Curacao

ABC-saarten "C"

Sandaalit

Rantalomat

Hurmaava Curacao tarjoaa matkailijalle näyttäviä maisemia, monipuolisia aktiviteetteja, ja aitoa karibialaista tunnelmaa. Eri kulttuurit ovat ajan saatossa muovanneet tätä rikkaan historian omaavaa saarta, ja sillä onkin aivan oma viehätyksensä.

Curacao on osa Pieniä Antilleja, joihin kuuluvat myös Bonaire ja Aruba. Tuttavallisemmin kolmikko tunnetaan ABC-saarina, joista Curacao on luonnollisesti “C”. Curacao sijaitsee, kuten muutkin ABC-saaret, Karibian myrskyvyöhykkeen ulkopuolella. Saaren lämmin, miellyttävä ilmasto on ihanteellinen lähes ympärivuotiseen lomailuun, ja kauniit hiekkarannat sekä turkoosi meri ovat kuin suoraan auringonpalvojan oppikirjasta.

Pienellä Curacaolla on melkein 40 hiekkarantaa, jotka vaihtelevat rauhallisista pienistä poukamista suuriin ja vilkkaisiin rantoihin. Kuuluisin lienee Mambo Beach, josta löydät mukavia rantabaareja ja ravintoloita täynnä maukkaita herkkuja. Curacaon lomalla ei ole tylsistymisen vaaraa, sillä saarella on paljon nähtävää ja koettavaa aina Unescon maailmanperintölistalle kuuluvasta pääkaupunki Willemstadista erilaisiin museoihin.

Saari on myös suosittu sukelluskohde, sillä kirkas vesi, värikäs merenalainen kasvisto ja kiehtovat kalat ovat upea elämys kokeneemmallekin sukeltajalle, aloittelijasta puhumattakaan. Muita suosittuja aktiviteetteja Curacaolla ovat mm. syvänmerenkalastus, pyöräily, ratsastus ja tennis. Saarelta löytyy golffareiden iloksi myös 18-reikäinen golfkenttä.


Lue lisää

Rantaloma Curacaolla

Esimerkkipaketti 8 vrk

  • menopaluu lennot Curacaolle sis. 1 matkalaukku / hlö, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 8 yön majoituksen Avila Beach -hotellissa Octagon Superior -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2090,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako rantaloma?

Lähetä kysely

Curacao
Curacao
CuracaoCuracao

Syy matkustaa

  • Lukuisia rantoja moneen eri makuun.
  • Sijaitsee Karibian ns. hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella.
  • Kehittyneet turistipalvelut.
  • Helpot lentoyhteydet Amsterdamin ja USA:n kautta.
  • Erinomainen häämtakatkohde.

Vinkki

Curacaosta on päivittäisiä lyhyitä lentoja Aruballe ja Bonairelle. Voit siis tehdä kolmen saaren yhdistelmän ja nähdä enemmän samalla matkalla.

Koska Curacaolle lennetään yleensä Amsterdamin kautta, voit viettää muutaman päivän kaupunkiloman Amsterdamissa pienellä lisähinnalla.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä