Lüftner Cruises

Tasokkaat jokiristeilyt Euroopassa

Risteilyt

Itävaltalainen Lüftner Cruises on huippuvarustamo, joka on jo yli 30 vuoden ajan tarjonnut tasokkaita jokiristeilyjä mielenkiintoisilla reiteillä Euroopan suurilla joilla.

Lüftnerin risteilyt ovat erinomainen tapa tutustua Euroopan upeisiin vanhoihin kaupunkeihin, jotka usein ovatkin syntyneet juuri jokien kauppareittien varrelle. Reittejä on lukuisia ja usein risteily vie monen maan läpi tarjoten mahtavan läpileikkauksen eurooppalaisesta kaupunkikulttuurista ja maisemista.

Risteilykausi alkaa huhtikuussa ja loppuu loka-marraskuun vaihteessa. Reittivaihtoehtoja on runsaasti ja Amadeus-laivat risteilevät muun muassa Reinillä, Tonavalla sekä Rhônella, Pariisista alkavia Seinen risteilyjä unohtamatta. Loppuvuodesta sekä vuodenvaihteessa on myös teemaristeilyjä, joilla vieraillaan mm. Saksan perinteisillä joulutoreilla.

Risteilyn hintaan sisältyy aina täysihoito. Lisäksi paikalliset viinit sisältyvät hintaan alkoholittomien (kahvi, tee, virvokkeet jne.) juomien lisäksi illallisilla. Myös palvelu- ja satamamaksut sisältyvät hintaan. Tippiä voit antaa halutessasi oman harkinnan mukaan.
Lähes kaikilla risteilyillä on mukana polkupyöriä, jotka ovat käytössäsi ilman lisämaksua. Pysähdyspaikoissa on tarjolla opastettuja retkiä, mutta toki olet aina vapaa tutustumaan kohteisiin myös omin päin.

Risteilypaketti

Risteilypaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluu-lennot satamakohteeseen
  • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa
  • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa
  • täysihoidon (sis. kolme päivittäistä ateriaa juomineen, muuta purtavaa päivän aikana) sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut
  • meno-paluu kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä kohteesta riippuen myös lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

1500-3500 € / hlö

Hinta-arvio perustuu normaalihintoihin. Lukuisten alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Erinomainen tapa nähdä Euroopan pienkaupunkeja.
  • Paljon kiehtovia kohteita, kuten vanhoja kaupunkeja, linnoja jne.
  • Alus pysähtyy kohteiden keskustoihin tai hyvin lähelle, siksi vain vähän kuljetuksia.
  • Lüftner Cruises edustaa jokiristeilyn parhainta tasoa.

Kysy lisää

Main
Rein
Seine
Tonava
Hollanti
Belgia

Reitit

Lüftner Cruises risteilee lukuisilla joilla Euroopassa kuten Mainella, Reinillä, Tonavalla, Rhônella, Seinellä sekä Hollannin ja Belgian sisävesillä. Reittien varrella on sekä pieniä keskiaikaisia kaupunkeja että suuria metropoleja. Reitti- ja kohdevalikoima on varsin kattava.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä