MSC Cruises

Italialaista loistoa

Ankkuri

Risteilyt

MSC Cruises on maailman suurin yksityisomistuksessa oleva varustamo ja risteilyn ykkönen Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Etelä-Afrikassa ja myös Persianlahdella.

MSC Cruises -laivastossa on tällä hetkellä toista kymmentä huippumodernia, erittäin innovatiivista ja tyylikkäästi suunniteltua alusta, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan lomakokemuksen herkullisella ja aidolla ruoalla, palkitulla viihteellä, rentoutumisella, mukavalla majoituksella sekä moitteettomalla ja asiantuntevalla palvelulla.

MSC risteilee ympäri vuoden Välimerellä ja Karibialla. Kausireitit ovat Pohjois-Eurooppa, Atlantti, Etelä-Amerikka, Etelä-Afrikka, Kiina, Dubai, Abu Dhabi ja Intia. Valikoimassa on 7-14 vuorokauden risteilyjä yli 70 eri maahan. Eikä hinnatkaan päätä huimaa.

MSC sopii hyvin perheille sekä pariskunnille. Aktiviteetteja nimittäin löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. Eikä tarvitse lähteä New York:n asti kokemaan Broadwayta, MSC oma Broadway teatteri tarjoaa nimittäin New Yorkin tasoisia esityksiä.

Ruokailla voit käytännössä mihin aikaan tahansa. Ruokaa saa 20 tuntia päivässä joten voit mennä syömään juuri nälän iskiessä. Pääravintolat tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia ruokia, joissa on vaihtuvat menut aina buffet-ruokailusta parhaimpiin Välimeren lautasiin.

Rentoutumistakaan ei pidä unohtaa. Hyödynnä kylpylän laajat palvelut aina kauneudenhoidosta hierontaan. Kuntoa pääsee vuorostaan pitämään yllä hyvin varustetuissa kuntosaleilla, kuntokävelyllä tai pallopelien muodossa.

Hytit ovat hyvin varustettuja ja tasokkaita. Tarjolla on kaikkea sisähyteistä sviitteihin, ja kaikkea siitä väliltä. Suosituin hyttikategoria Mr Travelin asiakkaille on kuitenkin parvekehytti, jossa pääsee nauttimaan maisemista myös ulkosalla.

MSC Cruises -kokemus luo vieraille ainutlaatuisia ja unohtumattomia tunteita tuomalla maailman kulttuurit, kauneuden ja maut saatavillesi. MSC:n intohimo risteilemiseen näkyy huippuosaamisessa, omistautumisessa ja kaikkien yksityiskohtien hallitsemisessa. MSC onkin valintasi kun haluat risteillä tasokkaasti ja silti verrattain edullisesti.


Lue lisää

MSC Cruises risteily

Esimerkkipaketti

 • menopaluulennot satamakohteeseen,
 • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa,
 • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa,
 • täysihoidon sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut,
 • menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

1100-3300,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi.


Tarjouksia


Kiinnostaako risteily?

Lähetä kysely

Risteily MSC Cruises Ateena
Risteily MSC Cruises yläkansi
Risteily MSC Cruises merellä
Ristely MSC Cruises lounge
Risteily MSC Cruises drinkki

Syy matkustaa MSC Cruisesilla

 • Suuret laivat laajalla palveluvalikoimalla.
 • Kattava reittivalikoima etenkin Välimerellä.
 • Laaja hyttivalikoima, josta löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun.
 • Verrattain edulliset hinnat.
 • Perheystävälliset risteilyt.

MSC Cruisesin reittivaihtoehdot

MSC Cruises risteilee lähes kaikilla suurilla merillä reittien painottuessa Karibian vesille sekä Välimerelle. Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

 1. Atlantti
 2. Välimeri
 3. Etelä-Amerikka
 4. Karibia
 5. Afrikka
 6. Lähi-itä
 7. Eurooppa
 8. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä