Iso Omena

Aurinkolasit

Kaupunkilomat

New York ei ehkä kaipaa sen enempää esittelyjä, onhan kyseessä maailman tunnetuimpia metropoleja, joka on tuttu lähes kaikille. Monimuotoisena kaupunkina New York tarjoaa kuitenkin paljon myös sellaista, jota ei ehkä heti tule mieleen.

Pilvenpiirtäjien ja pakollisten nähtävyyksien kuten Empire State Buldingin, Time Squaren ja vapaudenpatsaan lisäksi, New York on myös paratiisi kulttuurinälkäisille lukuisine museoineen kuten modernin ja amerikkalaisen taiteen MoMa ja Whitney Museum. Lapset, ja miksi ei aikuisetkin, viettävät helposti tunteja luonnonhistoriallisessa museossa dinosauruksineen. Musiikin ystävät viihtyvät vuorostaan Broadwayn teattereissa musikaalien parissa tai Metropolitanin oopperan permannolla.

Hyvä vinkki iltaviihteeksi on myös lukuisat stand-up klubit, jossa pääsee kuuntelemaan niin kokeneiden kun aloittelevienkin koomikkojen tarinoita. Jo muutamalla dollarilla saa makeat naurut. Tosin hyvä englannin kielen taito on välttämätön, muuten juoneen voi olla vaikea päästä kiinni.

Ainakin yksi päivä kannattaa myös vihkiä keskuspuistoon, Central Parkiin tutustumisen tai piipahtaa hetkeksi High Linella länsi-Manhattanilla – pari kilometriä pitkällä entisellä korotetulla rautatielinjalla, joka on muutettu puistoksi. Risteily Manhattanin ympäri ja vierailu Ellis Islandilla on myös kokemisen arvoinen elämys.

New York on tietenkin myös mainio ostoskohde, ja vaikka ei olisi erityisesti mitään hankittavaakaan, aikaa voi viettää tutustuen lukuisiin sisustus-, elektroniikka- ja muotiliikkeisiin suurten tavaratalojen lisäksi.


Lue lisää

Kaupunkiloma New Yorkissa

Esimerkkipaketti 5 vrk

  • menopaluu lennot New Yorkiin sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 5 yön majoituksen The William Vale design hotellissa Standard -huoneessa,
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1625,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Kiinnostaako kaupunkiloma?

Lähetä kysely

USA New York Central Park
USA New York pretzel
USA New York Empire State BuildingUSA New York taloja

Syy matkustaa

  • Hyvät lentoyhteydet suoraan Suomesta.
  • Erittäin kattava valikoima viihdettä, aktiviteetteja ja muuta menoa.
  • Tasokkaat hotellit jokaiseen makuun.
  • Lapsiystävällinen kohde.

Vinkki

Yhdistä New York muihin USA:n kaupunkeihin kuten Miamiin, Los Angelesiin, Las vegasiin tai San Franciscoon.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä