Norwegian Cruise Line

Risteilyjä jokaiseen makuun

Risteilyt

Norwegian Cruise Line on hyvä vaihtoehto, kun haluat risteillä edullisemmin palveluista tinkimättä. Etenkin varustamon laivat Breakaway, Getaway ja Escape ovat mielenkiintoisia uutuuksia maailman merillä ja tarjoavat tasokkaan risteilykokemuksen tyylikkäissä puitteissa.

Norwegian Cruise Line eli NCL on amerikkalainen risteilyvarustamo, jonka 17 risteilyalusta risteilevät vuosittain yli 50 erilaisella reitillä ja vierailevat yli 150 satamakohteessa. NCL:n reittierikoisuus on Havaijin saaret, joilla harva muu varustamo risteilee. Lisäksi laivat vierailevat joka vuosi myös mm. Panaman kanavalla, Kanarian saarilla ja Marokossa.

NCL:n risteilyaluksilta löytyy palveluita jokaiseen makuun. Kaikilla laivoilla on runsas valikoima erilaisia ravintoloita, baareja sekä kahviloita. Luonnollisesti jokaisella laivalla on myös uima-altaita, kylpylä sekä kuntosali, jossa voi kuluttaa risteilykaloreita. Iltaelämää on tarjolla yökerhoissa ja laivan show-teatterissa, jossa iltaisin nautitaan tasokkaista tanssi-, akrobatia- ja musiikkiesityksistä. Norwegian Cruise Line sopii erinomaisesti perheille, sillä lapsille suunnattuja palveluita on runsaasti.

Hyttivaihtoehtoja riittää aina edullisista sisähyteistä parveke- ja perhehytteihin, sekä tilaviin usean makuuhuoneen sviitteihin. Joillakin laivoilla on tarjolla edullisia hyttejä myös yksin matkustaville. Kaikissa hyteissä on täysi varustus ja uusimmilta laivoilta löytyy myös oma Haven-luksushyttiluokka, jonka matkustajien käytössä on oma, muilta matkustajilta suljettu Haven-oleskelualue uima-altaineen ja aurinkotuoleineen.

Yksi Norwegian Cruise Linen valteista on risteilyiden vapaamuotoiset kattausajat ilman pukukoodeja. Laivan pääravintolat ovat avoinna koko illan, joten syömään voi mennä juuri silloin kuin huvittaa. Jos haluat jotain erikoisempaa, voit tehdä pöytävarauksen johonkin laivan lukuisista erikoisravintoloista.

Risteilypaketti

Norwegian Cruise Linen risteilypaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

 • meno-paluu-lennot satamakohteeseen
 • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa
 • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa
 • täysihoidon (sis. kolme päivittäistä ateriaa juomineen, muuta purtavaa päivän aikana) sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut
 • meno-paluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

1300-3500 € / hlö

Hinta-arvio perustuu normaalihintoihin. Lukuisten alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi.

Tarjous

Jos olet risteillyt NCL:n matkassa aiemmin, saat nyt valikoiduista vuoden 2020 ja 2021 risteilyistä 20% alennuksen.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

 • Suuret laivat, joissa laaja palveluvalikoima.
 • Tasokkaat uutuuslaivat Getaway, Breakaway ja Escape.
 • Erittäin kattava reittivalikoima.
 • Laaja hyttivalikoima, josta löytyy vaihtoehto jokaiseen makuun.
 • Tietyillä laivoilla myös edullisemmat sinkkuhytit yksin matkustaville.
 • Perheystävälliset risteilyt.

Kysy lisää

Aasia
Alaska
Atlantti
Etelä-Amerikka
Havijin saaret
Karibia
Välimeri
Panaman kanava

Reitit

Norwegian Cruise Line risteilee lähes kaikilla suurilla merillä reittien painottuessa Pohjois- ja Etelä-Amerikan vesille sekä Välimerelle. Norwegian Cruise Linen erikoisuus on Havaijin saarten risteilyt sekä uutuutena Kuuban risteily.

Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä