Celebrity Cruises

Tyylikkäästi merillä

Risteilyt

Celebrity Cruises on tunnettu tyylikkäistä laivoistaan ja erinomaisesta palvelutasostaan. Celebrity Cruises sopii etenkin pariskunnille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta risteilystä suuren laivan runsasta palveluvalikoimaa hyödyntäen.

Tarjolla on kaikkea tasokkaista ravintoloista viihteeseen, kylpyläpalveluihin, kuntoiluun ja seurusteluun baareissa, klubeissa ja pelihalleissa. Kaikki alukset ovat sisustukseltaan tasokasta boutique-tyyliä ja niissä on panostettu laatuun ja palveluun.

Celebrity Cruisesin noin toistakymmentä risteilijää tarjoavat lähes 80 erilaista reittiä melkein 300 satamakohteeseen Euroopassa, Karibialla, Etelä-Amerikassa ja Alaskassa. Erikoisuutena on Galápagossaarten risteilyt Celebrity Xpedition -aluksella.

Celebrity Cruisesin risteilyt sopivat kaikille, jotka haluavat rauhallisempaa tunnelmaa tyylikkäissä puitteissa. Alukset eivät edusta maailman suurinta kokoluokkaa ja niillä on vähemmän matkustajia kuin aivan suurimmilla risteilyaluksilla. Useimmat risteilyistä ovat myös hieman pidempiä, kestoltaan 10-14 päivää ja satamakohteita on useampia. Laivan ohjelma ja näytökset ovat pääasiassa aikuisille suunnattuja. Lapsiperheille on toki tarjolla palveluja, mutta Celebrity Cruises ei ole ensisijainen valinta lapsiperheille.

Kaikissa satamakohteissa on tarjolla kattava valikoima opastettuja retkiä ja kiertoajeluita lisämaksua vastaan. Celebrity Cruises toivoo matkustajilta perussiistiä pukeutumista. Illallisilla on erikseen pukukoodit, jotka ovat illasta riippuen tyylikkään rento tai muodollinen.

Risteilypaketti

Celebrity Cruisesin risteilypaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluu-lennot satamakohteeseen
  • ennen risteilyä satamakohteessa vähintään yhden päivän majoituksen aamiaisineen valitsemassasi hotellissa
  • risteilyn valitsemassasi hyttiluokassa
  • täysihoidon (sis. kolme päivittäistä ateriaa juomineen, muuta purtavaa päivän aikana) sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut
  • meno-paluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta-arvio

2000-4500 € / hlö

Hinta-arvio perustuu normaalihintoihin. Lukuisten alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Tyylikkäät laivat, joissa on panostettu erityisesti sisustukseen.
  • Erinomainen ravintolavalikoima gourmet-ruuilla.
  • Hieman edullisempi, mutta silti tasokas varustamo.
  • Sopii erityisesti nuoremmille hääpareille häämatkaksi.

Kysy lisää

Reitit

Celebrity Cruises risteilee kaikilla suurilla merialueilla. Erikoisuutena on Galapagoksen ja Panaman risteilyt. Lisäksi voit ottaa osaa pidempiin Atlantin ja Tyynenmeren ylityksiin, kun laivat vaihtavat merialuetta.

Oheisessa kartassa on esitetty suosituimmat merialueet. Kattavampi reittivalikoima löytyy varustamon sivuilta.

Aasia
Alaska
Etelä-Amerikka
Galapagos
Havijin saaret
Intian Valtameri
Karibia
Oseania
Tyynimeri
Panaman kanava

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä