Princess Cruises

Lemmenlaivalla lomalle

Ankkuri

Risteilyt

Yhdysvaltalainen Princess Cruises -varustamon aluksilla on rakkauden laivojen maine, paristakin syystä – yhtiö tuli alun perin tutuksi 1970-luvun hittisarjasta ”The Love Boat”, "Lemmenlaiva" ja nykyään Princess Cruises on myös yksi harvoista risteilyvarustamoista, jonka laivoilla voi mennä kapteenin vihkimänä naimisiin.

Reittivalikoima kattaa yli 100 vierailumaata, lähes 400 vierailusatamaa ja kaikki seitsemän mannerta ja on usein valittu maailman parhaimmaksi. Oletko koskaan halunnut nähdä Alaskan hieman kattavammin? Princess Cruisen Alaskan risteilypaketteja pidetään yhtenä markkinoiden parhaimmista ja niihin voit yhdistää myös muutaman yön majoituksen Alaskan villin luonnon helmassa.

Kaikki Princess Cruisesin vajaa 20 alusta kuuluvat keskikokoisten risteilijöiden joukkoon, joten tekemistä on niin nuorille kuin vanhemmillekin matkustajille. Aktiviteetti- ja viihdetarjonnan osalta Princess Cruises luottaakin perinteisiin suosikkeihin; risteilyiltä löytyy teatteria ja musikaaleja, kasino ja uima-altaita, sekä reitin kohteiden mukaan teemoitettuja esityksiä ja aktiviteetteja hulahulatanssista sambaan. Iltaisin on tarjolla leffaelämyksiä tähtitaivaan alla. Kun yläkannelle asetellaan mukavia lepotuoleja, valkokankaalle heijastetaan suosikkielokuvia ja vilttien alla loikoileville katsojille tarjoillaan popcorneja.

Princess Cruisesin risteilyillä on täysihoito, eli ateriat ja valikoidut juomat kuuluvat matkan hintaan. Valittavana on niin à la carte -ravintoloita kuin buffet-ravintolakin, sekä rennompia ruokapaikkoja, kuten pizzeria ja hampurilaisravintola. Princess Crusesin erikoisuus on mahdollisuus valita perinteisen päivälliskattauksen ja vapaamuotoisemman ruokailun välillä, jolloin asiakas voi itse päättää ruokailuajan. Laivoilla on myös lisämaksullisia erikoisravintoloita ja aikuiset matkustajat voivat myös viettää joillain laivoilla rauhallisen risteilypäivän erillisellä “The Sanctuary” alueella.

Hyttejä on monen kokoisia, alkaen 15 neliön sisähyteistä ja 20 neliön parvekkeellisista ulkohyteistä aina yli sadan neliön sviitteihin.

Princess Cruises on erinomainen valinta kun haluat tasokkaan risteilyn kattavien palvelujen ja aktiviteettien puitteissa.


Lue lisää

Princess Cruises risteily

Esimerkkipaketti

 • menopaluulennot satamakohteeseen,
 • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa,
 • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa,
 • täysihoidon sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut,
 • menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

1000-5500,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi.


Tarjouksia


Kiinnostaako risteily?

Lähetä kysely

Syy matkustaa Princess Cruisesilla

 • Luksustason riosteiyt.
 • Keskikokoiset ruuhkattomat laivat laajalla palveluvalikoimalla.
 • Erittäin kattava reittivalikoima.
 • Laaja hyttivalikoima, josta löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun.

Reittivaihtoehdot

Princess Cruises risteilee lähes kaikilla suurilla merillä ja tarjonnassa on myös maailmanympäriristeiyjä. Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

 1. Atlantti
 2. Alaska
 3. Oseania
 4. Aasia
 5. Karibia
 6. Eurooppa
 7. Välimeri
 8. Havijin saaret
 9. Panaman kanava
 10. Etelä-Amerikka
 11. Ranskan Polynesia
 12. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä