Bahama

Karibian suosituimpia kohteita

Rantalomat

Bahama on Karibian suosituimpia kohteita Dominikaanisen tasavallan ja Jamaikan rinnalla, ja sinne suunnataan niin Amerikasta kuin Euroopasta. Saariryhmä houkuttelee upeilla rannoillaan, mutta myös ekoturistit, sukeltajat ja snorklaajat löytävät sieltä paratiisinsa.

Bahama tai Bahamasaaret on maa, joka koostuu sadoista saarista Karibialla heti Floridasta itään. Kolumbus löysi Amerikan 1492 rantautuessaan juuri Bahamalle. Nassaun saarella sijaitsevassa pääkaupungissa ja kaupallisessa keskuksessa Nassaussa asuu noin 70% (270 000 hlö) koko maan väestöstä. Nassau ei kuitenkaan ole turistien ensisijainen kohde, vaan matkailijat suuntaavat muille saarille kuten Grand Bahamalle, jossa sijaitsee Freeportin kaupunki.

Nassausta pääsee varsinaisille lomasaarille lentämällä tai veneellä. Lomasaarista Grand Bahama on ruuhkaisin, joten kannattaa pitää mielessä myös rauhallisemmat saaret kuten Abacos, Bimini, Eleuthera, Exuma ja Long Island.

Nassaun kupeessa sijaitsee Paradise Island, jossa on jättimäinen Atlantis-hotellikompleksi, joka tarjoaa runsaita palveluita myös lapsiperheille akvaarioineen ja vesipuistoineen.

Bahama ei ole maailman edullisimpia lomakohteita. Hinnat ravintoloissa ja kaupoissa ovat jopa Suomea kalliimmat ja hotellien taso on noin yhtä tähtiluokitusta alhaisempi kuin saman hintatason hotelleilla Euroopassa. Bahama tarjoaa kuitenkin miellyttävän rantalomakokemuksen monella eri saarella ja on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Rantalomapaketti

Bahaman rantalomapaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluulennot Nassauhun ja siitä edelleen valitsemallesi lomasaarelle (esim. Bimini, Eleuthera, Exumas, The Abacos jne.)
  • 1-2 viikon majoitus valitsemassasi hotellissa ja huonetyypissä
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä

Hinta-arvio

2000-3200 € / hlö

Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Helpot yhteydet USA:n tai Lontoon kautta.
  • Lukemattomia upeita rantoja monella eri saarella.
  • Runsaat aktiviteettimahdollisuudet.
  • Sopii lapsiperheille.

Kysy lisää

Vinkki

Bahamaan lennetään yleensä Lontoon kautta. Siellä kannattaakin viettää muutama päivä kaupunkilomalla.

Muut kaupunkilomavaihtoehdot ovat Miami ja New York, joiden kautta on myös mahdollista lentää Bahamalle. Etenkin USA:n lomaan liitettynä Bahama tarjoaa oivan vaihtoehdon yhdistää kaupunki- ja rantaloma samaan matkaan.

Koska Bahama on saariryhmä, voit kokeilla monta eri lomasaarta samalla matkalla. Voit esimerkiksi yhdistää Paradise Islandin Atlantis-hotellin kaikkine palveluineen muihin hiljaisempiin saariin.

Paradise Island
The Abacos
Bimini
Eleuthera
Exuma
Long Island

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä puhelimella

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä sähköpostilla