Mestarien liiga

Jalkapallomatkat

Mestarien liiga tai Champions League, kuten sitä englanniksi kutsutaan, on Euroopan parhaiden seurajoukkueiden kesken pelattava cup-muotoinen kilpailu, jonka voittaja on Euroopan paras seura. Tästä mestaruudesta on pelattu vuodesta 1955 alkaen, mutta alkuvaiheessa kilpailun nimi oli yksinkertaisesti Euroopan cup. Mestarien liigan nimellä pelattiin ensi kertaa kaudella 1992-1993 jolloin myös pelisysteemi muutettiin nykyisen kaltaiseksi.

Mestarien liigan karsintakierrokset pelataan heinä-elokuussa ja lohkovaiheen ottelut syyskaudella. Jatkopelit alkavat yleensä helmikuussa ja finaali pelataan touko-kesäkuun paikkeilla.

Kaikkien aikojen menesttynein joukkue on Real Madrid. Myös AC Milan, Bayern München, Barcelona sekä Liverpool ovat saavuttaneet vähintään viisi mestaruutta. Suomalaisetkin ovat päässeet juhlimaan mestaruutta, Jari Litmanen oli Ajaxin maalitykki keväällä 1995 ja Sami Hyypiä voitti mestaruuden Liverpoolin paidassa kauden 2004-2005 päätteeksi.

Muistatko vielä: HJK pääsi lohkovaiheeseen kaudella 1998-1999. HJK voitti kotonaan Benfican 2-0 sekä pelasi tasan Kaiserslauternin kanssa. Vieraissa HJK saavutti yhden pisteen tasapelillä Benficaa vastaan. HJK on edelleen ainoa suomalaisjoukkue, joka on päässyt Mestarien liigaan.


Lue lisää

Mestarien liiga

Esimerkkipaketti

  • menopaluu lennot kohteeseen sis. matkalaukun ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • ilmoitettu määrä majoitusöitä kohteessa vähintään 4-tähden hotellissa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä,
  • otteluliput hyvällä paikalla pitkällä sivulla.

Hinta

Hinta vaihtelee paljon ottelun ja katsomopaikan mukaan. Tutustu kisakalenteriin ja pyydä toimistostamme tarjous oman suosikkijoukkueesi oteluun.


Kiinnostaako jalkapallomatka?

Lähetä kysely

Matkateema jalkapallo Englanti Valioliiga
Matkateema jalkapallo voitto
Matkateema jalkapallo maaliverkko
Matkateema jalkapallo
Matkateema jalkapallo maali

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä