Ivalo

Suomi

Revontulien alla

Lumihiutale

Lumilomat

Ivalo sijaitsee revontulivyöhykkeellä, joka tekee siitä erinomaisen kohteen niille, jotka laskettelun sijaan haluavat panostaa Lapin luonnonihmeiden ihasteluun.

Ivalo sijaitsee linnuntietä vajaa 1000 km Helsingistä, joka tarkoittaa helppoa noin puolentoista tunnin lentoa kunnes olet perillä Lapin upeissa lumisissa maisemissa. Ivalon pakettimme tarjoaa aidon lappilaisen tunnelmaloman, sillä täällä keskitytään luonnon ihmeiden kuten revontulien ihailuun ja ruskan väriloiston ihmettelemiseen. Talviset revontulet ovatkin lähes vuorenvarma juttu Ivalossa, kunhan pilvet eivät peitä öistä väriloistoa.

Ivalo ei ole laskettelukohde (Saariselän rinteet ovat noin 40 km päässä), mutta aktiviteetteja löytyy silti joka lomapäivälle aina moottorikelkkasafareista erinäisiin rekiajeluihin porolla, koirilla tai hevosella. Aktiivisemmat viihdyttävät itsensä joko maastopyörällä ajaen, hiihtäen hiljaisissa lumimaisemissa tai lumikenkävaelluksella läpi metsän. Hurjapäät taas kisailevat mikroautoilla joen jäällä nastarenkaat ulvoen.

Ivalossa majoittaudumme idylliseen Aurora Villageen, tasokkaaseen metsähotelliin, jossa upeat lasikattoiset revontulimökit toivottavat tervetulleeksi. Asetelma on kuin luotu esim. romanttisille illoille, jossa ihailet taivaan liekehdintää sängystäsi käsin kuohuviinistä ja hyvästä seurasta nauttien.

Hotellin palveluihin kuuluu runsaiden retki- ja aktiviteettipalvelujen lisäksi myös mm. kaksi erilaista saunaa, maisema- ja tynnyrisauna, sekä laavu omatoimisia grillihetkiä varten. Rohkeimmat pulpahtavat myös hotellia ohittavan joenuoman avantoon ja lapset viihdyttävät itsensä poroja ruokkimalla.

Mr Travelin Ivalon matka onkin erinomainen vaihtoehto kun haluat tutustua Lappiin tasokkaissa puitteissa, jossa niin palvelut kun maisematkin ovat kohdallaan.


Lue lisää

Lumiloma Ivalossa

Esimerkkipaketti 3, 5 tai 7 vrk

  • menopaluulennot Helsinki – Ivalo sis. matkatavaraa ruumaan,
  • 3, 5, tai 7 yön majoituksen 4-tähden Aurora Village -hotellissa Revontulimökissä,
  • puolihoito hotellissa,
  • menopaluukuljetuksen lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

3 yötä alk. 740,- / hlö, 5 yötä alk. 965,-/hlö, 7 yötä alk. 1220,- / hlö.

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Kiinnostaako lumiloma?

Lähetä kysely

Vinkki

Jos haluat lasketella, lähimmät rinteet löytyvät Saariselästä, jonne on noin 40 km matkaa Ivalosta. Perille pääset kätevästi joko bussilla tai taksilla.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä