Aruba

ABC-saarten “A”

Rantalomat

Aruba ylpeilee Karibian pisimmillä ja upeimmilla valkeilla hiekkarannoilla. Matkaa Aruballe nauttimaan rantalomailusta parhaimmillaan, kohteessa, jossa kaikki on kohdallaan.

Aruba on osa Pieniä Antilleja, joihin kuuluvat myös Bonaire ja Curacao. Tuttavallisemmin kolmikko tunnetaan ABC-saarina, joista Aruba on luonnollisesti “A”.

Pinta-alaltaan pieni Aruba on houkutteleva rantalomakohde mutkattoman elämänmenon, tasokkaiden palveluiden ja hyvin hoidettujen rantojen ansiosta. Saarella on kymmenkunta rantaa, joista suosituimmat ovat Palm Beach sekä leveä ja rauhallisempi Eagle Beach. Näillä rannoilla sijaitsee myös suurin osa Aruban hotelleista.

Pienestä koostaan johtuen saaren nähtävyydet ovat jokseenkin rajalliset – Aruban loman parasta antia onkin rennosta rantaelämästä ja karibialaisesta elämänrytmistä nautiskelu. Rannalla loikoilun vastapainona voi kuitenkin vierailla esimerkiksi kauniilla perhostarhalla tai ananas- ja Aloe-vera plantaaseilla.

Vedenalaisia nähtävyyksiä Aruballa sen sijaan riittää, ja onkin sen takia sukeltajien suosiossa. Saaren lähivesissä voi seikkailla tutkien vaikkapa aavelaiva Antillaa, koralliriuttoja tai uponneiden lentokoneiden hylkyjä.

Aruban pääkaupunki Oranjestad on mielenkiintoinen sekoitus siirtomaa-aikojen arkkitehtuuria ja karibialaisen värikkäitä rakennuksia. Oranjestad on mukaansatempaava kaupunki täynnä hyviä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja, ja löytyypä sieltä kasinokin. Aruba on – kuten saaren rekisterikilvissäkin lukee – One Happy Island!

Rantaloma Aruballa

Esimerkkipaketti 9 vrk

  • meno-paluulennot Aruballe sis. 1 matkalaukku / hlö, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 9 yön majoituksen Bucuti & Tara Beach Resort -hotellissa standard -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

 

Hinta

alk. 2690,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Ranta Aruballa
Flamingoja Aruban matkalla
Aruban luontoaVärikkäitä rakennuksia Aruballa

Syy matkustaa

  • Upeat pitkät ruuhkattomat rannat suosiosta huolimatta.
  • Sijaitsee Karibian ns. hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella.
  • Kehittyneet turistipalvelut.
  • Helpot lentoyhteydet Amsterdamin ja USA:n kautta.
  • Perheystävällinen kohde.

Kysy lisää

Vinkki

Arubalta on päivittäiset lyhyet lennot Curacaolle ja Bonairelle. Voit siis yhdistää tämän kolmion lomaasi ja nähdä enemmän samalla matkalla.

Aruballe lennetään yleensä Amsterdamin tai New Yorkin kautta: erinomainen mahdollisuus tehdä pysähdys näissä kohteissa muutaman päivän kaupunkiloman merkeissä.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä