Santorini

Kreikka

Egeanmeren helmi

Rantalomat

Kreikkaan kuuluva Santorinin saari on osa vanhaa tulivuorta, joka on vajonnut mereen muodostaen dramaattisen maisemakokonaisuuden keskellä turkoosia merta.

Santorinia kutsutaan usein Kreikan kauneimmaksi saareksi – eikä ihme, sillä saaren kuvankauniit vuoristomaisemat, rinnekylien valkoiset talot sinisillä kattokupoleillaan, kapeat kujat, ja värikkäät istutukset ovat jo pitkään kiehtoneet vierailijoita ympäri maailman. Santorinilla joka kulman takana odottaa uusi upea kuvauskohde.

Santorini ei ole ainoastaan upea valokuvauskohde, vaan tarjoaa myös mahdollisuuksia rantalomailuun tulivuoren muokkaamilla rannoillaan. Suosituimmat rantakohteet ovat saaren itärannikolla sijaitsevat Kamari ja Perissa, joista löytyy kaikki tarvittavat palvelut matkailijoille.

Historiasta kiinnostuneiden kannattaa Santorinilla lomaillessaan vierailla Akrotirin ja Thiran arkeologisissa kohteissa, sekä pääkaupunki Firan museoissa. Kulinaristit vuorostaan löytävät Santorinilta paljon maistuvia elämyksiä lukuisista perikreikkalaisista ravintoloista.

Santorinilla voi myös vierailla lukuisten Egeanmeren risteilyjen lomassa, sillä useat alueella liikkuvat risteilyalukset pysähtyvät saarella.

Santorini on mutkaton ja monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa loistavan yhdistelmän rantalomailua, kulttuuria, ja kuvankauniita maisemia.

Rantaloma Santorinilla

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • meno-paluulennot Santorinille sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Cavo Bianco -hotellissa Standard -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1310,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Maisemia Santorinin matkalla
Maisemia Santorinin lomalla
Luksusloma Santorinissa
Lomaruokaa Santorinissa
Taloja Santorinissa

Syy matkustaa

  • Helppo pääsy EU:n sisällä sekä lentäen että risteilyllä.
  • Upeat maisemat ja aitoa kreikkalaista tunnelmaa.
  • Kehittyneet rantalomapalvelut.
  • Lapsiystävällinen kohde.

Kysy lisää

Vinkki

Santorinin voi helposti yhdistää Ateenan kaupunkilomaan sopivilla lentojärjestelyillä ja risteilyllä voi yhdistää useammankin kohteen Santoriniin.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä