Italia

Mestarien liiga

Jalkapallomatkat

Mestarien liiga tai Champions League, kuten sitä englanniksi kutsutaan, on Euroopan parhaiden seurajoukkueiden kesken pelattava cup-muotoinen kilpailu, jonka voittaja on Euroopan paras seura. Tästä mestaruudesta on pelattu vuodesta 1955 alkaen, mutta alkuvaiheessa kilpailun nimi oli yksinkertaisesti Euroopan cup. Mestarien liigan nimellä pelattiin ensi kertaa kaudella 1992-1993 jolloin myös pelisysteemi muutettiin nykyisen kaltaiseksi.

Mestarien liigan karsintakierrokset pelataan heinä-elokuussa ja lohkovaiheen ottelut syyskaudella. Jatkopelit alkavat yleensä helmikuussa ja finaali pelataan touko-kesäkuun paikkeilla.

Kaikkien aikojen menesttynein joukkue on Real Madrid. Myös AC Milan, Bayern München, Barcelona sekä Liverpool ovat saavuttaneet vähintään viisi mestaruutta. Suomalaisetkin ovat päässeet juhlimaan mestaruutta, Jari Litmanen oli Ajaxin maalitykki keväällä 1995 ja Sami Hyypiä voitti mestaruuden Liverpoolin paidassa kauden 2004-2005 päätteeksi.

Muistatko vielä: HJK pääsi lohkovaiheeseen kaudella 1998-1999. HJK voitti kotonaan Benfican 2-0 sekä pelasi tasan Kaiserslauternin kanssa. Vieraissa HJK saavutti yhden pisteen tasapelillä Benficaa vastaan. HJK on edelleen ainoa suomalaisjoukkue, joka on päässyt Mestarien liigaan.

Mestarien liiga

Esimerkkipaketti

  • meno-paluulennot kohteeseen sis. matkalaukun ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • 2 yön majoituksen kohteessa vähintään 4-tähden hotellissa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä,
  • otteluliput hyvällä paikalla pitkällä sivulla.

Hinta

  • FC Barcelona - Inter Milan (Barcelona) 2 vrk alk. 815,- / hlö.
  • FC Barcelona - Tottenham (Barcelona) 2 vrk alk. 725,- / hlö.
  • AS Roma - Real Madrid (Rooma) 2 vrk alk. 1015,- / hlö.

Yllä vain muutama esimerkkiottelu. Voit tilata paketin mihin tahansa muuhunkin otteluun. Katsoi ottelupäivät Mestarinliigaan otteluohjelmasta ohessa.

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Hyvät lentoyhteydet suoraan Suomesta.
  • Tasokkaat hotellit.

Kysy lisää

Vinkki

Vietä muutama päivä ylimääräistä kaupunkilomaa ottelukohteessasi tai yhdistä se toiseen lähikaupunkiin.

Barcelona
Rooma

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä