Seychellit

Seychellit on Intian valtameressä sijaitseva yli sadan saaren saaristo, jonka etäisimmät saaret sijaitsevat yli tuhat kilometriä toisistaan.

Seychellit on ensisijaisesti rantakohde, jossa oleskellaan pienimmillä saarilla, joista useimmilla asuu myös paikallista väkeä. Kaikilla saarilla ei kuitenkaan ole lomailumahdollisuutta koska moni on hyvin pieni tai pyhitetty luonnonsuojelukohteeksi.

Pääsaari on Mahe, jossa myös sijaitsee mana pääkaupunki Victoria. Mahen keskellä olevaa Morne-vuorta ympäröi kymmenet rannat, joista useimmat ovat varsin rauhallisia. Muut suositut saaret ovat Praslin ja La digue, joista etenkin La Digue on nykyään vilkastunut huomattavasti, ehkä liikaakin kiitos upeiden rantojen saaren eteläkärjessä, jotka houkuttelevat runsaasti turisteja. Praslin tarjoaa rantojen lisäksi myös golf- ja luontokokemuksia, onhan saaren keskellä oma pieni luontoreservaatti.

Näiden lisäksi tarjonnassa on joitain pienempiä ja jopa yksityisiä saaria kuten Denis Island ja Silhouette, joilla meno on kovin rauhallista.

Seychellien saarten välillä liikutaan joko katamaraaneilla, pikaveneillä tai lentäen. Paras tapa nähdä Seychellit onkin yhdistää moni saari samaan matkaan, kuten useimmat Mr Travelin asiakkaat tekevätkin.

Ohessa on esimerkkejä Seychellien matkoista.

Ottakaa minuun yhteyttä

Ajankohtaiset tarjoukset ja edut

Katso tarjoukset

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä