Seychellit

Paratiisisaaristo päiväntasaajalla

Rantalomat

Afrikan itärannikolla, päiväntasaajan eteläpuolella sijaitseva Seychellien saaristo koostuu yli sadasta saaresta, joilla jokaisella on omat ominaispiirteensä.

Pääsaari Mahen pitkät ruuhkattomat rannat, rehevä luonto ja runsaat majoitusvaihtoehdot luovat erinomaiset puitteet täydelliselle rantalomalle. Mahe on upea lomakohde niin lapsiperheille kuin omaa palmurantaa etsiville rakastuneille.

Kakkossaari Praslinista löydät koskematonta luontoa, luonnonsuojelualueita ja kauniita rantoja. Siellä voit viettää aktiivisemman rantaloman tasokkaiden majoituspalvelujen puitteissa.

Pyöräile saaren ympäri, käy patikkaretkellä viidakossa, sukeltele kristallinkirkkaissa vesissä tai golfaa. Praslin on erinomainen valinta rantakohteeksi etenkin pariskunnille ja häämatkalaisille.

La Diguen Anse Source d’Argent on ranta, joka on lukuisia kertoja valittu kansainvälisten matkailulehtien suosikiksi. Saarelta puuttuvat moottoriajoneuvot lähes kokonaan ja matka taittuu leppoisasti härkävankkureilla tai polkupyörällä.

La Diguella ei siis pidetä kiirettä ja muutamat pienet hotellit takaavat rauhallisen ja leppoisan loman mitä parhaimmissa puitteissa. La Digue on pakko nähdä ainakin kerran elämässä.

Seychellien piensaaret, kuten Denis, Desroches ja North Island ovat pieniä paratiisisaaria, joissa jaat koko saaren vain muutaman muun matkailijan kanssa, sillä kullakin saarella on yleensä vain yksi pieni hotelli. Koe upeita viidakkojen ja kalliomuodostelmien raamittamia rantamaisemia, näe jättiläiskilpikonnia ja eksoottisia värikkäitä lintuja, jotka saattavat tulla vastaan luonnonsuojeluun keskittyvillä saarilla.

Seychellien piensaaret eivät ole joka lompakolle, mutta ehdoton valinta niille, jotka haluavat lomailla muusta maailmasta irrottautuen. Huippuvalinta erityisesti häämatkalaisille.

Rantaloma Seychelleillä

Esimerkkipaketti

  • meno-paluulennot Mahelle (pääsaarelle) sis. 23 kg matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Avani Barbarons Resort & Spa -hotellissa Standard -huoneessa,
  • puolihoidon hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1895,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Pyydä tarjous muille saarille kuten esimerkiksi Praslinille tai La Digueelle.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Trooppinen ja tasainen ilmasto vuoden ympäri.
  • Upeat hiljaiset rannat ja kuvankauniit maisemat kaikilla saarilla.
  • Pienet idylliset hotellit ja majoitusliikkeet.
  • Merelliset aktiviteettimahdollisuudet.
  • Mahen pikkuruinen pääkaupunki Victoria.

Kysy lisää

Mahe
Praslin
La Digue
Denis Island
Desroches Island
North Island

Vinkki

Mahe on kansainvälisen lentoliikenteen kauttakulkupaikka, jolloin voit viipyä muutaman yön Mahella matkalla kohteeseesi. La Diguelle mennään vuorostaan aina Praslinin kautta ja voit helposti yhdistää nämä kaksi saarta samaan lomaan.

Moni Mr Travelin asiakas yhdistää jopa kaikki kolme saarta ja näkee kerralla enemmän.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä