Havila Voyages

Norjan vuonot tasokkasti

Ankkuri

Risteilyt

Haliva Voyages varustamo risteilee Norjan Atlantin rannikkoa pitkin, joka usein kutsutaan maailman kauneimmaksi risteilyreitiksi. Havila kilpailee siten tunnetumman Hurtigruten varustamon kanssa, mutta Hurtigrutenista poiketen, Havilan alukset ovat oikeita risteilyaluksia eikä matkustajia ottavia rahtialuksia. Tämän myötä Havilan matkustustaso on selvästi korkeampi kun Hurtigrutenilla.

Norjan rannikko vuonoineen onkin maineensa arvoinen elämys. Jylhät vuoret, etelän vehreä luonto ja pohjoisen karut saaret, sekä satunnaiset pienet kalastajakaupungit ovat todella ainutlaatuinen kokemus.

Havilan alukset ovat hieman pienempää kokoa palvelleen hieman yli 600 matkustajaa. Kokonsa puolesta Havilan alukset pääsevät käytännössä kaikkiin rannikon satamiin toisin kun monen suuremman varustamon tuhansien henkilöiden jättilaivat. Alukset ovat verrattain uudet ja rakennettu 2021-2023. Palvelutarjontaan kuluu mm. ravintoloita, kahvilat ja baareja, kylpyläpalvelut, kuntosali ja kauppa.

Hyttikoot vaihtelevat 10-45 neliömetrin välillä, joista pienimmät ovat sisähyttejä, jotka hintansa puolesta soveltuvat esim. myös yksin matkustaville. Suuremmat hytit ovat sviittejä, joissa on kaikki mukavuudet kuten iso parveke, erillinen WC ja kylpyhuone, olohuone, ruokailutila ja paljon muuta.

Havilan risteilyt ovat täysihoidolla, johon kuuluu myös esim. internetyhteys. Ruokatarjonta heijastaa norjalaista keittiötä, joka sopii myös suomalaiseen makuun. Erityisesti merelliset herkut ja kala-ateriat ovat Havilan bravuureja mutta tarjonnassa on toki paljon muutakin. Raaka-aineet ovat paikallista tuotantoa ja aterioinnin osalta on valittavissa joko epämuodollisemman pääravintolan tarjonta tai muodollisempi ns. fine-dining illallisravintola. Ravintoloissa on aina pöytiin tarjoilu, joten buffet-jonoissa ei tarvitse odotella.

Reittivalikoima keskittyy Norjan rannikkoon, jonka voi risteillä joko etelästä pohjoiseen tai päin vastoin. Pisin reitti kestää toista viikkoa ja kohteita on kolmisenkymmentä. Jos aika on rajoitettu, lyhyempiäkin risteilyjä vain osalle rannikkoa on tarjolla. Matkan varrella pysähdytään mielenkiintoisimpiin kohteisiin, joihin voi joko tutustua omatoimisesti tai laivan järjestämillä lisämaksullisilla rekillä.

Jos Norjan upeat vuonomaisemat kiinnostavat ja haluat kokea ne tasokkaimmissa puitteissa kattavilla palveluilla, Haliva Voyages on ilman muuta valintasi.


Lue lisää

Havila risteily

Esimerkkipaketti

  • menopaluu lennot satamakohteeseen,
  • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden yön majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa,
  • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa,
  • täysihoitopalvelut sekä muut laivan tarjoamat palvelut,
  • menopaluu kuljetukset hotellin ja lähtö- / päätesataman välillä sekä lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

500-3000,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi.


Tarjouksia


Kiinnostaako risteily?

Lähetä kysely

Risteily Havila Voyages
Risteily Havila Voyages
Risteily Havila Voyages
Risteily Havila Voyages
Risteily Havila Voyages
Risteily Havila Voyages

Syy matkustaa

  • Aidot risteilyalukset, jotka pääsevät kaikkiin satamiin.
  • Tasokas ja kattava palvelutarjonta.
  • Modernit ja tyylikkäät hytit.
  • Hyvä valikoima eripituisia risteilyjä.

Havila Voyages

Haliva Voyages on tasokas risteilyvaihtoehto Norjan vuonomaisemista kiinnostuneille. Aitojen risteilyalusten kattava palvelutarjonta takaa onnistuneet matkaelämyksen.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä