Iso-Britannia

Englannin valioliiga

Jalkapallomatkat

Englannin Valioliigakausi tarjoaa jälleen kerran upeita jalkapalloelämyksiä ja viheriöillä näet kymmeniä MM-kisojen supertähtiä.

Lontoon alueella on varmasti tarjolla kiihkeitä paikallisotteluita, sillä mukana on monta tunnettua joukkuetta Suur-Lontoosta.

Englannin Valioliiga (Premier League) on Englannin jalkapallon ylin sarjataso. Valioliigaa pelattiin ensimmäisen kerran kaudella 1992-1993 alkaen, mutta Englannin jalkapallomestaruudesta on pelattu jo kaudesta 1888-1889 lähtien.
Valioliigassa on 20 joukkuetta, jotka ottelevat kaksinkertaisen sarjan, yhteensä 38 ottelua ja kauden lopussa eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa mestaruuden. Kolme viimeistä joukkuetta putoaa kauden päätteeksi Mestaruussarjaan.

Valioliiga on Euroopan jalkapallosarjoista suomalaisille tutuin, sillä englannin pääsarjaotteluita on näytetty Suomen televisiossa jo 1970-luvulta saakka. Valioliigan aikana mestariksi on noussut lukuisa seura kuten Manchester United, Blackburn, Arsenal, Chelsea, Leicester sekä Manchester City. Eniten mestaruuksia vuosien saatossa on kuitenkin kerännyt Manchester United.


Lue lisää

Englannin valioliiga

Esimerkkipaketti

  • suorat menopaluulennot ottelusta riippuen Lontooseen tai Manchesteriin sis. matkalaukun ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • ilmoitetu määrä majoitusöitä kohteessa vähintään 4-tähden hotellissa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • otteluliput hyvällä paikalla (pitkä sivu).

Kysy VIP-lippupaketteja Valioliigaan, runsaasti vaihtoehtoja!

Hinta

Hinta vaihtelee paljon ottelun ja katsomopaikan mukaan. Tutustu kisakalenteriin ja pyydä toimistostamme tarjous oman suosikkijoukkueesi oteluun.


Kiinnostaako jalkapallomatka?

Lähetä kysely

Matkateema jalkapallo maali
MAtkateema jalkapallo
Matkateema jalkapallo Englanti Valioliiga
Matkateema jalkapallo olut

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä