Thaimaa

Koh Yao Noi

Hiljainen paratiisi

Rantalomat

Verrattain tuntemattoman Koh Yao Noin saari sijaitsee vilkkaan Phuketin vieressä. Läheisyydestä huolimatta, ero näiden kohteiden välillä tuskin voisi olla suurempi.

Siinä missä Phuket vetää puolensa suuren määrän turisteja kattavilla turistipalveluilla, Koh Yao Noi on vielä lähes neitseellisessä tilassa tarjoten majoitusta vain muutamassa hotellissa koko saarella. Koh Yao Noille ei myöskään ole lentoja tarjolla vaan perille päästään puolen tunnin venematkalla Phuketista käsin.

Koh Yao Noilta et löydä vilkkaita kaupunkeja, turistien valloittamia toreja tai kauppakeskuksia, vaan elämä keskittyy leppoisaan rantalomailuun muutaman tasokkaan hotellin puitteissa. Ehdottomana etuna on myös Phang Nga -lahden huikeat merelliset maisemat, joita ei voi olla ihailematta.

Koh Yao Noin voisikin verrata vaikkapa Malediivien rauhallisiin lomasaariin, joissa ulkomaailman kiire ja hälinä tuntuvat kovin kaukaisilta.

Koh Yao Noi ei siten ole seikkailijan ja juhlijan kohde, vaan valinta niille, jotka arvostavat hiljaista ja tasokasta rantalomaa todella upeissa puitteissa matkaseurasta ja hotellin palveluista nauttien. Jos kuitenkin kaipaa jotain ohjelmaa ja viihdettä, voi aina tehdä päiväretkiä vaikkapa Phuketiin tai Krabille.

Koh Yao Noi on turistien suosimassa Thaimaassa uniikki hiljainen kohde, jota kannatta kokeilla ainakin kerran perinteisten suurten kohteiden sijaan.

Rantaloma Koh Yao Noilla

Esimerkkipaketti 10 vrk

  • meno-paluulennot Phuketiin sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 10 yön majoituksen Cape Cudu hotellissa Deluxe huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset kuljetukset Phuketin lentokentän Koh Yao Noin hotellin välillä.

Hinta

alk. 1680,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Trooppinen ja merellinen ilmasto.
  • Hätkähdyttävän kauniit maisemat.
  • Hiljainen kohde usein niin vilkkaassa Thaimaassa.
  • Mielenkiintoiset ja uniikit hotellivaihtoehdot.

Kysy lisää

Vinkki

Koh Yao Noille mennään yleensä Phuketin kautta. Tämä tarkoittaa, että voit matkan varrella myös viettää muutaman päivän Phuketissa vain hotellin lisähinnalla.

Koh Yao Noi

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä