Italia

Sisilia

Ruoka ja viini

Kartta

Kiertomatkat

Sisilia omaa upean historian ja ruokakulttuurin, johon luonnollisesti kuuluu myös viini ja gourmet ruokailu.

Sisilia on sijaintinsa takia aina ollut keskeinen risteyskohta Välimerellä saaden näin vaikutteita lukuisista kansakunnista vuosituhansien ajan. Kulttuuriset jäljet eivät ainoastaan näy erinäisissä historiallisessa kohteessa vaan tietenkin myös sisilialaisessa ruokapöydässä, jossa nautitaan niin paikallisista herkuista kun viinistäkin. Onhan saarella varsin runsas ja monimuotoinen oma viinintuotanto, joka ei jää toiseksi Ranskan kaltaisille suurille viinimaille.

Tämän kiertomatkan teema onkin Sisilian ruoka- ja viinikulttuuri. Tutustumme suurempiin kohteisiin kuten Palermoon, Taorminaan ja Syrakusaan, josta teemme päiväretkiä maaseudulle nauttimaan seudun antimista. Vierailemme idyllisillä viinitarhoilla, kylien ruokamarkkinoilla, koemaistamme viinejä, analysoimme juustoja ja syömme herkkuja seudun tapojen mukaan. Matkan varrella näemme tietenkin myös lukuisia nähtävyyksiä ja kiehtovia maisemia, joten kamera esiin.
Tämä kiertomatka on valinta niille, joka ymmärrät hyvän ruoan ja juoman päälle ja haluavat kokea gourmetelämyksiä perinteisissä puitteissa.

Kiertomatka toteutetaan opastetusti pienryhmän seurassa, joten matkailu on rentoa ja aikaa on runsaasti tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja antimiin. Kaikki on järjestetty etukäteen, joten sinun tehtäväksi jää vain matkasta ja ruoista nauttiminen.


Lue lisää

Kiertomatka Sisiliassa

Esimerkkipaketti 7 vrk

 • menolento Cataniaan ja paluulento Palermosta sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
 • yhteensä 7 yön majoituksen Taorminassa, Syrakusassa ja Palermossa 4-tähden hotelleissa,
 • aamiaiset hotellissa,
 • kiertomatkalla kuusi päivällistä ja yksi illallinen sekä ruoka- ja viinimaistajaiset ohjelman mukaan,
 • päivittäiset opastetut kiertoajot sekä opastetut kohdevierailut ja retket,
 • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä.

Hinta

alk. 2425,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.Kiinnostaako kiertomatka?

Lähetä kysely

Sisilia viinitila
Sisilia
Sisilia
Sisilia vanha kaupunki
Sisilia astioita

Kohokohdat

 • Taorminan kiertokävely ja ostoskierros vanhan kaupungin kaupoissa, ateria perhetrattoriassa, juusto-, viini- ja leipämaistiaiset eri ravintoloissa. Taorminan ruokamarkkinat sekä kokin opastus sisilialaisen ruoan saloihin ja omatekoisen aterian nauttiminen.
 • Etnan tulivuoren alueen laavakiviset pienet kylät ja nousu vuoren näköalapaikalle. Paikallisen historiallisen viinitilan ja viinikellarien tutustuminen viinimaistiaisineen. Paikallisen maatilaan tutustuminen ja maatilaruokailu.
 • Noton historiallinen barokkikaupunki sekä Marzamemin kalastajakylä.
 • Syrakusan vanhan kaupungin kiertokävely sekä Ortigian saari. Paikallisten merenherkkujen, artesaanileipien ja viinien kokeilu lounaan yhteydessä.
 • Syrakusan lähialueen linnamaiseen viinitilaan ja -kellareihin tutustuminen, viinimaistiaiset ja herkullinen luomuaineksista loihdittu lounas tilan upeassa puutarhassa.
 • Palermon vanhan kaupungin kiertokävely sekä palermolaiseen katuruokailuun tutustuminen. Vuccirian ja Mercato del Capon kuuluisat markkinat.

Reitti

 1. Taormina (3 yötä)
 2. Etna
 3. Noto
 4. Marzamemi
 5. Syrakusa (2 yötä)
 6. Palermo (2 yötä)
 7. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä