Abu Dhabi

Lähi-idän helmi

Rantalomat

Abu Dhabi on yksi seitsemästä Arabiemiraattien emiirikunnista ja maan pääkaupunki. Turistikohteena Abu Dhabi on verrattain tuntematon suomalaisille. Onhan kaupunki aika äskettäin alkanut satsaamaan turismiin suuremmissa määrin ja on sen takia jäänyt hieman naapurin Dubain varjoon.

Abu Dhabissa on kuitenkin paljon nähtävää ja kokemista. Kaupunki on varsin moderni ja lukuisat kiehtovat, lähes taideteoksen näköiset rakennukset ovat jo itsessään nähtävyys. Abu Dhabi onkin toiminut jonkinlaisena arkkitehtuurin koekenttänä, jossa on kokeiltu ties minkälaisia ratkaisuja rahaa säästämättä.

Kannattaakin vierailla sellaisissa ikonisissa maamerkeissä kun Sheikki Zayedin suurmoskeijassa tai maailman kallistuneimmassa rakennuksessa Capital Gatessa. Kulttuurinälkäisille on tarjolla Al Jahilin linnakkeessa toimiva museo sekä Louvren taidegalleria.

Yas-saari vuorostaan tarjoaa moottoriurheilun faneille nähtävää Formula-1 radan muodossa, jossa pääsee myös itse auton rattiin. Golffarit löytävät täältä myös upean Yas Links kentän, joka ei suinkaan ole ainoa golfaajan vaihtoehto.

Abu Dhabi on merellinen aavikkokohde, joten perinteisiä autioita palmurantoja täällä ei juurikaan ole. Siitä huolimatta lukuisa “kaupunkiranta” tarjoaa upeat puitteet myös rantalomasta kiinnostuneille. Lapset taas hauskuuttelevat Yas Waterworld vesipuistossa tai lukuisissa muissa huvipuistossa.

Tekemistä siis todella riittää ja jos raha polttaa taskussa, siitäkin pääsee eroon lukuisissa ostoskeskuksissa, jotka tarjoavat toinen toistaan hulppeampia muotituotteita.

Hyvä vinkki on viettää jokunen päivä aavikkohotellissa kaupungin ulkopuolella. Nämä tasokkaat luksushotellit tarjoavat mukavan irtioton kaupungin kiireestä; päivän aavikkosafarin jälkeen odottaakin hiljainen dyyni-illallinen tähtitaivaan alla.

Ranta- / kaupunkiloma Abu Dhabissa

Esimerkkipaketti 10 vrk

  • meno-paluulennot Abu Dhabiin sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 10 yön majoituksen Saadiyat Rotana Resort & Villas -hotellissa Classic -huoneessa,
  • täysihoidon hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2370,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Vuoden ympäri lämmin kohde, jossa yhdistyy sekä ranta- että kaupunkiloma.
  • Erinomaiset aktiviteettimahdollisuudet ja paljon nähtävyyksiä myös lapsille.
  • Tasokkaat golfmahdollisuudet.
  • Formula 1 -rata kilpailuineen.
  • Korkeatasoiset aavikkohotellit, jotka mahdollistavat upean aavikkokokemuksen.

Kysy lisää

Vinkki

Abu Dhabin kannatta yhdistää Dubain lomaan. Dubai sijaitsee vain muutaman kymmenen kilometrin päässä Abu Dhabista ja tarjoaa lukuisia kiehtovia kokemuksia kuten vierailun maailman korkeimmassa rakennuksessa Burj Khalifassa.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä