Abu Dhabi

Lähi-idän helmi

Aurinkolasit

Kaupunkilomat

Monelle vielä verrattain tuntematon matkakohde, Abu Dhabi, on yksi Arabiemiraattien seitsemästä emiirikunnasta ja maan pääkaupunki. Kaupunki on turhaan jäänyt naapurinsa Dubain varjoon, sillä matka Abu Dhabiin on kiehtova kokemus, jossa yhdistyy sekä ranta- että kaupunkiloman parhaat puolet.

Abu Dhabi on merellinen aavikkokohde, jonka kaupunkirannat luovat upeat – joskaan ei kovin perinteiset – puitteet rantalomalle. Pitkien hiekkarantojen vieressä kohoavat pilvenpiirtäjät muistuttavat, ettei loman Abu Dhabissa tarvitse rajoittua auringonottoon, vaan kaupunki tarjoaa matkailijalle loputtomiin nähtävää ja koettavaa rantojen ulkopuolellakin.

Abu Dhabi on varsin moderni kohde, jonka kiehtovat, lähes taideteoksen näköiset rakennukset ovat jo itsessään nähtävyys. Kaupunki onkin toiminut eräänlaisena arkkitehtuurin koekenttänä, jossa on kokeiltu ties millaisia ratkaisuja rahaa säästämättä. Abu Dhabin matkalla kannattaakin vierailla kaupungin ikonisissa maamerkeissä, kuten Sheikki Zayedin suurmoskeijassa tai maailman kallistuneimmassa rakennuksessa Capital Gatessa. Kulttuurinnälkäisille on tarjolla esimerkiksi Al Jahilin linnoituksessa toimiva museo, sekä Louvren taidegalleria.

Lomaillessa Abu Dhabissa ei kannata unohtaa vierailua Yas-saarella, josta löytyy tekemistä jokaiseen makuun. Moottoriurheilun fanit suuntaavat saaren Formula-1 radalle, jossa pääsee myös itse hyppäämään auton rattiin. Golffarit löytävät täältä upean Yas Links -kentän, joka ei tosin suinkaan ole golfaajan ainoa vaihtoehto kaupungissa. Lapsiperheet ja lapsenmieliset taas viihtyvät Yas Waterworld -vesipuistossa, tai Ferrari World -huvipuistossa, josta löytyy myös maailman nopein vuoristorata.

Abu Dhabin matkaa kannattaa täydentää viettämällä jokunen päivä aavikkohotellissa kaupungin ulkopuolella. Nämä tasokkaat luksushotellit tarjoavat mukavan irtioton kaupungin kiireestä; päivän aavikkosafarin jälkeen loman huipennuksena odottaa hiljainen dyyni-illallinen tähtitaivaan alla.


Lue lisää

Ranta- / kaupunkiloma Abu Dhabissa

Esimerkkipaketti 10 vrk

  • menopaluulennot Abu Dhabiin sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 10 yön majoituksen Saadiyat Rotana Resort & Villas -hotellissa Classic -huoneessa,
  • täysihoidon hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2370,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Dubai ja Arabi Emiraatit talvelle -24/-25 nyt varattavissa

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako kaupunkiloma?

Lähetä kysely

Abu Dhabi Qasr Al Hosn portti
Abu Dhabi aavikkokaupunki
Abu Dhabi suihkulähde
Abu Dhabi markkina
Abu Dhabi antilooppi

Syy matkustaa

  • Vuoden ympäri lämmin kohde, jossa yhdistyy sekä ranta- että kaupunkiloma.
  • Erinomaiset aktiviteettimahdollisuudet ja paljon nähtävyyksiä myös lapsille.
  • Tasokkaat golfmahdollisuudet.
  • Formula 1 -rata kilpailuineen.
  • Korkeatasoiset aavikkohotellit, jotka mahdollistavat upean aavikkokokemuksen.

Vinkki

Abu Dhabin kannatta yhdistää Dubain lomaan. Dubai sijaitsee vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Abu Dhabista ja tarjoaa lukuisia kiehtovia kokemuksia kuten vierailun maailman korkeimmassa rakennuksessa Burj Khalifassa.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä