Häämatkat

Kuohuviini

Hää- ja juhlamatkat

Häät ovat elämän suuria merkkihetkiä ja tärkeän päivän kruunaa onnistunut häämatka.

Mr Travelin kaikki matkat sopivat häämatkaksi, etenkin jos majoitus- ja muut palvelut valitaan teemaan sopiviksi. Jokaiseen matkaan voimme tarjota hääparille sopivia lisäpalveluja, kuten tasokkaampia hotelleja ja huoneita, retkiä, romanttisia illallisia jne.

Vinkkejä mielenkiintoisista kohteista saat selaamalla verkkosivujamme. Voitte myös yhdessä unelmoida oman häämatkanne ja jättää ideanne Mr Travelin ammattilaisten hiottavaksi. Onhan meillä jo vuosikymmenten kokemus häämatkoista ja osaamme antaa kullanarvoisia vinkkejä milloin, miten ja millä lailla hääparin kannattaa matkustaa.

Tutustu häämatkapalveluihimme alla.

Häämatka­ehdotuksia

Kaikki Mr Travelin matkat sopivat myös häämatkoiksi, erinomaisia esimerkkejä ovat

  • Mauritius
  • Malediivit
  • Seychellien La Digue tai muu piensaari
  • Bora Bora Tahitilla
  • Afrikan Safarit
  • Risteilyt Välimerellä

Tarjouksia

Laadukkaan Regent Sevens Seas -varustamon kesäkampanja nyt käynnissä, 20 risteilyä jopa 45% hintaedulla.

Dominikaaninen on täydellinen golf-kohde!

Oceania Cruises varustamon kesäkampanja on täällä!

A-Rosan joulutoriristeilyt nyt erikoishinnalla

Malediivien All Incluisive Emerald lomasaaret nyt jopa 30% hintaedulla!


Kiinostaako häämatka?

Lähetä kysely

Malediivit
Matkateema häämatkat
Matkateema häämatka häät ulkomailla
Matkateema häämatka vedessä
Matkateema häämatka cabana
Matkateema häämatka rannalla

Tasokkaat häämatkat

Mr Travelilla on kokemusta satojen häämatkojen järjestämisestä. Häämatkamme ovat laadukkaita kokonaisuuksia, joissa palvelutaso on kohdallaan. Upeat ja rauhalliset rantakohteemme, luksusristeilymme tai kiehtovat kiertomatkamme ovat hyviä valintoja häämatkaksi. Kysy ideoita asiantuntijoiltamme.

Häämatka­suunnittelija

Mr Travelissa asioit saman häämatkasuunnittelijan kanssa alusta loppuun. Tällä tavoin vältät asioiden toistamista eri myyjien kanssa ja varmistat helpon palvelukokemuksen. Tarjoamme parasta palvelua häämatkalle aikoville.

Häät ulkomailla

Häät voi pitää myös ulkomailla. Monessa kohteessa on helppo vihkimiskäytäntö. Vihkimisen hoitaa paikallinen pappi esimerkiksi rannalla palmujen katveessa. Hotelleilla on myös ammattimaiset hääsuunnittelijat, jotka hoitavat kaikki järjestelyt. Matka- ja hääjärjestelyjen lisäksi Mr Travel ohjeistaa myös Suomen vihkimisbyrokratian kanssa.

Mysteerihäämatka

Mysteerihäämatka on pareille, jotka haluavat matkaltaan jotain uutta ja yllättävää, sillä se säilyttää jännityksen matkan alkamisen kynnykselle asti. Hääpari ilmoittaa neljä kohdetta, johon voisivat mennä häämatkalle, sekä muut haluamansa palvelut ja maksimihinnan. Mr Travel valitsee sopivimmaksi katsomansa kohteen, järjestää matkan ja ilmoittaa matkakohteen hääparille vasta hieman ennen matka alkua, tai kun hääpari pyytää.

Häämatkatili

Mr Travelin häämatkatili on oiva tapa juhlistaa nykyajan hääparia, jolla on jo kaikkea. Häävieraat tallettavat kukin haluamansa summan häämatkatilille, ja häiden kynnyksellä hääpari saa lahjakortin, josta ilmenee kokonaissumma ja lahjoittajien nimet. Helppoa ja yksinkertaista.

Maksuaikaa

Kuten muidenkin Mr Travelin matkojen kansa sinun ei tarvitse maksaa häämatkaasi heti ja voit maksaa sen osissa. Pienen ennakkomaksun jälkeen sinulla on runsaasti aikaa maksujen kanssa ja voit myös muuttaa matkajärjestelyjä ennen loppumaksua, usein jopa täysin ilmaiseksi.

Alennuksia ja etuuksia

Osa hotelleista antavat alennuksia hääpareille. Alennukset vaihtelevat kohteittain ja hotelleittain. Morsian voi esim. saada tuntuvankin alennuksen yöpymisestään, tai hotelli tarjoaa ilmaisia lisiä kuten kylpylähoitoja, tasokkaamman huoneen jne. Kaikki edut saat Mr Travelin kautta.

Mr Travelin lahja hääparille

Mr Travel tarjoaa häämatkan ostajalle myös tapauskohtaisen lahjan kuten lounge-vierailut lentokentillä, valokuvakansion matkakuvistasi, lisäpalveluja hotelleissa jne.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä