Santa Monica

USA

Californian rantahelmi

Rantalomat

Monelle meistä Los Angelesista tulee ensimmäisenä mieleen moottoritiet ja ruuhkat. Koko Los Angelesin suuralue on kuitenkin paljon muuta ja yksi sen ehdottomista helmistä on Santa Monica.

Santa Monica sijaitsee suoraan Los Angelesin Downtownista länteen tyynenmeren rannalla ja on kenties parhaiten tunnettu ikonisesta Santa Monica Pier -laiturista.

Santa Monica Pier on avattu jo yli sata vuotta sitten ja se on myös legendaarisen Route 66 -reitin epävirallisen virallinen päätepiste. Laituri on aamusta iltaan täynnä elämää, erilaiset katusoittajat viihdyttävät ja keräävät taskurahoja samalla kun lapset ja lapsenmieliset huvittelevat laiturin huvipuiston laitteissa. Täällä on myös useampi ravintola, mm. Forrest Gump -elokuvasta innoituksensa saanut Bubba & Gump.

Santa Monican kilometrejä pitkä hiekkaranta on mm. surffarien suosiossa. TV-sarja Baywatchin tunnetuiksi tekemiä rantavahtien koppeja on tasaisin väliajoin ja kymmenet beachvolley-kentät täyttyvät jo heti aamusta pelaajista. Rannan myötäisesti kulkee asfaltoitu pyörä- ja kävelytie, jonne voi lähteä lenkkeilemään tai kaupunkipyörillä, joita Santa Monicassa on runsaasti.

Santa Monicassa on noin 100 000 asukasta joten se on pieni ja mikä parasta, kaikkialle pääsee kävellen. Vuokra-autoa ei tarvitse, ellei suunnittele päiväretkiä tai jatka matkaa muualle Kaliforniaan.

Etäisyydet ovat lyhyitä ja jalkakäytävät leveitä. Vain parin korttelin päässä rannasta löytyy 3rd Streetin kävelykatu sekä Santa Monica Place -ostoskeskus, joiden tarjonnasta löytyy niin ostosmahdollisuuksia kuin ravintoloitakin jokaiseen makuun. Kahdesti viikossa pidettävä Farmers Market -tori tuo kaupunkiin kymmeniä paikallisia viljelijöitä herkullisine tuotteineen, käyntiä torilla ei sovi jättää väliin.

Santa Monicasta on myös helppo edetä muualle Los Angelesiin. Uusi, vuonna 2016 avattu ratayhteys vie vajaassa tunnissa keskelle Downtownin aluetta. Mm. Los Angeles King NHL-joukkue sekä Los Angeles Lakers ja Los Angeles Clippers -HBA-joukkueet pelaavat Staples Centerissä jonne junayhteydelläkin pääsee.

Santa Monica on erinomainen tukikohta koko Los Angelesin alueella ja tarjoaa kaikkea mitä lomaltasi haluat: aurinkoa, rantaa, ostoksia ja kulttuuria ilman valtavia ihmismassoja ja ruuhkia vaikka Los Angelesin muut kohteet ovat vain lyhyen matkan päässä.

Rantaloma Santa Monicassa

Esimerkkipaketti 5 vrk

  • suorat meno-paluulennot Los Angelesiin sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 5 yön majoituksen Shangri La -hotellissa Standard -huoneessa,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 1915,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Lisäoptiot

  • Majoitus 5-tähden Casa del Mar hotellissa: +720,- / hlö

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Ranta- ja kaupunkiloma samassa kohteessa.
  • Helppo pääsy Suomesta.
  • Tasokkaat palvelut ja paljon aktiviteetteja.
  • Sopii myös perheille.

Kysy lisää

Vinkki

Jatka Santa Monican lomasi Californian viinikierroksella tai kiertomatkalla lukuisassa kiehtovassa kansallispuistossa.

Santa Monica

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä