Irlanti

Vihreä saari

Kartta

Kiertomatkat

Irlanti on tunnettu vehreästä luonnostaan, joka kattaa lähes koko saaren pohjoisesta etelään. Ei siis ihme, että Irlannin kansallissymboli on apila.

Irlanti on maa täynnä historiaa ja dramatiikkaa. Lukuisten pienten kuningaskuntien, sotien ja valloitusretkien jäljiltä maa on ripoteltu täyteen linnoituksia, keskiaikaisia kaupunkeja ja mahtipontisia kartanoita.

Moni Irlannin matkailija vierailee vain viikonloppumatkalla pääkaupunki Dublinissa, mutta varsinainen Irlanti onkin juuri Dublinin ulkopuolella, jossa pääsee lähelle Irlannin monimutkaista historiaa sekä maanläheisiä ja leppoisia irlantilaisia. Irlantiin tutustuukin parhaiten juuri suurkaupunkien ulkopuolella esimerkiksi kiertomatkalla autolla ajaen.

Vehreiden kukkuloiden ja laaksojen lisäksi, Irlannin maaseutu on kultakaivos historiasta kiinnostuneille. Nähtävyyksiä kuten linnoja, vanhoja kyliä, luostareita ja upeita näkymiä on todella paljon ja monenkin matkan edestä; pysähdy matkan varrella, ota kuppi kahvia tai tuoppi Guinnessiä paikallisessa pubissa, vieraile paikallisissa museoissa, samoile linnapuutarhoissa ja ihaile maisemia.

Tällä kiertomatkalla tutustutaan Irlannin eteläisimpiin osiin. Matka tehdään omatoimisesti autolla ajaen esisuunniteltua reittiä pitkin ja painottuu maaseudulle. Matkan varrella yövyt pienten paikkakuntien majataloissa, jolloin pääset myös lähelle paikallista elämää. Koska liikut omalla autolla, voit ajoittaa kohdevierailut oman aikataulusi mukaan ja päättää mihin nähtävyyksiin haluat tutustua.


Lue lisää

Kiertomatka Irlannissa

Esimerkkipaketti 7 vrk

 • suorat menopaluulennot Dubliniin sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
 • 7 yön majoituksen kiertomatkan yöpymiskohteissa n. 3-tähden Bed & Breakfast majataloissa,
 • aamiaiset majataloissa,
 • tilava henkilöauto koko matkan ajaksi,
 • kahden kuljettajan ajo-oikeus sekä täydet autovakuutukset,
 • yksityiskohtainen ajo-opas ja matkaohjelma.

Hinta

alk. 1150,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi.Kiinnostaako kiertomatka?

Lähetä kysely

Irlanti Kilarney silta
Irlanti Dublin lyhdyt
Irlanti Cork kaupunki
Irlanti Cork satama
Irlanti linna
Irlanti Kilkenny lehmiä

Kohokohdat

Ohjelma on omatoiminen eli voit itse valita, millä nähtävyyksillä vierailet. Ohessa muutamia ehdotuksia.

Reitti

 1. Dublin (2 yötä)
 2. Kilkenny (1 yö)
 3. Cork (2 yötä)
 4. Portmagee (1 yö)
 5. Killarney (1 yö)
 6. Dublin
 7. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä