Oceania Cruises

Hemmottelua maailman merillä

Risteilyt

Luksusvarustamo Oceania Cruises palvelee asiakkaitaan hieman pienemmillä laivoilla ja yleensä pidemmillä risteilyillä kuin toiset. Risteilyn kesto on tyypillisesti 10 päivästä ylöspäin. Tarjonnassa on myös jopa puoli vuotta kestäviä maailmanympäriristeilyjä.

Oceania Cruisesin risteilyt sopivat parhaiten pariskunnille, jotka haluavat hemmotella itseään tasokkaalla risteilyllä ruuhkattomissa puitteissa. Reittivaihtoehtoja löytyy kaikkialta maailmasta ja hyvinkin eksoottisilta vesiltä kuten Tahitilta Pääsiäissaarille tai Etelä-Amerikasta. Risteilyillä voit myös kirjaimellisesti mennä vaikka maailman ympäri. Yksi varustamon viidestä risteilyaluksesta, MS Insignia, lähtee nimittäin puolivuosittain Miamista 180 päivän reitilleen maapallon ympäri.

Oceanian risteilyt ovat tyypillisesti hiukan pidempiä, 10-14 päivän mittaisia ja monet alkavat ja päättyvät eri kaupunkeihin. Et siis varmasti ehdi kyllästyä matkakohteisiin.

Koska Oceanian risteilyalukset ovat pienempiä kuin usealla muulla varustamolla, laivat voivat vierailla pienissä satamissa ja kohteissa, joihin ei isommilla pääse. Samasta syystä tunnelma laivoilla on intiimimpi ja kiireettömämpi kuin suurilla aluksilla eikä jonoja juuri synny ravintoloissa tai muissa palveluissa.

Oceania Cruises onkin hyvä valinta kun haluat kokea luksusmatkailua pienemmissä puitteissa palveluvalikoimasta tinkimättä.

Risteilypaketti

Oceania Cruisesin risteilypaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluu-lennot satamakohteeseen
  • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa
  • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa
  • täysihoidon (sis. kolme päivittäistä ateriaa juomineen, muuta purtavaa päivän aikana) sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut
  • meno-paluu-kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä kohteesta riippuen myös lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

2500-6000 € / hlö

Hinta-arvio perustuu normaalihintoihin. Lukuisten alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi.

Tarjous

Oceania Cruises tarjoaa nyt tuntuvia alennuksia tulevan syksyn sekä talven Karibian risteilyihin. Paitsi edullisia risteilyjä, saat kaupan päälle valitset yhden upean edun…


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Pienemmät laivat pääsevät useampaan satamaan.
  • Tasokkaat ja kattavat palvelut.
  • Runsas reittivalikoima ja myös maailmanympärivaihtoehdot.
  • Lähes kaikissa kohteissa kuljetus satamasta keskustaan sisältyy hintaan.
  • Hieman pidemmät reitit, joiden kesto on yleensä 10-14 päivää.

Kysy lisää

Välimeri
Karibia
Afrikka
Alaska
Aasia
Oseania
Etelä-Amerikka
Tyynimeri

Reitit

Oceania Cruises risteilee kaikilla suurilla merialueilla sekä maailman ympäri.

Maailmanympäriristeilyistä voit myös valita matkustettavaksi pelkästään osan reitistä. Voit esimerkiksi risteillä vain 30 päivää Aasiassa ja Intian valtamerellä.

Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä