Botswana

Botswanan jokisafari

Kiikari

Safarit

Safariksi mielletään usein retkeilyä Afrikan savanneilla autolla ajaen. Safarin voi kuitenkin myös toteuttaa veden päällä vaikkapa Afrikan jokia seuraten.

Tämä safarimatka toteutetaan tyylikkäällä Zambezi Queen -jokilaivalla, joka etenee pitkin Chobe-jokea, joka toimii Choben kansallispuiston pohjoisena rajana sekä Botswanan ja Namibian rajajokena.

Laiva lipuu hiljalleen maisemien ohi ja voit seurata elämää niin vedessä, rannalla kun taivaallakin. Välillä lähestytään rantaviivaa pienveneellä lähituntuman saamiseksi ja noustaan myös maihin. Ohjelma vaihtelee päivittäin ja voit oman makusi mukana osallistua vaikkapa retkiin lähikylille tai safarille. Jos haluat ottaa rennommin, istahda alas laivan yläkannella ja seuraa Afrikan maisemien hiipivän ohi lasi kuohuvaa kädessä.

Zambezi Queen tarjoaa kaikki palvelut ja ruoat laivalla sekä mukavan ja tyylikkään hyttimajoituksen parvekkeella ja panoraamaikkunoilla. Voit siis nauttia aamunsarastuksesta sängystäsi käsin ja heräillä hiljalleen jokea ympäröivän savannin eläinten tahdissa.

Safarimme alkaa maissa Namibian puolella jokea ns. Impala Islandilla, joka sijaitsee Chobe ja Sambesi jokien risteyksessä. Täällä majoittaudutaan ennen jokisafaria muutama päivä perinteisesti safaritelttamajoitukseen. Voit osallistua retkiin Choben rantoja pitkin tai ekskursiolle Sambesi-joelle, monen muun aktiviteetin lisäksi.

Jokisafarin päätyttyä suuntaamme kohti Viktorianputouksia, jossa rentoudutaan muutama päivä luksusmajoituksen puitteissa ennen kotimatkaa.

Viktorianputoukset on yksi maailman upeimmista nähtävyyksistä, jossa riittää loputtomasti kuvattavaa. Hotellimme sijaitsee putousten yläjuoksussa, mutta aikaa on runsaasti vierailla myös alajuoksun puolella, jossa on vielä paremmat näkymät. Hurjapäisimmät kastavat varpaansa myös Livingstone Islandin kupeessa sijaitsevassa Devils Poolissa.


Lue lisää

Jokisafari Botswanassa

Esimerkkipaketti 9 vrk

 • menopaluulennot Victoria Fallsiin sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
 • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja majoituspaikkojen välillä,
 • 3 yön majoitus Namibian Impala Islandilla 4-tähden Ichingo Chobe River Lodgessa telttamajoituksessa,
 • all inclusive palvelut Ichingo Lodgessa sis.
 • ekskursiot ja retket Impala Islandilla,
 • 3 yön jokisafari Zambezi Queen jokialuksella standard sviitissä,
 • all inculsive palvelut sekä retket ja ohjelma jokisafarilla,
 • 3 yön majoitus Zambiassa 5-tähden Royal Livingstone Victoria Falls hotellissa premier huoneessa,
 • all inclusive palvelut Royal Livingstonessa,
 • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä.

Hinta

alk. 5275,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.Kiinnostaako safari?

Lähetä kysely

Zambezi Queen
Zambezi Queen
Zimbabwe Viktorian putoukset
Zambezi Queen
Zambezi Queen

Kohokohdat

 • Kiehtova safarielämys Impala Islandilla.
 • Jokiristeily Chobella maaretkineen.
 • Upeat Viktorianputoukset.

Reitti

 1. Impala Island (3 yötä)
 2. Choben jokisafari (3 yötä)
 3. Viktorianputoukset (3 yötä)
 4. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä