Bahama

Karibian suosikkikohde

Sandaalit

Rantalomat

Bahamasaaret on Karibian suosituimpia kohteita Dominikaanisen tasavallan ja Jamaikan rinnalla, ja saariryhmän 700 saaren joukosta löytyykin jokaiselle sopiva lomaparatiisi.

Bahaman lomalta vilinää ja vilskettä haluavalle erinomainen valinta on pääkaupunkisaari Nassaun kupeessa sijaitseva Paradise Island. Täällä sijaitsee jättimäinen hotelli ja viihdekeskus Atlantis Paradise Island, jossa riittää tekemistä niin aikuisille kun lapsillekin.

Lomasaarista Grand Bahama on ruuhkaisin, joten kannattaa pitää mielessä myös Bahaman rauhallisemmat kohteet, kuten Abacos, Bimini, Eleuthera, Exuma, Long Island sekä erityisen maininnan arvoinen Andros.

Andros on koko Bahamasaarten suurin saari, mutta koostaan huolimatta pysynyt lähes koskemattomana ja selvästi suurten matkustajavirtojen ulkopuolella. Andros tunnetaan upeista ja miltei ainutlaatuisista luontokohteistaan. Itäisellä rannikolla sijaitsee yksi maailman pisimpiä koralliriuttoja, Andros Coral Reef, joka on noin 300 kilometrin pituisena, ja lähteestä riippuen, jopa kolmanneksi suurin elävä organismi maapallolla. Toinen vedenalainen erikoisuus Androsilla ovat “siniset reiät”, eli Blue Hole-luolat. Näitä luonnon muovaamia luolia löytyy toki muualtakin sekä Bahamalla että muualla Karibialla, mutta Androsilla näitä on kaikkein eniten, lähes 200! Myös Androsin maanpäällinen luonto on värikäs ja saarelta löytyykin mm. runsaasti lintuja ja yli 50 orkidealajia. Androsilla sijaitsee kaksi Bahamasaarten kansallispuistoa; West Side National Park mangrovemetsineen, sekä Blue Holes National Park.

Androsille ei kannata lähteä etsimään ostosmahdollisuuksia tai iltaelämää, mutta saari on todellinen luontoparatiisi, ja erityisesti sukeltajat ja snorklaajat nauttivat siellä olostaan takuuvarmasti. Toki voit myös vain loikoilla upeilla hiekkarannoilla ja nauttia olostasi Karibian auringon alla.


Lue lisää

Rantaloma Androksella

Esimerkkipaketti 11 vrk

 • menopaluulennot Nassauhun, sis. matkalaukun ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
 • yhteensä 4 yön (2 yötä tullessa ja 2 yötä mennessä) majoituksen Nassaussa 5-tähden British Colonial Hilton hotellissa Standard huoneessa aamiaisella,
 • meno-paluulennot Androsille,
 • 7 yön majoituksen 4-tähden Small Hope Bay Lodge -hotellissa Standard huoneessa,
 • all inclusive palvelut Androsin hotellissa,
 • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentillä,
 • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä Nassaulla ja Androsilla.

Hinta

alk. 3670,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Fly&Drive -loma Euroopassa

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Bahama ranta
Bahama festivaali
Bahama vene
Bahama flamingo
Bahama lentokone

Syy matkustaa

 • Helpot yhteydet USA:n tai Lontoon kautta.
 • Lukemattomia upeita rantoja monella eri saarella.
 • Runsaat aktiviteettimahdollisuudet.
 • Sopii lapsiperheille.

Vinkki

Bahamaan lennetään yleensä Lontoon kautta. Siellä kannattaakin viettää muutama päivä kaupunkilomalla.

Muut kaupunkilomavaihtoehdot ovat Miami ja New York, joiden kautta on myös mahdollista lentää Bahamalle. Etenkin USA:n lomaan liitettynä Bahama tarjoaa oivan vaihtoehdon yhdistää kaupunki- ja rantaloma samaan matkaan.

Koska Bahama on saariryhmä, voit kokeilla monta eri lomasaarta samalla matkalla. Voit esimerkiksi yhdistää Paradise Islandin Atlantis-hotellin kaikkine palveluineen muihin hiljaisempiin saariin.

 1. Paradise Island
 2. The Abacos
 3. Bimini
 4. Eleuthera
 5. Exuma
 6. Long Island
 7. Andros
 8. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä