Marokko

Loma Atlantin rannoilla

Sandaalit

Rantalomat

Afrikan Atlantin rannikolla sijaitseva Agadir on houkutellut turisteja yli 10 km pitkälle rannalleen jo vuosikymmenten ajan ja on Marokon ehdottomasti suosituin rantakohde.

Afrikan Atlantin rannikolla sijaitseva Agadir on houkutellut turisteja yli 10 km pitkälle rannalleen jo vuosikymmenten ajan ja on Marokon ehdottomasti suosituin rantakohde.

Kuusikymmentäluvulla Agadir kärsi maanjäristyksestä, jonka seurauksena kaupunki pitkälti rakennettiin uudelleen eikä kovin paljon vanhaa rakennuskantaa ole säilynyt. Agadir onkin pääasiassa rantalomakohde, eikä ihme, sillä aurinko paistaa täällä lähes joka vuoden päivänä.

Aurinkoisesta sijainnista huolimatta, Atlantin viilentävät tuulet pitävät lämpötilan yleensä mukavasti alle 30 asteessa. Useimmat vierailevat kuitenkin Suomen talven aikaan kun lämpötila on noin 20 asteen ympärillä. Rantalomailijalle löytyykin paljon aktiviteettejä sekä valtava määrä baareja ja ravintoloita, joissa voi kokeilla paikallisia herkkuja. Myös öinen Agadir on näkemisen arvoinen, sillä yöelämä on vilkasta ja monet basaarit ovat auki pitkälti auringonlaskun jälkeenkin.

Mutta Agadir on paljon muutakin. Kaupungissa löytää esimerkiksi soukit eli markkinat kuten El Had, joka tarjoaa kilometrien edestä kojuja ja kioskeja loputtomalla tarjonnalla ostettavaa. Kulttuurista kiinnostuneiden kannattaa tutustua Agadirin vanhaan linnoitukseen tai perinnemuseoon, jossa esitellään mm. berberikulttuuria. Piipahda myös botaanisessa puutarhassa ja krokotiilipuistossa.
Päiväretken kannattaa tehdä Atlasvuorille, jossa noin 20 km kaupungista sijaitsee ns. Paratiisilaakso upeine maisemineen tai vieraile kaupunkia ympäröivillä aavikoilla opastetun kierroksen puitteissa.

Oli sitten kiinnostunut rannoista, ruoasta, kulttuurista tai luonnosta, Agadir on helppo valinta lomakohteeksi.


Lue lisää

Rantaloma Agadirissa

Esimerkkipaketti 10 vrk

  • menopaluu lennot Agadiriin sis. matkatavaraa ruumaan,
  • 7 yön majoituksen Iberostar Founty Beach -hotellissa standard huoneessa,
  • all inclusive palvelut hotellissa,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 910,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Dominikaaninen on täydellinen golf-kohde!

Malediivien All Incluisive Emerald lomasaaret nyt jopa 30% hintaedulla!


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Syy matkustaa

  • Aurinkoinen vuoden ympäri.
  • Edullinen hintataso.
  • Runsaasti nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.
  • Helpot yhteydet Suomesta.

Vinkki

Agadirin rantaloman kannattaa yhdistää esim. kaupunkilomaan Marrakeshissa. Kohteiden välillä on vain vajaan kolmen tunnin ajomatka, joka täyttyy vaikkapa taksilla.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä