Royal Caribbean

Suurimmat risteilyalukset

Risteilyt

Royal Caribbean International (RCI) tunnetaan erityisesti giganttisista suomalaisvalmisteisista laivoistaan Allure of the Seas ja Oasis of the Seas. Nämä maailman suurimpiin kuuluvat risteilyalukset ovat suomalaisen insinööritaidon mestarinäyte, joka nosti maamme laivanrakennusosaamisen lopullisesti maailmankartalle.

Turun telakalla rakennettujen Oasis of the Seas ja Allure of the Seas –laivojen lisäksi yhtiöllä on noin kaksikymmentä muuta alusta laivastossaan, joista uusin laiva, Harmony of the Seas on maailman suurin risteilyalus.

Huippulaivat ovat itsessään hyvä syy risteillä Royal Caribbeanin kanssa. Kun hinnatkin ovat kohdallaan ja laivat tarjoavat runsaasti tekemistä myös lapsiperheille, ei ole syytä jättää väliin tulevan sesongin risteilylomaa. Royal Caribbean tarjoaa vuosittain noin 90 erilaista risteilyä melkein 300 satamakohteeseen ja on tunnettu innovaatioistaan. Laivoilta löytyykin runsaasti tekemistä ja ihmeteltävää pidemmänkin risteilyn ajaksi.

Ison kokonsa takia laivat eivät mene joka satamaan ja meripäiviä on sen takia hieman muita varustamoja enemmän. Niiden aikana tosin laivan runsas viihde- ja aktiviteettitarjonta täyttää päivän varsin mukavasti. RCI on valinta perheille ja kaikille, jotka haluavat kokea risteilymaailman terävintä kärkeä laivojen koon ja palvelujen suhteen.

Risteilypaketti

Roiyal Caribbean Internationalin risteilypaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluu-lennot satamakohteeseen
  • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa
  • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa
  • täysihoidon (sis. kolme päivittäistä ateriaa juomineen, muuta purtavaa päivän aikana) sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut
  • meno-paluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

1600-2500 € / hlö

Hinta-arvio perustuu normaalihintoihin. Lukuisten alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Maailman suurimmat alukset, jotka ovat itsesään nähtävyyksiä.
  • Erittäin kattavat palvelut niin viihteen kuin ruokailun osalta.
  • Suuri määrä palveluja kaiken ikäisille lapsille.
  • Suhteellisen edulliset hinnat.

Kysy lisää

Aasia
Karibia
Välimeri
Atlantti
Oseania

Reitit

Royal Caribbean International risteilee pääasiassa läntisellä pallonpuoliskolla, mutta yhtiön valikoimassa on myös esimerkiksi Välimeren ja Australian risteilyjä. Uusien alusten suuren koon takia reittien varrella on hieman vähemmän satamakohteita kuin muilla varustamoilla.

Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä