SeaDream Yacht Club

Luksusjahdilla maailman merillä

Ankkuri

Risteilyt

SeaDream Yach Club on nimensä mukaisesti varustamo, joka risteilee luksusjahdeilla. Koska alukset ovat valtameriristeilijöitä pienempiä, reitit sisältävät kohteita, joihin ei suurilla laivoilla pääse.

Nyt sinäkin voit risteillä jet-setin tavoin SeaDreamin luksusjahdilla maailman parhaimpien kohteiden välillä. Kokeile! Reittejä on lukuisia ja moni risteily on teemoitettu jonkin aiheen ympärille, jonka mukaan maakohteet reitin varrelle on valittu. Teemoja voi olla esim. viini tai gastronomia.

Matkustajia on laivoilla vain satakunta, joka takaa korkeatasoisen palvelun sekä rauhallisen ja tuttavallisen tunnelman henkilökunnan ja muiden matkustajien välillä. SeaDreamin risteilyt sopivat sen takia erinomaisesti häämatkaksi.

Pienen kokonsa takia SeaDreamin alukset pystyvät vierailemaan kohteissa ja risteilemään kapeammilla väylillä, joihin ei isoilla laivoilla pääse. Siksi reittivalikoima on mielenkiintoinen, kohteita matkan varrella normaalia enemmän ja suhteellisen lähekkäin toisiaan. Risteilyjen sisältö painottuu kohteisiin eikä matkan varrella vietetä lukuisia meripäiviä suurten varustamoiden reittien tapaan.

Alukset tarjoavat lähes kaikki suurten laivojen palvelut, tosin pienemmässä mittakaavassa: baareja, ravintoloita, kuntokeskuksia, porealtaita, viihdettä ja ohjelmaa. Varustamon puolesta on tarjolla aktiviteetteja maissa ja luonnollisesti voit myös viettää aikaa oman ohjelmasi mukaan kussakin kohteessa.

Risteilyt ovat all inclusive, joka tarkoittaa, että lähes kaikki sisältyy hintaan. Tasokas ruokailu vuorokauden ympäri, juomat (myös alkoholilliset) sekä kaikki laivan palvelut ja aktiviteetit kuuluvat hintaan. Hytit ovat kookkaita, vähintään noin 18 neliömetriä ja kaikissa on ikkunat ja kaikki mukavuudet. Hyttivalikoima ei ole laaja, se kattaa lähinnä ikkunallisia ulkohyttejä ja erilaisia sviittejä. Sisähyttejä ja varsinaisia parvekehyttejä ei ole tarjolla, parvekkeet tulevat vain sviittien mukana.


Lue lisää

SeaDream Yacht Club risteily

Esimerkkipaketti

 • menopaluulennot satamakohteeseen,
 • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa,
 • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa,
 • all inclusive -palvelun sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut,
 • menopaluu kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

4500-6500,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi.


Tila esite


Kiinnostaako risteily?

Lähetä kysely

Risteily SeaDream Yach Club pariskunta
Risteily SeaDream Yach Club päivällinen
Risteily SeaDream Yach Club Italia VenetsiaRisteily SeaDream Yach Club merellä

Syy matkustaa

 • Pienet alukset, jotka pääsevät moneen eksoottiseen kohteeseen.
 • Reitin varrella tiheästi kohteita – paljon nähtävää.
 • Tasokas ja henkilökohtainen huippupalvelu.
 • Rentoa risteilemistä pienessä seurueessa – ei jonottamista ja ruuhkia.
 • Sopii häämatkaksi.

Reitti

SeaDream Yacht Club risteilee kahdella merialueella: Karibialla ja Välimerellä. Sesongin vaihtuessa jahdit ylittävät myös Atlantin.

Reitit näillä merillä ovat kohdevalinnoiltaan mielenkiintoisia, joten uutta nähtävää riittää varsin paljon, vaikka tekisit monta risteilyä.

Oheisessa kartassa on esitetty pääasialliset merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

 1. Atlantti
 2. Karibia
 3. Välimeri
 4. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä