Malediivit

Lomailua pikkusaarilla

Sandaalit

Rantalomat

Malediivit on yli 1000 saaren saarivaltio Intian valtameressä, jonka yksi pääelinkeino on turismi. Malediivit ei kuitenkaan ole massaturismikohde, sillä hieman korkeammat matkahinnat ja saarten pieni koko rajoittavat turistivirtoja.

 

Malediiveilla voitkin rentoutua omassa rauhassa, sillä kullakin saarella on vain yksi pienehkö hotelli, jonka puitteissa kaikki palvelut ovat. Oikean lomasaaren valinta onkin ratkaiseva tekijä loman onnistumiselle.

 

Malediivien eräs erikoisuus on hotelleille tyypilliset vesibungalowit, eli talomajoitus veden päällä. Näissä huoneissa yksityisyys on taattu ja voit pulahtaa turkoosiin veteen suoraan omalta terassilta tai seurailla värikkäitä kaloja makuuhuoneen lattiaikkunan kautta. Tätä ainutkertaista majoitusvaihtoehtoa kannattaa todellakin kokeilla.

Varsinaisia nähtävyyksiä Malediivien lomalla ei pääse näkemään, mutta uskomattoman kauniita maisemia ihaillessa mitään muuta ei tarvitsekaan. Täydellisen turkoosi vesi, valkeahiekkaiset rannat ja tuulessa huojuvat palmut ovat kuin unelmien rantaloman ilmentymä.

 

Malediivit on oiva kohde matkailijalle, joka haluaa nauttia auringon lämmöstä, sukeltaa, snorklata, kalastaa tai harrastaa muita vesiurheilulajeja rauhallisessa ja idyllisessä trooppisessa ympäristössä. Siksi siitä on tullut suosikkikohde myös häämatkalaisille.

Rantaloma Malediiveilla

Esimerkkipaketti 8 vrk

  • meno-paluulennot Malelle sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 8 yön majoituksen Olhuveli Beach & Spa -hotellissa Grand Deluxe -huoneessa,
  • all inclusive palvelut hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset kuljetukset Malen lentokentän ja hotellisaaren välillä pikaveneellä (tai lentäen jos valitsemasi hotellisaari on kauempana).

Hinta

alk. 2560,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Tarjous

Viiden tähden luksushotelli Conrad Rangali Malediiveilla kutsuu nyt Mr Travelin asiakkaat lomailemaan paratiisisaarellaan edulliseen hintaan.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Malediivit
Malediivit
MalediivitMalediivit

Syy matkustaa

  • Upea lämmin ilmasto lähes vuoden ympäri.
  • Runsas lomasaarivalikoima jokaiseen makuun.
  • Tasokkaat hotellit eksoottisilla vesibungalowi-huoneilla.
  • Vesiaktiviteettimahdollisuuksia kuten sukellusta, kalastusta, snorklausta.
  • Mahdollisuus tehdä päiväretkiä hotellisaarelta autioille lähisaarille.

Kysy lisää

Vinkki

Malediivit sijaitsevat lähellä Sri Lankaa. Erinomainen tapa pidentää lomaa onkin tehdä kiertomatka kiehtovalla Sri Lankalla esimerkiksi ennen rantalomaasi Malediiveilla.

Malediivit

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä