistelmä rantaa ja kaupunkia samassa paketissa.

Honolulun yöelämä, ostosmahdollisuudet, sekä nähtävyydet, kuten Pearl Harbor ja Bishop-museo luovat lisää sisältöä lomaan. Ei myöskään kannata unohtaa kiertoajeluja saaren viidakoissa upeine vuorimaisemineen, nekin monen tunnetun filmin taustoilta tuttuja.

Oahu ei ole hiljaisen ja rauhallisen rantalomailun kohde, mutta erinomainen ponnahduslauta muille hiljaisimmille Havaijin saarille mentäessä.

Maui on Havaijin toiseksi suurin ja huomattavasti Oahuta rauhallisempi saari.

Maui on mielenkiintoinen kohde monimuotoisen ja upean luontonsa ansiosta – saarelta löytyy niin tuliperäisiä vuoria ja viidakoita, kuin kymmeniä mahtavia hiekkarantoja, joilla rantalomailija voi nauttia auringosta.

Saari tarjoaa rantalomailun lisäksi erinomaiset mahdollisuudet aktiviteeteille, kuten pyöräilylle, vaellusretkille, golfaukselle ja ratsastukselle. Yhtenä päivänä voit katsella auringonnousua Haleakalan tulivuoren laelta, ja toisen viettää vaeltaen viidakossa.

Havaijin matkalla nähtävää ja tekemistä löytyy siis taatusti jokaiselle, joten varaa ainakin muutama päivää aikaa luontoseikkailulle rantalomailun lisäksi.


Lue lisää

Rantaloma Havijilla

Esimerkkipaketti 10 vrk

  • menopaluu lennot Honoluluun (Oahu) tai Mauillle,
  • 10 vrk majoitus valitsemassasi (4-5 -tähden) hotellissa ja huonetyypissä,
  • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä,
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2370,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

USA Havaiji ranta
USA Havaiji
USA HavaijiUSA Havaiji

Syy matkustaa

  • Trooppinen ja merellinen ilmasto, yli 200 km pitkä paratiisimainen rantaviiva ja upeat koralliriutat.
  • Tasokkaat ja monipuoliset palvelut, pienet ja idylliset hotellit ja majoitusliikkeet.
  • Akviteettimahdollisuudet aina sukelluksesta surffaukseen ja golfista retkeilyyn.

Vinkki

Havaijilla on monta vierailun arvoista saarta. Oahun, jonne kansainväliset lennot yleensä lentävät, voi mukavasti yhdistää Mauiin ja Big Islandiin eli varsinaiseen Havaijin saareen. Kullakin saarella on nimittäin oma erikoisuutensa tarjottavana ja ne kaikki kannattaakin nähdä vaikkapa samalla matkalla.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä