Curacao

ABC-saarten “C”

Rantalomat

Alankomaiden Antillien suurin saari Curacao hurmaa aidolla karibialaisella tunnelmallaan. Lukuisat pienet rannat ja näyttävät maisemat houkuttelevat vieraita läheltä ja kaukaa.

Curacao on osa Pieniä Antilleja, johon kuuluu myös Aruba ja Bonaire, tuttavallisemmin ABC-saaret, joista Curacao on “C”.

Curacao sijaitsee, kuten muutkin ABC-saaret, Karibian myrskyvyöhykkeen ulkopuolella. Ilmasto onkin ihanteellinen lähes ympärivuotiseen lomailuun. Lämmin ja miellyttävä ilmasto sekä turkoosi meri ovatkin kuin suoraan auringonpalvojan oppikirjasta.

Curacaolla on pienestä koostaan huolimatta melkein 40 hiekkarantaa rauhallisista pienistä poukamista suuriin vilkkaisiin rantoihin. Kuuluisin lienee Mambo Beach, josta löydät mukavia rantabaareja ja ravintoloita täynnä maukkaita herkkuja.
Muista alueen saarista poiketen Curacaolla on paljon nähtävää ja koettavaa aina Unescon maailmanperintölistalle kuuluvasta pääkaupunki Willemstadista erilaisiin museoihin.

Saari on myös suosittu sukelluskohde, sillä kirkas vesi, värikäs merenalainen kasvisto ja kiehtovat kalat ovat upea elämys kokeneemmallekin sukeltajalle, aloittelijasta puhumattakaan. Muita suosittuja aktiviteetteja ovat syvänmerenkalastus, pyöräily, ratsastus ja tennis. Saarelta löytyy myös 18-reikäinen golfkenttä.

Rantalomapaketti

Curacaon rantalomapaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluulennot Curacaolle
  • 1-2 viikon majoitus valitsemassasi hotellissa ja huonetyypissä
  • aamiaiset
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä

Hinta-arvio

1800-2700 € / hlö

Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Lukuisia rantoja moneen eri makuun.
  • Sijaitsee Karibian ns. hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella.
  • Kehittyneet turistipalvelut.
  • Helpot lentoyhteydet Amsterdamin ja USA:n kautta.
  • Erinomainen häämtakatkohde.

Kysy lisää

Vinkki

Curacaosta on päivittäisiä lyhyitä lentoja Aruballe ja Bonairelle. Voit siis tehdä kolmen saaren yhdistelmän ja nähdä enemmän samalla matkalla.

Koska Curacaolle lennetään yleensä Amsterdamin kautta, voit viettää muutaman päivän kaupunkiloman Amsterdamissa pienellä lisähinnalla.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä puhelimella

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä sähköpostilla