Bahama

Karibian suosituimpia kohteita

Rantalomat

Bahamassaaret on Karibian suosituimpia kohteita Dominikaanisen tasavallan ja Jamaikan rinnalla, ja sinne suunnataan niin Amerikasta kuin Euroopasta.

Vilinää ja vilskettä haluavalle pääkaupunkisaaren Nassaun kupeessa sijaitseva Paradise Island on erinomainen valinta. Täällä sijaitse jättimäinen hotelli ja viihdekeskus Atlantis Paradise Island, jossa riittää tekemistä niin aikuisille kun lapsillekin.

Lomasaarista Grand Bahama on ruuhkaisin, joten kannattaa pitää mielessä myös rauhallisemmat saaret kuten Abacos, Bimini, Eleuthera, Exuma, Long Island sekä Andros, joka on erityisen maininnan arvoinen.

Andros on koko Bahamasaarten suurin saari ja koostuu kolmesta eri osasta, joista pohjoinen Andros on kuudenneksi ja eteläinen Andros Karibian yhdeksänneksi suurin saari. Koostaan huolimatta Andros on edelleen lähes luonnontilainen ja selvästi suurten matkustajavirtojen ulkopuolella.

Andros tunnetaan upeista ja miltei ainutlaatuisista luontokohteistaan. Itäisellä rannikolla sijaitsee yksi maailman pisimpiä koralliriuttoja, Andros Coral Reef ja noin 300 kilometrin pituisena, se on lähteestä riippuen jopa kolmanneksi suurin elävä organismi maapallolla.

Toinen vedenalainen erikoisuus Androsilla ovat “siniset reiät”, eli Blue Hole -luolat. Näitä luonnon muovaamia luolia löytyy toki muualtakin sekä Bahamalla että muualla Karibialla, mutta Androsilla näitä on kaikkein eniten, lähes 200!

Myös maanpäällinen luonto on värikäs ja täältä löytyy mm. runsaasti lintuja ja yli 50 orkidealajia. Androsilla onkin kaksi Bahamasaarten kansallispuistoa, West Side National Park mangrovemetsineen sekä Blue Holes National Park.

Androsille ei kannata lähteä etsimään ostosmahdollisuuksia tai iltaelämää, mutta saari on todellinen luonnon paratiisi ja erityisesti sukeltajat ja snorklaajat nauttivat siellä olostaan takuuvarmasti. Toki voit vain loikoilla upeilla hiekkarannoilla ja nauttia olostasi Karibiaan auringon alla.

Rantaloma Androksella

Esimerkkipaketti 11 vrk

 • meno-paluulennot Nassauhun, sis. matkalaukun ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
 • yhteensä 4 yön (2 yötä tullessa ja 2 yötä mennessä) majoituksen Nassaussa 5-tähden British Colonial Hilton hotellissa Standard huoneessa aamiaisella,
 • meno-paluulennot Androsille,
 • 7 yön majoituksen 4-tähden Small Hope Bay Lodge -hotellissa Standard huoneessa,
 • all inclusive palvelut Androsin hotellissa,
 • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentillä,
 • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä Nassaulla ja Androsilla.

Hinta

alk. 3670,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

 • Helpot yhteydet USA:n tai Lontoon kautta.
 • Lukemattomia upeita rantoja monella eri saarella.
 • Runsaat aktiviteettimahdollisuudet.
 • Sopii lapsiperheille.

Kysy lisää

Vinkki

Bahamaan lennetään yleensä Lontoon kautta. Siellä kannattaakin viettää muutama päivä kaupunkilomalla.

Muut kaupunkilomavaihtoehdot ovat Miami ja New York, joiden kautta on myös mahdollista lentää Bahamalle. Etenkin USA:n lomaan liitettynä Bahama tarjoaa oivan vaihtoehdon yhdistää kaupunki- ja rantaloma samaan matkaan.

Koska Bahama on saariryhmä, voit kokeilla monta eri lomasaarta samalla matkalla. Voit esimerkiksi yhdistää Paradise Islandin Atlantis-hotellin kaikkine palveluineen muihin hiljaisempiin saariin.

Paradise Island
The Abacos
Bimini
Eleuthera
Exuma
Long Island
Andros

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä