Islanti

Reykjavik

Atlantin tulivuorisaari

Aurinkolasit

Kaupunkilomat

Islannin pääkaupunki Reykjavik sijaitsee strategisesti Euroopan ja Amerikan välillä houkutellen mantereiden välillä matkustavia vierailijoita molemmista suunnista. Reykjavik on tämän takia hengeltään yllättävän kansainvälisen oloinen eikä ole tavatonta törmätä turisteihin lähes joka maailman kolkasta.

Matalana, jylhien vuorien taustoittamana kaupunkina, Reykjavik on lähes kylämäinen luonteeltaan ja arkkitehtuuria on säilytetty monelta aikakaudelta. Voitkin hyvin viettää yhden päivän vain kiehtovia rakennuksia ihaillessa samalla kun piipahetelet pikkukaupoissa ostoksilla. Kannattaa myös vierailla Perlanin elämysmuseossa sekä Blue Lagoonissa, suuri maakykylpylä, joka on rakennettu kuuman lähteen ympärille.

Kulttuurista ja iltaelämästä kiinnostuneet löytävät Reykjavikissa myös runsaasti menoa ja viihdettä. Konsertteja, näyttelyitä ja pubibändien soittoiltamia on tarjolla runsaasti ja eriteemaiset baarit toivottavat tervetulleeksi myöhään yöhön. Joskin hinnat eivät ole heikkohermoisille, illallisravintoloiden ruoat ovat korkeatasoisia ja kilpailevat helposti minkä tahansa kansainvälisen metropolin tarjonnan kanssa.

Reykjavikista käsin on myös helppo tehdä retkiä vaikkapa viikinkiparlamentti Tingvellirille, jossa maa kirjaimellisesti repeää jalkojen alta jakaen Euroopan ja Amerikan mannerlaatat toisistaan, tai Gulfossin mahtavalle vesiputoukselle. Nämä kaikki löytyvät vain muutaman tunnin päässä Reykjavikista.

Monipuolinen Reykjavik onkin erinomainen kaupunkilomakohde etenkin kesäisin. Erityisesti jos olet matkustamassa Amerikkaan, Mr Travel pystyy helposti järjestämään sinulle muutaman päivän välipysähdyksen Reykjavikissa.

Kaupunkiloma Reykjavikissä

Esimerkkipaketti 3 vrk

  • menopaluulennot Reykjavikiin sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • 3 yön majoituksen Centerhotel Midgardurissa Standard -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • vierailu Blue Lagoon kylpylässä,
  • kokopäivän retki Reykjavikin ulkopuolisille nähtävyyksille (Tingvellir, Strökkurin kuumat lähteet, Gullfossin vesiputous),
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 770,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Kiinnostaako kaupunkiloma?

Lähetä kysely

Islanti Reykjavik
Islanti Reykjavik Perlan
Islanti gourmet
Islanti Strökkur geysir
Islanti Gullfoss

Syy matkustaa

  • Kiehtova pieni mutta kansainvälinen kaupunki.
  • Erinomaiset päivärekimahdollisuudet maaseudun nähtävyyksille.
  • Täysin uniikki Blue Lagoonin kylpyläkokemus.
  • Lapsiystävällinen kohde.

Vinkki

Islanti ja Reykjavik sijaitsevat erinomaisella välilaskupaikalla matkalla Amerikkaan ja tarjoaa sen takia hyvän kaupunkilomaelämyksen esim. New Yorkiin lentäessä.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä