Thaimaa

Aasian matkailun jättiläinen

Rantalomat

Thaimaa tarjoaa valtavan määrän eri rantakohteita, josta jokainen voi valita mieleisensä. Tämä suomalaisille tunnettu lomamaa on turistikohteena varsin kehittynyt.

Khao Lak on Andamanin meren äärellä oleva, peräti 25 km pitkä rantakaistale lounaisessa Thaimaassa noin 100 km pohjoiseen suositusta Phuketin rantakohteesta.

Rantalomailun lisäksi Khao Lakista voit tehdä retkiä vaikkapa vuoriston luonnonpuistoihin tai Similianin ja Surinin saarille, joiden sukellus- ja snorklausvesien sanotaan olevan Aasian parhaimpia.

Koh Lantalla on 13 toinen toistaan upeampaa rantaa. Sieltä löytyy paljon eritasoisia hotelleja ja kiehtovia paikallisravintoloita, jotka iltaisin kattavat pöytänsä rannalle. Lähde paljain jaloin iltakävelylle hiekalle ja istahda rantatuoliin aperitiiville kuuntelemaan aaltojen kohinaa.

Saaren rentouttavasta ilmapiiristä ja luonnonkauneudesta voit nauttia esimerkiksi vaeltaen, mutta paljon aktiviteetteja lomaltaan hakevan kannattaa hakeutua muille Thaimaan saarille.

Koh Samui on Thaimaan kolmanneksi suurin saari Phuketin ja Koh Changin jälkeen. Rantoja saarelta löytyy joka lähtöön: pisin ja kuuluisin on 7 kilometriä pitkä Chawengin ranta.

Aktiviteetteja saarelta löytyy vesiurheilusta golfiin. Thaimaan kuuluisa yöelämä kukoistaa myös Samuilla, mutta pienemmässä mittakaavassa kuin esimerkiksi Pattayalla tai Phuketissa.

Koh Samuin etuna on myös läheisyys Bangkokiin, joten voit yhdistää rannan ja sykkivän kaupunkielämän helposti.

Krabi sijaitsee Thaimaan mantereella luoteessa aika lähellä Phuketin saarta vajaa 1000 km Bangkokista. Krabi on Thaimaan vanhimpia asutusalueita, mutta nykyään tunnettu rannoistaan, upeasta luonnostaan ja pienistä saaristaan kuten Phi Phi, joka on ollut monen filmin pittoreskina taustana. Krabi on suosittu, muttei suinkaan kiireisin turistikohde Thaimaassa.

Rantalomailun lisäksi Krabi tarjoaa hyvät mahdollisuudet retkiin lähiympäristössä ja lähisaarilla. Mainitut kuvankauniit Phi Phi -saaret ja Khao Phanom Benchan kansallispuisto ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Muista myös vierailla Khong Kha satama-alueen yömarkkinoilla.

Sukellusta lähisaarilla, golfaamista, syvämerenkalastusta, vaatekaapin uusimista saaren räätäleillä, yöelämästä nauttimista tai vaikkapa vain auringon palvomista hyvän kirjan kera – tätä kaikkea ja vielä paljon muuta on Phuket.

Phuket onkin Thaimaan turismikruunun kirkkain jalokivi. Tämä Andamaaninmeren (Thaimaan länsirannikko) ympäröimä saari houkuttelee vuosittain runsaasti turisteja nauttimaan antimistaan.

Jokaiselle on tarjolla sopiva ranta-alue. Patongin vilinästä nauttivat ostosmatkalaiset sekä reippaampaa yöelämää etsivät, Karonin ja Katan rannat tarjoavat sopivasti elämyksiä lapsiperheille. Lagunan alueen kansainvälistä ja rauhallisen hienostunutta tunnelmaa arvostavat pariskunnat ja golfaajat.

Rantalomapaketti

Thaimaan rantalomapaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

 • meno-paluulennot lomakohteeseen tai Bangkokiin, josta maakuljetus kohteeseen
 • 1-2 viikon majoitus valitsemassasi hotellissa ja huonetyypissä
 • aamiaiset, puoli-, täysihoito tai all inclusive -palvelut
 • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä
 • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä

Hinta-arvio

1600-3200 € / hlö

Kokeile lomaa Anantara Mai Khao Phuket Villas 5-tähden villahotellissa, jonka jokaisessa asunnossa on oma uima-allas ja piha.

Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

 • Lämmin ilmasto lähes koko vuoden.
 • Runsas valikoima eri tyylisiä rantakohteita.
 • Laaja ja tasokas hotellivalikoima jokaiseen makuun aina pienistä boutique-hotelleista suuriin resort-hotelleihin.
 • Kattava aktiviteettitarjonta lähes joka kohteessa.
 • Edullinen hintataso.
 • Hyvät suorat yhteydet Suomesta.

Kysy lisää

Bangkok
Khao Lak
Koh Lanta
Koh Samui
Krabi
Phuket

Vinkki

Thaimaan rantakohteet voi helposti yhdistää keskenään. Näe enemmän ja yhdistä esimerkiksi Koh Samui ja Khao Lak tai Krabi ja Phuket samaan matkaan. Tai miksi et jatkaisi rantalomaasi golflomalla tai kiertomatkalla Chiang Maissa.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä puhelimella

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä sähköpostilla