Cancun

Meksiko

Aurinkoa ja maya-kulttuuria

Sandaalit

Rantalomat

Jukatanin niemimaan kärjessä sijaitseva Cancun on Meksikon suosituin lomakohde, josta löytyy laaja valikoima hotelleja, tasokkaita palveluja sekä ajanviettomahdollisuuksia. Loma Cancunissa tarjoilee vauhdikasta rantaelämää erilaisilla päiväretkillä maustettuna.

Cancun ei ole suomalaisittain tunnetuimpia lomakohteita, mutta maailmalla se on hyvinkin suosittu kohde. Alunperin Cancun oli pieni viidakon ympäröimä kylä, joka alkoi muuttua lomakohteeksi 70-luvulla. Alkuperäinen ja edelleen toimiva hotellialue sijaitsee Cancunin kaupungista itään erillisellä kapealla niemellä. Nykyään alue kasvaa hiljalleen etelässä ns. Riviera Mayan 100 km pitkällä rantakaistaleella, jonne on ilmestynyt tasokkaita ja tyylikkäitä hotelleja. Usein koko tätä Karibianmeren ranta-aluetta kutsutaankin arkikielessä Cancuniksi.

Cancuniin turisteja houkuttelevat luonnollisesti upeat ja leveät rannat, joilla ei juurikaan ole tungosta. Cancun itsessään ei ole kulttuurimatkailijan kohde, vaan tänne tullaan ensisijaisesti nauttimaan rantaelämästä. Autenttista meksikolaiskulttuuria pääsee kuitenkin näkemään lähialueilla, joten Cancun sopii tukikohdaksi, josta voi tehdä päiväretkiä muihin kohteisiin. Aurinkoisten rantapäivien välissä voitkin tehdä retkiä mielenkiintoisiin arkeologisiin kohteisiin kuten Chichen Itzaan, tai viettää ostospäivän Cancunin kaupungissa. Vierailun arvoisia ovat myös lähellä olevat piensaaret kuten Isla Mujeres.

Loma Cancunissa on kokeilemisen arvoinen, sisältörikas ja kiehtova kokonaisuus, jolla riittää auringosta nautiskelun lomassa paljon tekemistä.


Lue lisää

Rantaloma Cancunissa

Esimerkkipaketti 10 vrk

 • menopaluulennot Cancuniin sis. 2 matkalaukka / hlö, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
 • 10 yön majoituksen Secrets Silversands Riviera Cancun -hotellissa Junior Suite Pool View -huoneessa,
 • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
 • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2515,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Meksiko Cancun Maya temppeli
Meksiko Cancun Zona Hotelera
Meksiko Cancun ranta
Meksiko Cancun naamio
Meksiko Cancun viidakko

Syy matkustaa

 • Meksikon suurin ja paras turistikohde, jossa on kattava ja toimiva palvelutarjonta.
 • Laaja kirjo erilaisia majoituskohteita edullisista suurhotelleista tasokkaisiin boutique-hotelleihin.
 • Paljon aktiviteettimahdollisuuksia, hyvät ostosmahdollisuudet Cancunin kaupungin ostoskeskuksissa, yöelämää sekä mahdollisuus retkiin lähisaarille ja alueen viidakoihin.
 • Useita arkeologisia kohteita tunnetuimpina El Reyn arkeologinen alue, El Mecon näyttävät rauniot ja Chichen Itzan historiallinen maya-kaupunki.
 • Sopii pariskunnille, perheille ja häämatkalaisille.

Vinkki

Yhdistä Cancunin mannerpäivät muutamaan saaripäivään Isla Mujeresilla. Cancunista pääsee myös helposti jatkamaan lomailua Cozumelin saarelle.

Jos päätät lentää USA:n kautta, voit viettää kaupunkilomaa Amerikassa matkan varrella. Meksikosta käsin pääsee myös jatkamaan lomailua vaikka kiertomatkalla Perussa tai Argentiinassa.

 

 1. Cancun
 2. Riviera Maya
 3. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä