Suomi

Lapin lumilomat

Lumihiutale

Lumilomat

Talvisesongin aikana Mr Travel tarjoaa myös lumilomia Suomen Lappiin. Olit sitten kiinnostunut laskettelusta tai haluat vain viettää rauhallisen ja rentouttavan loman Suomen lumisissa maisemissa, Mr Travelilla on ratkaisu.

Matkapakettimme Lappiin toteutetaan joko lentäen tai junalla ja sisältävät kuljetusten lisäksi tasokkaan majoituksen ja halutessasi myös lasketteluliput. Junalla matkustaessa voit myös ottaa oman autosi mukaan autovaunuun, jos haluat liikkua vapaammin Lapin kohteessasi.

Rovaniemi

Rovaniemen pakettimme suuntaa Ounasvaaralle, jossa majoittaudut tasokkaasti Lapland Hotels Skyhotel Ounasvaarassa keskelle luontoa, maisemista ja tunnelmasta nauttien. Hotelli sijaitsee Rovaniemen keskustan lähettyvillä, jossa vierailet mukavasti vaikka taksilla. Jos taas kaipaat aktiviteetteja, suuntaat kohti Ounasvaaran hiihtokeskusta, jossa on tarjolla hiihtämistä ja laskettelua eri muodoissa.

Saariselkä

Saariselällä sijaitsee Suomen ja samalla Euroopan pohjoisin hiihtokeskus, jossa lumi on taattu. Pakettimme majoitus on Lapland Hotels Riekonlinnan reilun kokoisissa huoneissa, jossa on kattavat palvelut ja laaja aktiviteettivalikoima jokaiseen makuun.

Levi

Levi on ehkä Suomen tunnetuin laskettelukeskus, jossa riittää vilskettä ja vipinää. Levin pitkät ladut ja rinteet takaavat huikeita elämyksiä olit sitten aloittelija tai ammattilainen suksilla. Täällä majoittaudut viihtyisään Lapland Hotels Sirkantähti hotelliin, joka sijaitsee Levin tunturikylässä ja kävelymatkan päässä rinnehisseistä. Levin pakettimme onkin oiva vaihtoehto jos haluat haastaa itsesi Suomen parhaimmissa mäissä.

Ylläs

Ylläs on Suomen suurin laskettelukohde ja sellaisena erittäin suosittu. Ylläksellä riittääkin tekemistä sillä rinteitä on peräti 63 kappaletta Yllästunturin molemmin puolin ja jokaiseen makuun olit sitten liikkeessä suksilla tai laudalla.
Ylläksellä kylpylähotelli Lapland Hotels Saaga tarjoaa mahtavat puitteet Ylläksen vierailijalle. Hotelli sijaitsee tunturin puurajalla ja kivenheiton päästä lähimmästä gondolihissistä.

Hetta, Kilpisjärvi, Luosto ja Pallas

Mr Travel järjestää myös lumilomia Hettaan, Kilpisjärvelle, Luostoon ja Pallaskselle. Pyydä tarjous ja ideoita asiantuntijoiltamme.


Lue lisää

Lumiloma Lapissa

Esimerkkipaketti 7 vrk, Rovaniemi

  • menopaluu Helsinki – Rovaniemi joko lentäen tai yöjunalla,
  • 7 yön majoituksen 4-tähden Lapland Hotels Skyhotel Ounasvaara -hotellissa Mystique De Lux huone -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa.

Hinta

lentäen alk. 870,- / hlö, yöjunalla 2-hengen makuuhytissä mukavuuksin alk. 880,- / hlö.

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.Kiinnostaako lumiloma?

Lähetä kysely

Matkateema laskettelu
Joulukuu
Matkateema laskettelu murtomaa hiihto
Suomi poroja
Ruomi ruska poro

Vinkki

Tiesitkö, että Levi ja Ylläs ovat vain noin 50 km päässä toisistaan. Voit siis helposti viettää esim. puolet lomaviikostasi Levillä ja toinen puoli Ylläksellä.

Lapin lumikohteet

  1. Rovaniemi, Ounasvaara
  2. Saariselkä
  3. Ivalo
  4. Levi
  5. Ylläs
  6. Kaikki kohteet

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä